hiç masturbasyon yapmadım

benimde kanamam olunca eşim ondan korktu doktor bizede yasaklamıştı ki o zamana kadar da bilrikte olmamıştık yine eşim o yüzden çekiniyor aslında kanamadan dolayı ihtiyac duymuyorum canım hiç istemiyor hatta ara da bir eşim korksa bile yöneliyor ama ben istemiyorum
ihtiyac duymadıgım halde ruyalanmak bi garibime gidiyor
yani normal zamanda azsam yapamasam da ruyalansam anlarım da azgınlık istek de yok
eşimden soğumus da değilim beni tatminde ediyordu 14 sene sevgili kaldık birlikte olmadık ama sevişirdir 14 sene boyunca hiç bıkmadık hatta 1 ay gecsın bırbırımızı özlerdik evlendık acıdan dolayı ılk zamanlar seyrek oldu sonra normal her hafta ılıskıye gırdık tatmınde oldum olmama gıbı bı durumum da yok aslında

istemediğim halde neden rüyalanıyorum anlamıs degılım ruyalancagım yere istesem süper olacak
bir de benim hala acıyor onunda etkisi var
artık dogurayımda açılsın bi rahatlayım diyorum
belki sacma gelecek ama ruyalanma vs bebegı etkıler mı dıye dusunmeye basladım şimdi kız bebek ya ilerde cinsel eğilimi erken olur çok olur diye korkuyorum saçma düşünüyorum gerçi ama işte insan bilemiyor anne karnından bile etkiler mi diye düşünüyorum