2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ama göğüsten gelen ilk sarı sıvının çok önemli olduğunu söylüyor, sen onu kendin sağıp boşa atmış oluyorsun..
merhabaa
benim 2. gebeligiim .benimde gogus ucum yok fazlada cikmadi.bebegimde oyuzden veni emmedi maalesef.
ama simdi aventin gogusucu cikaarici urununu aldim.denedim inanilmaz derecede buyuttu.fakat gebigin ilk 4 ayinda kullanimi uygunmus.gercektende oyle.denedigimde gogus ucuumda minik minik sütlerin ciktigini gordum .oyuzden simdi kullanmiyorum..gebeligin son haftasinda tekrarr baslicam.emzirmeden 5 ďk once kullanip bebegime hazir hale getirmeyi dusuunuyorum.ve bu urun duzenli kullaniminda kalicii oldugunu okudum.tekrar gogus ucun eski halinedonmuyor.
tavsiye ederim almani.

Bunuda inceleyeyım temazsız daha kullanıslı heralde herkes temazsiz öneriyo tesekkurler paylaştıgın için:halay:
Ben temassız kullanmadım ama almanyada yaşayan bir arkadaşım burdaki doktorlar temassızı kullanmıyorlar demişti. Yanılma psyı olabiliyormuş. Bende kararsızım. Oğlumda normal termometre kullandım pek sıkıntı yaşamadım dma bu yavrum huysuzluk edermi acep bilmiyorum

Gunaydin Kizlar, bende de durum bu sekilde. 61 basladim bu sabah 67.1 gordum :( neyse bundan sonra dikkat etmeye basliyorum.

Eklentiler

• IMG_5292.webp
    IMG_5292.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 100
Bnm göbek çok aşağı da kızlar kasığımda nerdeyse sizinkiler yukarda bayağı eşi aşağıda diye mi ki acaba :KK64:

Bnm göbek çok aşağı da kızlar kasığımda nerdeyse sizinkiler yukarda bayağı eşi aşağıda diye mi ki acaba :KK64:
Bebegin durusundandir canim. Benimki tersmis suan mesela kasik hizzanda hissedersin onuda gazla karıştırman normal dedi bana doktor. Ters olmasinada takma daha yuz binkere donecek o doguma kadar diyor :)

Bebegin durusundandir canim. Benimki tersmis suan mesela kasik hizzanda hissedersin onuda gazla karıştırman normal dedi bana doktor. Ters olmasinada takma daha yuz binkere donecek o doguma kadar diyor :)
Bebek sorun değil canım zaten sezaryen olacak bebeğin eşi plesanta aşağıda ya o yüzden herhalde :))

ya konuyla alakasız kızlar ama düzleştirici alacağım önerisi olan :D

Günaydın kizlar
54.5 le basladim 60 im su an. En fazla alan bendim bi ara yetismissiniz bana:KK70:

Dun bi arkadas yazmis kimdi hatirlayamadim. Ekmek pilav vs yemiyorum diye. Boyle dikkat eden arkadsslar var sanirim ama benim aklim almiyo nasil doyuyorsunuz:oops: 2 dilim bugday ekmegiyle sinirladim kendimi ama inanin ac kalkiyorum sofradan. Mesela aksam yemegim genelde 1 tabak yemek 1 kase corba sinirsiz salata iki dilim ekmek. Yesem iki kati kadar yerim daha:KK70:

Günaydın kizlar
54.5 le basladim 60 im su an. En fazla alan bendim bi ara yetismissiniz bana:KK70:

Dun bi arkadas yazmis kimdi hatirlayamadim. Ekmek pilav vs yemiyorum diye. Boyle dikkat eden arkadsslar var sanirim ama benim aklim almiyo nasil doyuyorsunuz:oops: 2 dilim bugday ekmegiyle sinirladim kendimi ama inanin ac kalkiyorum sofradan. Mesela aksam yemegim genelde 1 tabak yemek 1 kase corba sinirsiz salata iki dilim ekmek. Yesem iki kati kadar yerim daha:KK70:
canım bende doymuyorum ama maalesef yıyemıyorum cunku cok kılo alırsam normal dogum yapamacagım cunku kılolu basladım su ıcıyorum baktım doymayacagım 1 saat 2 saat öncesınden kefır ayran vs ıcıyorum öğün arası yaparsan belki aksama cok acıkmazsın kuzum

Back
X