- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.042
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #18.881
valla o kadarcık şeyi görmezdim ben heraldeYeşil olunca:))) her defasında geliyordu peçete

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla o kadarcık şeyi görmezdim ben heraldeYeşil olunca:))) her defasında geliyordu peçete
Ben hala kanamam olur mu diye peçete koyanlardanım, Hale'n atlatamadım:) bi keresinde sivilce çıkmış patlamış, kanamam oldu diye çığır atmış insanımvalla o kadarcık şeyi görmezdim ben heralde![]()
benimde dun burnum kanadı burnumu sildim peçeteyi attım klozete sonra üstüne tuvalet yaptım baktım peçetede kan 5 sn de olsa şoka girdimBen hala kanamam olur mu diye peçete koyanlardanım, Hale'n atlatamadım:) bi keresinde sivilce çıkmış patlamış, kanamam oldu diye çığır atmış insanım
bu da iyiymiş:))benimde dun burnum kanadı burnumu sildim peçeteyi attım klozete sonra üstüne tuvalet yaptım baktım peçetede kan 5 sn de olsa şoka girdim![]()
Ben de sildikten sonra 40 saat peceteyi inceliyorum atladigim bisey olmasin diye :)Ben hala kanamam olur mu diye peçete koyanlardanım, Hale'n atlatamadım:) bi keresinde sivilce çıkmış patlamış, kanamam oldu diye çığır atmış insanım
Canım kayısı falanda mı kar etmedi üryan eriği birebir diyorlarKizlar kabizlik durumum cok kotuydu ozellikle son 5-6 gundur. Ne yapsam olmadi biraz once doktorun yardimcisina mesaj attim bana ilac onersin diye. Aranizda kabizlik icin ilac kullanan var mi? Gereksiz mi olcak acaba bilemedim ama zorlanmaktan da korkuyorum artik.
ben günlük pedi sevmiyorum. çok kaşındırıyor sanki. o yüzden yıllardır havlu kağıt kullanırım. daha rahat ve ekonomik geliyor banaBen hala kanamam olur mu diye peçete koyanlardanım, Hale'n atlatamadım:) bi keresinde sivilce çıkmış patlamış, kanamam oldu diye çığır atmış insanım
zaten zorlama cnm. incir kayısı bayağı iyi geliyor bana. bide sabah soğukta üşütürsemKizlar kabizlik durumum cok kotuydu ozellikle son 5-6 gundur. Ne yapsam olmadi biraz once doktorun yardimcisina mesaj attim bana ilac onersin diye. Aranizda kabizlik icin ilac kullanan var mi? Gereksiz mi olcak acaba bilemedim ama zorlanmaktan da korkuyorum artik.
Allah kahretmeye pis pis elledin mi bir dedurun bu anlattığınız psikopatlığa bende adaylığımı koyuyorum.Peçeteyle silip iyice düşünün peçeteyi delip :) ortadan çıkan parmağımı leke geldi kanıyor diye düşünmüş insanım ben.Oscara adayım:))![]()
durun bu anlattığınız psikopatlığa bende adaylığımı koyuyorum.Peçeteyle silip iyice düşünün peçeteyi delip :) ortadan çıkan parmağımı leke geldi kanıyor diye düşünmüş insanım ben.Oscara adayım:))![]()
![]()
Ben boşu boşuna ışığa tutuyormuşum. Dur bi de onu deneyeyim
Canım benimde 3 yaşında oğlum var anlatıyorum küçük iki tane bebek gelcek sen ona süt verceksin ona ninni söyliyip sallicaksin besikte diye isimlerini ne koyalım falan diye şimdiden hazırlıyorum geçen gün yeni doğmuş bi bebek geldi misafir olarak bebeği kendi besiginde salladı anne ben uyuturum onu dedi galiba konuşmak ise yaradı :) doğumda da oğluma sevdiği bi çizgi film karakterinin oyuncağıni alıp kardeşler hediye getirmiş seni çok seviyorlar demeyi düşünüyorumArkadaşlar şimdi yine aklıma geldi ya malum oğlum ikş yaşında kardeşini olacağını çok anlayamıyor kardeşin ne olduğunu bilmiyor sadece bebiş bebiş diyor anladığından değil ama :) Bebek olduğunda ne desem nasıl alıştırsam ? Hediye alanlar var kardeşin getirdi bunu sana gibi yani küçük olduğu için kanar belki ama bilmiyorum ne yapsam![]()
Yemek yediğimizde galiba sertleşiyor. Ya da bana öyle geliyor. Açken daha yumuşak sankiKızlar merhaba karnım cok sert sizinde öyle mi bebeğin olduğu yer çok belli oluyo dışardan
Ben çok ayakta kalırsam yorulursam birde yemek sonrası oluyor o sertlikKızlar merhaba karnım cok sert sizinde öyle mi bebeğin olduğu yer çok belli oluyo dışardan
benim hep sert canım ikiz diye mi acabaYemek yediğimizde galiba sertleşiyor. Ya da bana öyle geliyor. Açken daha yumuşak sanki