2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar kabizlik durumum cok kotuydu ozellikle son 5-6 gundur. Ne yapsam olmadi biraz once doktorun yardimcisina mesaj attim bana ilac onersin diye. Aranizda kabizlik icin ilac kullanan var mi? Gereksiz mi olcak acaba bilemedim ama zorlanmaktan da korkuyorum artik.

Ben hala kanamam olur mu diye peçete koyanlardanım, Hale'n atlatamadım:) bi keresinde sivilce çıkmış patlamış, kanamam oldu diye çığır atmış insanım
benimde dun burnum kanadı burnumu sildim peçeteyi attım klozete sonra üstüne tuvalet yaptım baktım peçetede kan 5 sn de olsa şoka girdim :D

Kizlar kabizlik durumum cok kotuydu ozellikle son 5-6 gundur. Ne yapsam olmadi biraz once doktorun yardimcisina mesaj attim bana ilac onersin diye. Aranizda kabizlik icin ilac kullanan var mi? Gereksiz mi olcak acaba bilemedim ama zorlanmaktan da korkuyorum artik.
Canım kayısı falanda mı kar etmedi üryan eriği birebir diyorlar

Ben hala kanamam olur mu diye peçete koyanlardanım, Hale'n atlatamadım:) bi keresinde sivilce çıkmış patlamış, kanamam oldu diye çığır atmış insanım
ben günlük pedi sevmiyorum. çok kaşındırıyor sanki. o yüzden yıllardır havlu kağıt kullanırım. daha rahat ve ekonomik geliyor bana

zaten zorlama cnm. incir kayısı bayağı iyi geliyor bana. bide sabah soğukta üşütürsem :-)

durun bu anlattığınız psikopatlığa bende adaylığımı koyuyorum.Peçeteyle silip iyice düşünün peçeteyi delip :) ortadan çıkan parmağımı leke geldi kanıyor diye düşünmüş insanım ben.Oscara adayım:)):halay::halay:
:rolleyes: :-):-)Ben boşu boşuna ışığa tutuyormuşum. Dur bi de onu deneyeyim

Arkadaşlar şimdi yine aklıma geldi ya malum oğlum ikş yaşında kardeşini olacağını çok anlayamıyor kardeşin ne olduğunu bilmiyor sadece bebiş bebiş diyor anladığından değil ama :) Bebek olduğunda ne desem nasıl alıştırsam ? Hediye alanlar var kardeşin getirdi bunu sana gibi yani küçük olduğu için kanar belki ama bilmiyorum ne yapsam :KK51:
Canım benimde 3 yaşında oğlum var anlatıyorum küçük iki tane bebek gelcek sen ona süt verceksin ona ninni söyliyip sallicaksin besikte diye isimlerini ne koyalım falan diye şimdiden hazırlıyorum geçen gün yeni doğmuş bi bebek geldi misafir olarak bebeği kendi besiginde salladı anne ben uyuturum onu dedi galiba konuşmak ise yaradı :) doğumda da oğluma sevdiği bi çizgi film karakterinin oyuncağıni alıp kardeşler hediye getirmiş seni çok seviyorlar demeyi düşünüyorum

Kizlar tansiyon takibine basladiniz mi 20. Haftadan sonra cabuk yukseliyormus ve Allah korusun kötü sonuclar getirebiliyormus. Bugun saglik ocaginda tesadufen baktirdim 13.3 - 9 çıktı. Idrarda protein de eklenirse bu durumda gebelik zehirlenmesi olabiliyormus. Ve onceki tahlillerime baktığımda sanirim idrarda protein görülmüş:KK43: sinirlerim bozuldu ya. Madem böyle bisey var ben bunu tesadufen mi ogrenecektim ve benim doktorum bana en son 8 agustosta bakti ve iki ay sonra gel dedi:kızgın: ben bu dönemde yine kendi istegimle klasik tahlillerimi yaptirdim. Iyi ki de yaptirmisim. Neyse bugün sakin olmaya çalışıyorum yarin gidecegim eğer korkulan durum varsa o doktor anasindan doğduğuna pisman olacak....!!!

Back
X