- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.361
57,7 ile başladım 61 im
+3 kilo 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyun parkı ya da park yatakta çok gıcırdıyormuş. Ben ahşap besik kullanıyorum çok memnunum. Birde görüntü olarakta sevmiyorum park yataklari.kızlar bugün bir arkadaş, ahşap beşik alma, vurma çarpma, ağlarken bile ordan oraya dedi, en şyisi oyun parkı dedi.. kafam karıştı ,,
Kızlr merhaba ben geldim bebeklerimi kaybetmiştim hatırladıysanız.Keşke bende hala hamile olmuş olsaydım ve bu aya kadar sizinle beraber gelseydim sizin gibi herşeyimi paylaşsaydım kısmet değilmiş ama özlüyorum bu grubu görmicem diyorum iki de bir karşıma çıkıyor o yüzden yazdım![]()
Eşim eve gece 1 de geliyor az önce karın doyuracak bişey sipariş ettim eşime gece yicem tam da kilodan konuşuluyormuş ne güzel nee güzeeell
Gündüz bişey yok gece dünyayı yiyesim geliyor napıcaz![]()
Yemek yememek icin en iyi care su icmek ve uyumak :))
Evet iyi fikir şimdi yiyeyim üstüne soda içeyimBir de soda içmek:)
Ben yiyiyorum cnm 1 aylik bile.Kızlar size bir şey sormak istiyorum şimdi biz ilçe de oturduğumuz için taze balık bulamıyoruz kontrole Gaziantep'e gittiğimizde migrostan balık almıştık iki çeşit buzluğa atmıştım bir çeşidini hemen 2 gün sonra filan pişirmiştim bugün diğer çeşidi pişirin ve eşim yeme dedi ne olur ne olmaz filan dedi bende güzelim balığı yemedim yarım tane yedim ve kalanı komşu ya verdim bu şekilde dondurulmuş balık tüketen var mı aranızda. Bu şekilde yapmazsam da hiç yiyemeyeceğim demektir sadece alabalık var burada
Canım ben devamlı iciyorum miğren oldugu icin parol icebilirsin doktorlrKızlar sabahtan beri basında şiddetli ağrı var midem de bulaniyordu.acile gittim ogleden sonra tansiyon falan normalmış parolun serumu veriyim dedi Dr istemedim. Ama suan dayanamıyorum parol veya minoset icebilirim demi içen oldu mu aranizda
Çok teşekkür ederim next cidden güzel bir siteymiş tabi herşeyi 4le çarpmasak daha güzel olacak ama sağlık olsun :) ürünler sipariş edildikten sonra ne kadar sürede geliyor yaklaşık olarak? Direkt sanırım kredi kartı no girilerek adrese teslim oluyor değil mi İngiltere menşeili olduğu için farklı bir sistem yok değil mi?ben mothercare i çok seviyorum. bir de ingilterenin next diye bir markası var, çok güzel şeyler oluyor ve bazen türkiye ye ücretsiz kargo yapıyordu.
Et ve balik 9 ay kadar buzlukta tutulabiliyor. Sadece aldigin baligin buzhane olmamasina dikkat etmelisin ozaman cozdurulmus olur sen bir daha dondurursun o olmazKızlar size bir şey sormak istiyorum şimdi biz ilçe de oturduğumuz için taze balık bulamıyoruz kontrole Gaziantep'e gittiğimizde migrostan balık almıştık iki çeşit buzluğa atmıştım bir çeşidini hemen 2 gün sonra filan pişirmiştim bugün diğer çeşidi pişirin ve eşim yeme dedi ne olur ne olmaz filan dedi bende güzelim balığı yemedim yarım tane yedim ve kalanı komşu ya verdim bu şekilde dondurulmuş balık tüketen var mı aranızda. Bu şekilde yapmazsam da hiç yiyemeyeceğim demektir sadece alabalık var burada
57,7 ile başladım 61 im+3 kilo
![]()
Kızlr merhaba ben geldim bebeklerimi kaybetmiştim hatırladıysanız.Keşke bende hala hamile olmuş olsaydım ve bu aya kadar sizinle beraber gelseydim sizin gibi herşeyimi paylaşsaydım kısmet değilmiş ama özlüyorum bu grubu görmicem diyorum iki de bir karşıma çıkıyor o yüzden yazdım![]()
ben oğlumda park yatak kullandım.hatta yeğenimindi ablam kullandıktan sonra verdi. herhangi bir sıkıntı yaşamadım. belki markası kalitesi farklıdır öbürlerinin. bilemem. bizimki chicco ydu. çok kolay kurulup kapatılabiliyordu. birde yanlardan fermuarla açılıp kapanıyordu. çok özellikli değildi alt açma yeri bez koyma yeri vs olanlar var sanırım ama çok kaliteliydi kumaşı aksamı falan.kızlar bugün bir arkadaş, ahşap beşik alma, vurma çarpma, ağlarken bile ordan oraya dedi, en şyisi oyun parkı dedi.. kafam karıştı ,,