- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #18.841
çok şükür iyi olmasına sevindim her şeyin kilo bence gyaet iyi 1 ayda 1 kilo almış gibisin hiç takma kafanaSlm güzel hamişler uzun süredir bakamıyordum buralara.
Bizden gelişmeleri kısaca yazayım ilk doz tetanozu yaptırdım kolumda ki ağırlık geçmedi hala
Dün de ayrıntılı ultrasona girdim her ayrıntısına uzun uzun ince ince bakıldı şükür sağlıklı kilosu da 410gr gelişimi güzel dedi doktorum da. Şükür Rabbime çok heyecanlı ve stresliydim ama bitti inş sizlerde güzel haberlerini alırsınız kuzularınızın
Bir de kilo konusu konuşulmuş sanırım en çok ben mi aldım ne 63 le başlamıştım 69 olmuşumaman bebiş ii olsun da verilir kilolar.
Bu güne kadar bişi almamıştım bugün kızımın bebeklik kıyafetlerini çıkartıp bakıcam ona göre alırım artık diyorum eksiklerini. İki cinsiyet te aynı olması iyiymiş bir çok şeyi hazır zaten![]()
çok şükür iyi olmanıza sevindim ikinizinde bebişlerimiz büyüyor ne güzelkizlar dun ayrintili ultrasona girdim gayet iyi gecti minakim 370 gr olmus dr bi sorun gormedi cok sukur bi dahaki kontrole kasimda cagirdi arada ayrintili bakan dr a kizmi diye teyit acisindan bi sordum evett dedi allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinn inss
not ettim cnm çok teşekkür ederimBende babyliss marka düzleştirici tavsiye ederim
canım geçmiş olsun yat dinlen ama idrar yollarına baktır derim dün bende ağrım var diyince çiş alalım dedi sağlık ocağında verebilirsin sanırım hem içinde rahatlarAğrılaar ,sürekli alttımdan bişey çıkıp gidecek gibi hiss ve saat başı gelen çiş bugün çok şikayetim var![]()
canım mantar ve türevleri olabilir kültür versen iyi olur sonra sıkıntısı çıkabilirbenimde habire iki üç günde bir vajinal kaşıntım var bende bundan çok bunaldım akıntılardan heralde((