2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sen benden hafta olarak öndesin canım, ben 19um daha 20yi doldurucam. 2haftada da kilo almasam keşke. Ama şu da kesin ve net az su içersem meyveyi ara öğünleri çoğaltıyorum. Benim yemek porsiyonum hiç arrmadı aksine azaldı ama ara öğünde kuruyemiş kuru meyve normal meyve beni şişiriyor sanırsam.

Allah hayırlısını nasip etsin canım, inşallah rabbim gönlüne göre verir kucaklarsın bebeciklerini:KK19:

Bnm doktorum meyveyi kontrolsüz yersen kilo alırsın demişti canım

0BE10228-7995-4445-96C5-E7BC6583009C.webp
Merhaba 23. Hafta :KK54::KK68:

kılzar yarın sabah devlet hastanesine randevu aldım fetal eco benim doktorumda olmadığı için hatta baktır demedi normal gördü kalbi ama ben kendim baktırmak istediğim için randevu aldım
gitmişken kan değerlerime de baktıracağım kuku agrım içinde kalsiyum ve magnezyuma baktırcam
su degerıne suna da baktır dıyeceğiniz bsuy var mı
devlete ilk defa gideceğim baska doktora gıdıyor dıye ılgılenmedıklerı ya da özele gidiyorsan buraya nıye geldik dedikleri oluyor mu hiç

papaya defne yerler seni ama :) ben şuan 22 girdim bu programda 21+2 gün yazıyor halbuki 7 mayıs girdim adet tarihimi her yere
doktor ultrasonunda da öyleyim 22+ olmam lazım bunda niye öyle anlamadım :
Doğru canım 21+2 yani 22.haftanın içinde çıkıyorsun 22+ olsa 23.hafta içinde olurdun o zaman doğru bence

Et ve balik 9 ay kadar buzlukta tutulabiliyor. Sadece aldigin baligin buzhane olmamasina dikkat etmelisin ozaman cozdurulmus olur sen bir daha dondurursun o olmaz
Evet canım haklısın sanırım o önemli migrostan alırken adam taze dedi ama bilmiyorum tam olarak taa gaziantep e kadar taze gelebilmişmidir allah bilir bir dahaki sefere adama daha ayrıntılı soracağım o zaman daha rahat ederim teşekkür ederim

bi arkadaşımız aminyo sentez yaslanmaıs mı öyle bsy cıkmıstı ultrason kagıdını atar mısın demıstı evden telefondan atamadım o gün denedim şimdi iş yerinden atıyorum gute mı ne yazacak demıstı saırım öyle bsy goremedım ama belki faydası olur
bu arada kızçemden size merhaba der

IMG_4699.webp

Kızlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz, puset aparatı da varmış, inidirime girmiş. Araştırma yapanlar bir göz atabilirler mi? Anlamıyorum çünkü, e bebek sitesinde

Eklentiler

• IMG_3128.webp
    IMG_3128.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 69
Günaydın kızlar tetanos aşısını yaptırdınız mı:işsiz:
Benim doktorum gerekli görmedi zaten 2014 de vurulmustum arı sokunca
5 yıl gecerlıymıs gerekli gorsede vurulmayacaktım o yüzden vurulmadım hiç

papaya defne yerler seni ama :) ben şuan 22 girdim bu programda 21+2 gün yazıyor halbuki 7 mayıs girdim adet tarihimi her yere
doktor ultrasonunda da öyleyim 22+ olmam lazım bunda niye öyle anlamadım :
Yanlış hesapliyorsun tatlim ben de 5 mayisim ve bugün 21+4 oldum yani 22 haftalik

Back
X