2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İlk haftalarda kilo ve boyu çok fazla gösterdiği için, ben iptal etmiştim, haftaları uyumlu değildi.
boy kilo zaten standartı tutmaz ki. benim hep 2 gün ödeydi sata göre. son kontrolde 1 hafta önde çıktı. doktoruma neden diye sordum. sende eşinde uzun boylusunuz çocukta uzun normal dedi.

Kızlr merhaba ben geldim bebeklerimi kaybetmiştim hatırladıysanız.Keşke bende hala hamile olmuş olsaydım ve bu aya kadar sizinle beraber gelseydim sizin gibi herşeyimi paylaşsaydım kısmet değilmiş ama özlüyorum bu grubu görmicem diyorum iki de bir karşıma çıkıyor o yüzden yazdım :KK43:

Geçen seneki Eylül annelerinde ben de öyleydim. Her aşamalarında onlar için mutlu oldum, kendim için üzüldüm. Ama vardır bir hayır dedim hep. Senin için de hayırlısı böyle demek ki, Rabbim yine göbeğini ve kucağını doldursun, sağlıklı sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim next cidden güzel bir siteymiş tabi herşeyi 4le çarpmasak daha güzel olacak ama sağlık olsun :) ürünler sipariş edildikten sonra ne kadar sürede geliyor yaklaşık olarak? Direkt sanırım kredi kartı no girilerek adrese teslim oluyor değil mi İngiltere menşeili olduğu için farklı bir sistem yok değil mi?

Ben önceki hamileliğimde sipariş vermiştim o yüzden tam hatırlamıyorum canım ama sanırım kredi kartı ile sipariş etmiştim. 2 haftada filan gelmişti. Bu arada bedenleri biraz küçük ona dikkat et. Sipariş verecek olursan bendekileri fotoğraflarım sana, bedenleri daha net anlarsın.

Kızlr merhaba ben geldim bebeklerimi kaybetmiştim hatırladıysanız.Keşke bende hala hamile olmuş olsaydım ve bu aya kadar sizinle beraber gelseydim sizin gibi herşeyimi paylaşsaydım kısmet değilmiş ama özlüyorum bu grubu görmicem diyorum iki de bir karşıma çıkıyor o yüzden yazdım :KK43:
Canim benim aynı şeyi ben de yaşadım daha önce 2016 aralık annelerindeydim ama yavrumu kaybettim cok üzülmüştüm ama sabır... Tekrar sevindim cok şükür ve kötü anıları şimdi hatırlamıyorum bile.. Sen de yeniden tadacaksin bu mutlulugu ve kavusacaksin yavruna inşallah.. Gercekten her şerde bir hayır vardır.. Biz de hala yavrularimizlayiz ama daha yolun yarisindayiz. İnsallah sorunsuz bir sekilde hayirlisiyla saglikla kavusuruz yavrularimiza.. Her şey nasip bu hayatta..

evde yapılan doğumlar için geçerli biz zaten steril ortamda yapacağız doğumu dedi asistanı tabi yine sizin tercihinize kalmış da dedi zaten yaptırdığım için gerek olmadı
zaten her doktor farklı bir şey diyo şeker yüklemesini de mesela yapıyoruz ama istemezseniz yapmayız demişti

Yanlış hesapliyorsun tatlim ben de 5 mayisim ve bugün 21+4 oldum yani 22 haftalik
doktorun ultrasouna göre geçen hafta 21+2 idim öyle hesapladım şuan 22+2 olmam gerekir diye
banu çifçininkinde 21 yazıyor kafam karıştı iyice :D

evde yapılan doğumlar için geçerli biz zaten steril ortamda yapacağız doğumu dedi asistanı tabi yine sizin tercihinize kalmış da dedi zaten yaptırdığım için gerek olmadı
zaten her doktor farklı bir şey diyo şeker yüklemesini de mesela yapıyoruz ama istemezseniz yapmayız demişti
Benimde cocuk doktoru bir tanidigim çok gerekli buluyor. Tamam dogum hastane ortamida asinin tam bagisiklik icin bir suresi gerekiyor. 20 30 gunu buluyormus vucutun tam bagisiklik kazanmasi icin asidan sonra. Gebelikte asi olmazsan cocukta bagisiklik kazanmiyor. Tetenoz asisi6. Haftada yapiliyor bebege. Bagisiklik icinde 4 hafta desen ilk 2.5 ay bebek tetenoza karsi korumasiz. Farz et ki tirnagini keserken kanattin ne olacak dedi. Ayrica son 5 sene asinolsan bile tek doz asi yapılıyor gebelikte yine. Bence bu karatini bir gozden gecir. Yinede sen bilirsin tabiki.

Back
X