2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydin canım benim doktorumda saglık ocaģinda yapilan kan degerlerini degerlendirirken aldigin vaitamin yeter ekstra bisey yaptirma d vitaminin felan dusuk gozuksede kani ac karnina ilacini almadan veriyosun vitamini alinca bu degerler yeterli seviyeye gelir dedi doktorunla iyice konuş bana soyledikleri mantıkli geldi
Evet ac karina ilac icmeden kan veriyoruz ya şimdi anladim dogru söylüyorsun cok saol canm ya cok teşekkür ederim:KK200:

Kızlar özellikle ikinci bebişi olacaklar çocukları aynı odada mi yatıracaksınız yoksa büyük odasında yenidoğan sizin yanınızda mi yatacak ben oğluma oda yaptım ilk doğduğu zaman ama çok sık emdiği için odasında hiç yatmadi şimdi odasına geçircem ama bebekler gelince benim odamda olursa kıskanır mi acaba hepsi aynı odada olsa daha mı iyi olur fikir verin bana ona göre düzenlicem oğlumun odasını

Ben kizimi cok kucukken ayirmistim. istedigi zaman bizimle yatar ama genel olarak odasinda yatiyor. ben bebegi yanimda alyatiracagim nasipse bir sure. hem sik uyanip ablasini uyandirmasin diye, hemde kizimin sagi solu belli olmaz yanina girmeye calisir felan neme lazim. simdiden alisirsa belki kiskanmaz seninkide. yani ben eminim kizim odasinda isteyerek yattigi halde bebek gelince oda yanimiza gelicektir, artik hep beraber yatariz bi sure, kizi yollamam oyle odasina diye dusunuyorum

Kızlar bebeklerimiz kış bebeği olacak ya dışarı çıkarken nasıl bişey kullanacaksınız kalın tulum mu battaniye mi yoksa hazır kundak mi ben bunları nette gördüm ama hangisini almalı bilemedim

Cok tatli ikiside :) ben kizimda alttaki tulumdan kullanmistim oglana da hemen aldim dayanamayip, zaten cok seviyorum bu btulumlari :)

valla ben doğurana kadar rahat edebileceğimizi sanmıyorum ne yalan söyleyeyim :KK70: önce üç ay bitsin dedik sonra ay şu 2 li tarama geçsin dedik sonra aman 3 lü dedik şimdi ay ayrıntılı ultrason bir geçsin diyoruz :KK70:

geçen annemle konuşıyorduk aynı şeyi ay doğsun rahatlarım diye. güldü ah canım dedi ben doğuralı 32 sene oluyor şimdilerde ay doğursun rahatlarız diyorum bitmiyor bu endişe dedi :) sanırım haklı :)

Bencede o endise hiiiic bitmiyor :)

Back
X