2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ayrıntılı ultrasona prof.lar bakar mı ?

Doktorumun bana ayrıntılı için önerdiği doktor prof muş şimdi öğrendim ben op.dr dan randevu almıştım sizce doktor plesanta aşağıda olduğu için mi prof önerdi yani ona göre randevumu değiştirip proftan alıcam ?? Aklım karıştı ya :KK64::KK64:

Kız sen hangi ismi istersen onu kullanır çocuk. Önemli olan bunu eşinin habul etmesi. Benim annem babam iki isim koymuş bize. Üç yeğenimin iki ismi var. Hiç bir zaman isim sorunu yaşamadım. Tekini kullanıyorum. Hatta çoğu kişi bilmez bile iki isimli olduğumuzu. İşime geldiği gibi davranıyorum. Bende iki isim koyucam ama trkini kullanıcam. İkisini beraber söylemelerine gıcık oluyorum ama :) tekİni desinler :)) eğer illa koyucam diyorsa sende benim koyduğum ismi kullanıcaz diye şart koşabilirsin. Ailesine de oyle desin.
Evet canım benim kız kardeşlerim de iki isimli ama hep birini kullandık ikisi birden söylenmedi hiç zaten iki isim koysam ben kendi koyduğumuz söyleyeceğim orası kesin :))

Kızlar ayrıntılı ultrasona prof.lar bakar mı ?

Doktorumun bana ayrıntılı için önerdiği doktor prof muş şimdi öğrendim ben op.dr dan randevu almıştım sizce doktor plesanta aşağıda olduğu için mi prof önerdi yani ona göre randevumu değiştirip proftan alıcam ?? Aklım karıştı ya :KK64::KK64:
Belki de o yüzden önermiştir daha iyi bence Prof sonuçta ama randevu da almışsın doktoruna mı sorsan acaba bu yüzDen mi öneriniz ben randevu adım fark eder mi diye

Belki de o yüzden önermiştir daha iyi bence Prof sonuçta ama randevu da almışsın doktoruna mı sorsan acaba bu yüzDen mi öneriniz ben randevu adım fark eder mi diye
Önerdiği prof tıpta ben de konaktan bir op.dan almıştım daha yakın diye hemde özel gibi ilgilenmez diye ama zaten özel randevu alcakmışım proftan boşuna op.dr 300 tl vermeyeyim profa gideyim diyorum ya keşke tıp diye küçümsemeyip baştan araştırsaydım

Önerdiği prof tıpta ben de konaktan bir op.dan almıştım daha yakın diye hemde özel gibi ilgilenmez diye ama zaten özel randevu alcakmışım proftan boşuna op.dr 300 tl vermeyeyim profa gideyim diyorum ya keşke tıp diye küçümsemeyip baştan araştırsaydım
Hı evet canım prof lardan ayrı randevu alınıyor özel bence de Prof a git ya daha iyi ama hemen randevu bulabilirmisin

Hı evet canım prof lardan ayrı randevu alınıyor özel bence de Prof a git ya daha iyi ama hemen randevu bulabilirmisin

Kızlar bu arada isim konusunda geçen bir isim uzmanının bahsettiklerini anlattı arkadaş. Bazı isimlerin hiç konmaması gerektiğinden bahsetmiş. İsimler gerçekten tecelli ediyor kişi üzerine. Mesela ece vermiş örnek olarak. Kraliçe demekmiş. Gerçek hayattada hükmetme ihtiyacı oluyormuş çocukta falan. Çok etkilendim ben kitap bulursam alıcam. Güzel isim koymak gerek. Nazlı mıymıy bir kızda olmasın. Güçlü olsun ama erkeksi de olmasın. İşini bilsin istiyorum. :))

Ayy adım geçti de hiç hükmetme ihtiyacım olmadı ya o kadar da değil bence:)) ece aynı zamanda güzel kadın demek

Tutuna Tutuna asaf ismini cok severim ama ağır geldigini duymustum. Bi arkadasimin oglunun ismi asaf. Cocuk kazadan hastaliktan kurtulamadi. Arkadasim kendi soyledi agir geliyormus degistirsek mi diye düşünüyoruz diye. Siz de var mi boyle bi durum merak ediyorum tum asaflar mi boyle acaba

Çok şükür biz bir sıkıntıyaşamadık

Bende isim konusunda çok kararsızım Abdullah Aras biraz yakın geliyor sizce nasıl

İki oğlum var ikiside iki isimli biz iki isimlerini de kullanıyoruz. İsimlerini ben koydum seve seveee kullanıyorum

Kızlar size de oluyor mu canım bişey istiyor mesela önemsemiyorum kimseye demiyorum sonra ben hiç demeden annem eşim ya da babam o şeyi alıp getiriyor bir şekilde beni buluyor canımın istediği hamileliğimin başından beri böyle çok ilginç tesadüf valla ya :kahve:

7yPMQN.png

Bugün e bebekten gelenler :anneadayı:

Kızlar selam
Çok gribim doktora gittim kendi doktorum olmadığı için başka doktora muayane oldum.18 haftalıkken 243 gr çıkmıştı şimdi tam bir hafta geçti 19 ken bebek 264 gr dedi iyi dedi ama bana 21 gr cok az gibi geldi daha önce 110 gr almıstı 10 günde.
Canım sıkıldı normalmi bu şekilde acaba aynı hastane aynı ultrason makinesi olmasına rağmen doktor dan doktora el farkı farkedermi ölçüm?
Evet dotor kendi agziyla olcumlerde el farki olur demesti

Canım yine de geç kalmış değilsin. Geçen sene bende gitmiştim tıpa riskli gebelik bölümünde takibin yapılır zannımca. Ama direk ben riskli gebeyim deyince tamam deyip randevu verilmiyor. İlk önce devlet hastanesinden sevkle gitmen gerek sonra onlar yönlendiriyor senin haftana göre randevu veriyorlar yani. Kendi dokt da bilgi verebilir belki bu konu da. Hemen proftan randevu vermezlerse bu yolu da danış canım telefon da veya tıpa kendin gidersen.

Kizlar gunaydin, iyi pazarlar herseke :) imzamda da bugun yazmis gercekten 2 gundur sag yanagimda kahverengi bir koyulasma oldu, insallah dogumdan sonra gecer.

Back
X