- Konu Sahibi Homely_angel
- #18.161
Ben +3 olmuşum hayırlısı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar bendaha gitmedim bebeğimi görmeye en son 17 haftalıktır gördüm
Bu arada 3 gündür regl olacak gibi ayrı oluyor sizdede varmı
Tatil bitti döndük eve kızım el ayak ağız hastalığına yakalandı orda cok zor gecti
94 olmuşum 95le gebe kalıp 90a düşmüştüm yani hala - 1 deyim
Aynen canim benim.Aaa o ne özgüven öyle
Sağlık ocağında iyilere denk geldim şükür
Ama hastanelerde hemşire veya doktor un yanındaki gel git diyenler doktordan havalı kaprisli hastanenin sahibi veya başhekim kesinlikle![]()
Cnm geçmişler olsun. Benim oğlumda çok ateşlendi vücudu isilik gibi. Çok yoğun değil. Kaşınıyormuş biraz. Bu hastalıktan değildir değilmi. 6. Hastalığa da benzetemedimGünaydın kızlar bendaha gitmedim bebeğimi görmeye en son 17 haftalıktır gördüm
Tatil bitti döndük eve kızım el ayak ağız hastalığına yakalandı orda cok zor gecti
Günaydın cnm aman dikkat et yorma kendınıGunaydin kizlar bugun buyuk gun bana tasiniyoruz sonunda bol sans dileyin :))
Gozunaydın cnmKızlar günaydın. Dün 19+0 idik ve ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Şükürler olsun şu an için her şey yolındaymış. Tüm organları tek tek gösterdi doktorumuz. 3 hafta sonra yani 22. Haftada bir ayrıntılı daha yapıyor doktorumuz. Sebebi organlara bir de daha da gelişmişken bakmak. Sizler de güzel haberler alın inşallah. Kuyruk sokumu ağrısını sordum, bende ara ara oluyor. Bebek ve rahim büyüdüğğ için normal olduğunu belirtti ve h.içi aile hekimliğinden yine aramışlardı ve ben de doktoruma yine sordum ve kendi hastalarına yaptırtmadığını, önermediğini söyledi. Doktorun bakış açısına ve doğum şartlarına göre değişiyor bu konudaki yorumlar. Bir de aşı sonrası komplikasyon riski oluşmasını istemiyorlar. Bu yüzden yaptırmayacağım ben de. Durumlar bu şekilde şimdilik. Bu aradaaa dün itibariyle boyumuz 20 cm ve ağırlığımız 280 gr olmuştu :)
Benim kının uçları iyice koyulaştı cnm ve sızlıyorKızlar göğüsler ne alem bendede büyüme var ama o ağırlık hissi ve sertleşme dünden beri iyice kayboldu.
Carrefour'u da indirim var o zaman haberin olsun:)Oğlumda üni baby yenidoğan kullandım bunda da öyle kullanırım canım :)
Ben de bu iğnelerden dolayı 21 farklı hemşireye vurdurmal zorunda kaldım. Benim korkularım var, her defasında anlattım korkuyorum ona göre davranın--ve gerçekten ona göre davrandılar, ve benimle güzel güzel konuştular.çünkü kaç insanla muhatap oluyorlar, basıyorlar iğneyi--- ama sadece biri hariç, afedersiniz uyarıları rağmen hayvan gibi davrandı, 2 defa denk geldim, bişe olmaz tavrını yakındı. Hatta Protestan iğne mi göbeğimden vurdu, 3 gün kaskatı gezdim, nefes almakta bile zorlandım. Gittim hasta bilmem neyine şikayet ettim.yazıya dökmüyorum , ben de memurum bütün gidişatı biliyorum. Ama çekip sizin uyarmanızı istiyorum dedim.Anlayışınız için teşekkür ederim arkadaşlar ben de hemsireyim ve sağlıkta şiddetin bu kadaar attığı yıllarda böyle konuşmaları uyarmak zorunda hissediyorum kendimi ama bir yandan size katılıyorum malesef bazı sağlık meslektaslarim gerçekten agrasif ve anlayissiz ben de hastaneye gittiğimde çoğu zaman sıkıntı yaşıyorum illa demem gerekiyor sağlık memuruyum diye o zaman 180 derece değişiyor tavırlar ama size şunu belirteyim hasta haklarınız var kimse size istemediğiniz birseyi yapamaz istemediğiniz şeyi açıkça söylemekten cekinmeyin kişi ye göre muamele yapıyorlar malesef ...
Gozunaydın cnm magnezyum ve kalsiyum neden vardı acaba şikayetim mi vardıGunaydin kızlar dün kontrol vardı bebek gayet iyiydi çok şükür doktor kalsiyum ve magnezyum verdi lu suya atılanlar var ya bir gün birini bir gün diğerini içecekmişim bir de göğüs ucu için krem verdi şimdiden sürmeye başlayacakmışım durumlar böyle 17 ekim e ayrıntılı tarihini çok önceden almıştık zaten bana randevu almana gerek yok dedi o tarihte
Göğüs ucu icin hangi kremi verdi cnmGunaydin kızlar dün kontrol vardı bebek gayet iyiydi çok şükür doktor kalsiyum ve magnezyum verdi lu suya atılanlar var ya bir gün birini bir gün diğerini içecekmişim bir de göğüs ucu için krem verdi şimdiden sürmeye başlayacakmışım durumlar böyle 17 ekim e ayrıntılı tarihini çok önceden almıştık zaten bana randevu almana gerek yok dedi o tarihte
Yok direkt yazdı sancı filan oluyorsa azaltır dedi ben aslında bol bol Yogurt yiyorum maden suyu içiyorum benim doktorum hemen zamanı gelince yazıyor ilaçları içmesem mi acaba diyorum bende bıktım zaten ilaçlardanGozunaydın cnm magnezyum ve kalsiyum neden vardı acaba şikayetim mi vardı
Hametan diye bir krem canımGöğüs ucu icin hangi kremi verdi cnm
Teşekkür ederim canım bu aradaGozunaydın cnm magnezyum ve kalsiyum neden vardı acaba şikayetim mi vardı
Adetin gunlerindeysen olur bende oluyo o gunlerde.Günaydın kızlar bendaha gitmedim bebeğimi görmeye en son 17 haftalıktır gördüm