- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #17.861
Ins cnm teskHayırlı haberlerle gel canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins cnm teskHayırlı haberlerle gel canım![]()
Benim ki sırf popo gösterdi cnm o yüzden kız dediler bugün önden gösterirse ogrenicez artıkİnşallah canım gönlünden ne geçiyosa onu versin rabbim inşallah. Pembelere alışmıştım sonra erkek dediler mavilere alıştım şimdi tekrar kız derseler isyan edicem doktorumu şikayet edicem hastaneyi terk edicemşaka bi yana çok ekşınlı bi öyle bi böyle
ben kullanıyorum cnm bende sıkıntı yok hatta kabız oldum gibiGünaydın kizlarrrr nasilsiniz konturolu olan arkadaslar hayirli haberlerle gelin inşallah
Kizlarrr aranizda bi iki arkadas Gyno ferro şanol kullaniyordu yanlis hatirlamiyorsam bnde tekrar baslicakmisim bu ilaci kullanan arkadaslar karin agrisi ihsal olmustu gectimi acaba yoksa hala devam ediyormu
Ya bn ilk kullandigimda tok karna icmistim cok kotu karin agrisi ihsal yapmisti doktor hirak demisti simdi kan degerim cok dusmus tekrar basla ac karna ic dedi korkuyorum inşallah karn agrisi yapmaz icmeyi unutma tatlim sen ac karna mi iciyosunben kullanıyorum cnm bende sıkıntı yok hatta kabız oldum gibi
iyi ki söyledin vitamini almayı unuttumalayım şimdi
Bİr fır fır için vazgeçme oğlundanKızlaarr :) doktorun erkek diyipte sonradan kız oldugunu ögrenen var mi ? Benim ki erkek dedi ikinci bebise ilkide erkek gecen alısverise cıkınca fırfırlı zıbınlar gördüm icim bi tuaf oldu :) bi kac haftaya kontrole gidicem diyorumki belki aaa bu kız der![]()
Ay buna cok guldumBİr fır fır için vazgeçme oğlundan![]()
canım normalde zaten detaylı ultrasonu radyologlar yapıyor. hatta ankara da çok ünlü bir adam var her kez ona gidiyormuş. ama kadın doğumculardan yapanlar var. devlet hastanesinde radyologtan randevu alıyorsun. beni takip eden doktor perinatolog oda baktı oda baktı.Kızlar acil birşey sormak istiyorum. Ayrıntılı ultrason için herkes perinatoloğa mı gitti? Benim yaşadığım yer küçük bir yer. Radyologdan randevu aldım. Ayrıntılı ultrason yapıyormuş. Var mı benim gibi olan???
canım normalde zaten detaylı ultrasonu radyologlar yapıyor. hatta ankara da çok ünlü bir adam var her kez ona gidiyormuş. ama kadın doğumculardan yapanlar var. devlet hastanesinde radyologtan randevu alıyorsun. beni takip eden doktor perinatolog oda baktı oda baktı.Kızlar acil birşey sormak istiyorum. Ayrıntılı ultrason için herkes perinatoloğa mı gitti? Benim yaşadığım yer küçük bir yer. Radyologdan randevu aldım. Ayrıntılı ultrason yapıyormuş. Var mı benim gibi olan???
İnşallah canım... bebişin sana şans getirsinaslında yanımda ablamda olacak annemde işten ayrılsın istemiyorum inş kadrom olurda 2 yıl ücretsiz izne cıkarım hiç gerek kalmaz sıkıntı cekmeye sonra zaten kreşe vereceğim
Ayy inşallah bu sene bende az der istedim ama az hali 24 oldu 24 hafta bitince nöbet tutmayacağız sabredelimEvet haklısın canım
pazartesi de 6saay ve nöbet vardı
O gün aman aman kıyamet gibi kalabalıktı okul tamamen iptaldim
uzun zamandır bu tempo yoktu hayatımızda yalında alışırız inşallah belki onun da etkisi bardır yani inşallah öyledir
Bir günüm boş ama kurs aldım inşallah üstesinden geliriz
Valla hareket her zaman iyidir. Yorulsakta. İlk hamilelikte 30 saat derse girdim. Dersliğin 3. Katta in çık derken sanırım spor yapmış oldum. 8 kilo ile bitti. Ama fena yoruluyor ve uyuyordumAyy ben de bir ben mi boyleyim diyordumokul acildigindan beri heryerim agriyor gece agridan uyuyamiyorum hatta. Oglumda cok hafiftim 2.gebelik galiba daha zormus. Alternatif yontem aramaya basladim haftada bir temizlik icin yardim aliyorum acaba gunluk hem yemegi hem temizligi yapacak birini mi ayarlasam dedim. 3 gundur hep basit seyler yapiyorum
Ay evet cnm dün bütün gün hareketliydi
Bugün daha ses yok dün çok yoruldu heralde
Sende durumlar nasil
Ben vitaminle demiri arka arkaya alınca apır geldi böyle ateş bastı sabah kahvaltı sonrası vitaminimi efa mom onu alıyorum öğle yemeğinden sonrada demiri alıyorum aç karna içme ondan da ishal olmus olabilirsin zaten renk değişiyor demir ilacında dışkı da önceden de kullanıyordum ben koyun puku gibi sımsıyah oluyorduYa bn ilk kullandigimda tok karna icmistim cok kotu karin agrisi ihsal yapmisti doktor hirak demisti simdi kan degerim cok dusmus tekrar basla ac karna ic dedi korkuyorum inşallah karn agrisi yapmaz icmeyi unutma tatlim sen ac karna mi iciyosun![]()
Ay saol canim ya valla en kısa zamanda gidicem ilkede begendigim mdf bi takım vardı onu sorayım bi o zaman pesin almayı dusunuyom zaten benim icin iyi olur oyle çok bütçem yok en geç pazartesi gidip halledecegim mobilya isini esininde ismini veririm yardımin için cok saol yazarım sanada gidip gorusunceEvet cnm duydum gittim alışveriş yaptım hatta kiximdada bebek arabasini falan ordan almıştım arada mağaza indirimleri oluyor msj geliyor bazı ürünlerde o zamanlar uygun oluyor ama mobilyada biraz pahalı hatta benim söylediğim yer daha önce oraya ve baby home a mobilyayı yapıyordu oraya bebeğin diğer ihtiyaçları için bakabilirsin herşey var mobilya ya da bak daha sonra benim dediğim yere de git fiyat karşılaştır mutlaka favoride orda begendigin mobilyayı en az 1000tl daha aşağıya alırsın bence indirim işte sıkıştır düşüyor baya fiyat pesinse hele bide baya baya uygun olur cnm degerlendir yani esimin ismini versen tanır aslında birsürü arkadaşıma mobilya yaptirdim öğretmen dershaneci uğur hoca diye![]()
Once tok karna ictmistim canm bu sefer yemkten iki saat sonra ic dedi ictim bakalim inşallah agri yapmaz evet ama renk değişiyormuşBen vitaminle demiri arka arkaya alınca apır geldi böyle ateş bastı sabah kahvaltı sonrası vitaminimi efa mom onu alıyorum öğle yemeğinden sonrada demiri alıyorum aç karna içme ondan da ishal olmus olabilirsin zaten renk değişiyor demir ilacında dışkı da önceden de kullanıyordum ben koyun puku gibi sımsıyah oluyorduondan korkma normal ama tekrar ıshal yaparsa bı sor yıne doktoruna baska demir versin
Bende 3.kattayım: günde 15 kat çıkmış oluyorum her gün, 1.5 km yürüyüp 2000 adımla kapatıyorum günü, bir de yarım gün çalışıyorum:) bu 3-4 günlük tempo kilomu sabitledi bakalım, galiba çalışmak yaradı.Valla hareket her zaman iyidir. Yorulsakta. İlk hamilelikte 30 saat derse girdim. Dersliğin 3. Katta in çık derken sanırım spor yapmış oldum. 8 kilo ile bitti. Ama fena yoruluyor ve uyuyordum