2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya bu lohusa pijaması olayını ne yapıcaz?? Daha bir tane bile şık bir şeye rast gelmedim, piyasa alaturka şeylerle dolu. Güzel pijama önerisi olan varsa tavsiye versin ben bu araşar alma niyetindeyim de

Aaa iyiki hatırlattın. Bugün suven e uğradım. Pijamalar %70 indirimdeydi. Lohusa pijamaları da var ben aldım bir kaç tane. Fiyatları da çok avantajlıydı gerçekten.

sabah içtiğimde daha çok dokunuyor diye içmedim. yıllar önce kullanmıştım demir o zaman mahvetmişti.
Sabah içince 2 3 saat beklenmez bence mideyi mahveder ki ilacin prospektüsünde de sabah kahvaltıdan 1 saat önce yazıyor ama ben 40 DKK filan bekliyorum 1 saat bekledigimde çıkarıyorum büyük ihtimalle ve midem cok cok kötü oluyor

Merhabalar kızlar bugün devlet e gittim ilk defa Samsun'da kadın Doğum hastanesine
Doktor çok iyiydi hani böyle her sorunu tatlı cevaplıyor Güler yüzlü eşimi de içeri aldı ayrıntılı için şansımı deniim demiştim sıra buldum şükür ekim in 9una, burda da iyidir Arastırmak lazım,Makinesi Benin özeldekinden iyiydi herşeyine baktı kontrol etti, eşimle doğumu burda mı yaptırsak dedik yani o kadar
Galiba artık kesin kıZ
Kızım çok hareketliydi yine ama bacak arasını gördük bomboş
Hayırlısı olur inşallah
Ali Koç demiştik en son şimdi Aslışah Koç nasıl sizce
Aslıhan benim göbek adım Gülşah kardeşimin adı onun da göbek adı Neslişah oralardan aklımdaydı ne zamandır bu isim

Şansına nadir rastlanır bir devlet hastanesi ile karşılaşmışsın :)

Kızın da hayırlı uğurlu olsun, benim de ismimin sonu şah ve ben tavsiye etmiyorum :) özellikle ilerde yabancılarla filan çalışırsa kimse söyleyemiyor, yurtdışında bazı klavyelerde bile yok. Ben şu an Türkçe harf olmayan isim bulmaya uğraşıyorum mesela.

kızlar selam, çok feci grip oldum doktora bile gidecek halim yok:( birkaç kez yazmıştınız ne iyi geldiğini, rica etsem tekrar yazabilir misiniz? sayfalarca okudum bulamadım :( ağrıdan öleceğim :(

Sabah içince 2 3 saat beklenmez bence mideyi mahveder ki ilacin prospektüsünde de sabah kahvaltıdan 1 saat önce yazıyor ama ben 40 DKK filan bekliyorum 1 saat bekledigimde çıkarıyorum büyük ihtimalle ve midem cok cok kötü oluyor

Bir saat minimum bekleme süresi, çünkü peynir, süt gibi ürünlerle midede buluşmaması isteniyor. Benim doktorum o yüzden iki saat önce iç dedi.

• Beğen
Reactions: eeg
kızlar selam, çok feci grip oldum doktora bile gidecek halim yok:KK43: birkaç kez yazmıştınız ne iyi geldiğini, rica etsem tekrar yazabilir misiniz? sayfalarca okudum bulamadım :KK43: ağrıdan öleceğim :KK43:

Uff geçmiş olsun, salgın var anlaşılan. Vitamin alabilmek için, kivi ve yabanmersini tavsiye ediyorum ben. Bol su şart tabi. Ihlamur da İçebilirsin abartmamak koşuluyla. Ama bu kadar ağırsan doktoruna bildir durumu.

Uff geçmiş olsun, salgın var anlaşılan. Vitamin alabilmek için, kivi ve yabanmersini tavsiye ediyorum ben. Bol su şart tabi. Ihlamur da İçebilirsin abartmamak koşuluyla. Ama bu kadar ağırsan doktoruna bildir durumu.
heh yaa yaban mersini ve kivi yazmıştın, hatırladım şimdi, çok sağol canım, yarın kendi doktoruma gideceğim şimdi acilde başka doktor varmış zaten sırtım ve başım feci ağrıyor :( doktor da cebini vermedi ben de erken lazım olmaz diye sormadım, inşallah bu geceyi atlatayım yarın sabah erkenden gideceğim, tekrar sağol

Evet ya salgın var dikkat edin canla şu sıralar çok görüşmeyin kimseyle :) Babam da grip olmuş görüşmüyoruz kaç gündür :) Bnm profesör bir akrabam var grip olan biriyle telefon da bir konuşmazdı :)))

Lohusa sepetinde güzel seçenekler var gerçekten de, peki tecrübeliler cevap verebilirler mi? Gecelik mi pijama takımı mı almak gerek yoksa ikisinden de birer tane mi alsak???

Sezeryanda gecelik normal dogumda pijama takımı bence. Ben iki doğumumda da ikisindende almıştım. Normal dogumda pijama sezeryanda gecelik giydim dikişlerden dolayı

o zaman hemen odasına geçirelim oğlumu anca alışır doğuma kadar bende 2 yaştan sonra odasına geçireyim dedim ama emdiği için kaldı
Benimki de emiyordu 20 aylıkken sütten kesince uykusu da düzene girince 2 yaşında ayirdim şimdiden başla canım çocuklara yeni düzene uyum için zaman gerekiyor hala sabaha karşı geliyor yanımıza ara ara oğlum olsun buna da şükür

Şansına nadir rastlanır bir devlet hastanesi ile karşılaşmışsın :)

Kızın da hayırlı uğurlu olsun, benim de ismimin sonu şah ve ben tavsiye etmiyorum :) özellikle ilerde yabancılarla filan çalışırsa kimse söyleyemiyor, yurtdışında bazı klavyelerde bile yok. Ben şu an Türkçe harf olmayan isim bulmaya uğraşıyorum mesela.

Onu düşündüm aslında ama öyle bir sürü harf var yabancılar düşünsün önemli olan ismin kendisi benim için
Senin İsmini çok merak ettim ama :KK53:

Kizlar muayene esnasında doktoruma sormayı unuttum da ayrıntılı ultrason tarihini 21.haftami doldurdugum tarihe aldım ama sizce doğru mu? İnternette her sitede farklı farklı tarih aralıkları yaziyo en makulu ne zaman bilginiz var mı?
Gideceğim perinatologun asistanı 21.haftayı doldurunca gelin dedi canım. Devlet Hastanesindeki doktorum da bakıcak o da 18.haftada gel dedi o da bana çok erken geldi.Diğerine de gideceğim için takilmadim artık.

kızlar selam, çok feci grip oldum doktora bile gidecek halim yok:KK43: birkaç kez yazmıştınız ne iyi geldiğini, rica etsem tekrar yazabilir misiniz? sayfalarca okudum bulamadım :KK43: ağrıdan öleceğim :KK43:
geçmiş olsun canim Bol bol c viamini al limon portakal kivi.ılık ballı limonlu su da yi geliyor

Back
X