- 30 Haziran 2010
- 1.078
- 431
- 323
- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.121
Günaydın güzel hamişler Kabızlığa bir çözüm bulamadım. Günlerdir tuvaletimi yapamıyorum. Var mıdır bi önerisi olan?
Bu arada bir öğretmen olarak bende defne leri çok yaramaz bulurum. Ama Ela lar sakin. Duru ismini bizde düşünüyoruz ama sınıf listesinde 3 tane var. Doğa ya yakınım şimdi
Doğa güzel isim
Benim kv dedi ipek de neymiş diye ipek böceği iste benim gibi hayvanseverden bi ipek böceği çıkardı dedim ki benim aşırı hayvansevmeme ayar olur kedi falan sevmez bilerek gıcıklık yaparak kapadım ağzınıvalla yorum yapanları tersliyorum ki bir daha konuşamıyorlar hiç önemseme cocuk senin çocuğun istediğini koy canim kim ne derse desin
Ayrıca bilge cok güzel bi isim bilmiş olsun bilgili bilge bi insan olsun ne güzel bilmişlik kötü bsy degil ki bunun neresine takılmışlar insanlar bos olup bilmişlik taşlıyor o ayrı ama bunla alakası Yok ki illa bsy söylemek icin söylemişler şahsen ben çocuğumun bilgili bilge bilmiş olmasını tercih ederim
Sende ne güzel bilge kişilik olacak kızım der geçersin
Ben de gerçekten takmıyorum hatta epeydir aklımızdaki isimdi bu, başta aman kötü yorum yaparlar isimden soğurdum diyordum da vazgeçtim artık söylüyorum. Anlamı kötü olsa anlıcam yorumları da sırf yorum yapmak için yapıyor bazıları , ben mesela banane der geçerim ama herkes öyle değil. İnsanın kaynanasını geçtim kendi ailesi bile bu kadar düşüncesiz olabiliyorsa kimseyi takmayacağım, laf anlatmak zor çünkü ve gereksiz