2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar günaydın,teşekkür ederim,iyiyim çok şükür,kanama alanı küçülmeye başlamış sonunda ama lekelenmelerim sürüyor,evde istirahate devam ediyorum,gün içinde karnımda pinpon topu gibi sert kabartılar oluyor,biraz sonra sönüyor,doktorum rahimdeki kasılmalardan olduğunu söyledi ama çok erken maalesef,bebeklerin keyfi yerinde neyse ki,gelişimleri de iyi gidiyor,ay sonunda ayrıntılı ultrason var o günü bekliyorum merakla,doktorumun bir tanesi kontrolü ayda bire düşürdü,bu bile ne çok sevindirdi beni anlatamam size
Bu topiğe girmek istemedim bir süre,hiç güzel bir paylaşımım olamadığı için kendimi kötü hissediyorum ister istemez.Siz nasılsınız?Herşey yolundadır inşallah:dua::dua::dua::KK200::KK200::KK200:
hersey dahada güzel olacak inşallah canım sağlıkla alcaz kucağımıza bebişlerimizi ben inanıyorum

kızlar size bir sorum var. şimdi idrar tahlilimde eritrosit 45 çıkmış. bu idrar yolu enfeksiyonu mu demek. pazartesi gidicem doktorada ona göre tahlillerden de bahsedeyim. bu değerdekilere ilaç verdimi doktor?

banada herkes ayaklı al çok üşüyor ayakları dedi. birde eskişehir zaten ayaz memleket. amann ne zor işmiş bu :KK70:
ayy bide sözde bi cocuk büyüttüm :) hiç hatırlamıyorum ama ayaklı tulumlar kısa süre kullanılmıştı galiba herkes keşke ayaksiz alsaydin demişti ama oğlum 3 aylık falandi kıs olduğunda şimdi yeni doğmuş olacak napsam bilemedim

Bu ikizler fena olcak galiba içerde nasıl hareket ediyorlar çok şükür dışardan belli oluyo uzandım onları izliyorum :emir_bebek::emir_bebek:

:KK57:
hosgeldin canım :)

Hoşgeldin canım :)

Hoşbuldum canlar:eğlence:

sen bodoslama dal kız. zamanla tanırsın. yoksa bizim çenemiz düştümü takibi zor oluyor :KK70:

Evet sabah bi baktım 20sayfa yazılmış:KK57: yetişmeye çalişiciim:KK68:

kızlar size bir sorum var. şimdi idrar tahlilimde eritrosit 45 çıkmış. bu idrar yolu enfeksiyonu mu demek. pazartesi gidicem doktorada ona göre tahlillerden de bahsedeyim. bu değerdekilere ilaç verdimi doktor?

Ben hamilelik başından beri idrar enfeksiyonuyla uğraşıyorum hatta bir kez hastanelik oldum serumla ateş düşürücü vs verdiler. Bana bir de idrar kültürü testi yaptılar. Bakteri üremesi olup olmadığını öğrenmek için. Antibiyotik vermeden o testi isteyecektir. Eğer üreme yoksa ilaç vermiyorlar bol su iç diyorlar. Tabi benim en yüksek 15-20 çıkmıştı. Kendin de enfensiton olup olmadığını anlayabilirsin. İdrarda yanma sık sık kesik kesik idrara çıkma karnın alt tarafında hafif sancı olabilir. Çok geçmiş olsun:21:

ç
32 de alırsın. Ama durumunu anlat doktorun heyet raporu versin. Bende 200 km araba kullanıyordum. Oğlum merkezde okula başladı. Ben ilçedeydim. Doktoruma söyledim çalıştığım yeri yorulduğumu yorgunluktan çocuğuma eşime çevreme gergin davrandığımı vs söyledim. Sağolsun üç hafta heyet raporu verdi. Zaten plesentan aşağıda. Okadar yol nasıl gidilir uygun değil senin için dedi veedi
çok sağol canım 3 hafta bittiğinde işe devam mı..

Günaydın kizlarrr nasılsınız bn dun saglik ocagnda kan tahlili yaptırmıştım kanim duşuk cikti saglik ocagndeki doktor demir ignesi vurulman lazim diyo doktorumu aradm sordum vurdurma diyo ama kanim dusuk neden vurdurma diyo anlamadim birde d vitaminim dusukmus d bitamini yazdi bogazimda enfeksiyon cikti antibiyotik yazdi d vitaminla antibiyotik kullanabilirsin dedi doktorum ama kan ignesi vurdurma dedi kafama takildi kanm düşükse ilac yazmasi gerekmiyormuydu ya

Günaydın kizlarrr nasılsınız bn dun saglik ocagnda kan tahlili yaptırmıştım kanim duşuk cikti saglik ocagndeki doktor demir ignesi vurulman lazim diyo doktorumu aradm sordum vurdurma diyo ama kanim dusuk neden vurdurma diyo anlamadim birde d vitaminim dusukmus d bitamini yazdi bogazimda enfeksiyon cikti antibiyotik yazdi d vitaminla antibiyotik kullanabilirsin dedi doktorum ama kan ignesi vurdurma dedi kafama takildi kanm düşükse ilac yazmasi gerekmiyormuydu ya
Günaydin canım benim doktorumda saglık ocaģinda yapilan kan degerlerini degerlendirirken aldigin vaitamin yeter ekstra bisey yaptirma d vitaminin felan dusuk gozuksede kani ac karnina ilacini almadan veriyosun vitamini alinca bu degerler yeterli seviyeye gelir dedi doktorunla iyice konuş bana soyledikleri mantıkli geldi

Herkese günaydinlar bol enerjili bol karin kipirtili gun olsun bi sorum var bebege artik muzik dinletmeye baslasmmı ki dıs sesleri algılamaya basladimi

Back
X