2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimde cocuk doktoru bir tanidigim çok gerekli buluyor. Tamam dogum hastane ortamida asinin tam bagisiklik icin bir suresi gerekiyor. 20 30 gunu buluyormus vucutun tam bagisiklik kazanmasi icin asidan sonra. Gebelikte asi olmazsan cocukta bagisiklik kazanmiyor. Tetenoz asisi6. Haftada yapiliyor bebege. Bagisiklik icinde 4 hafta desen ilk 2.5 ay bebek tetenoza karsi korumasiz. Farz et ki tirnagini keserken kanattin ne olacak dedi. Ayrica son 5 sene asinolsan bile tek doz asi yapılıyor gebelikte yine. Bence bu karatini bir gozden gecir. Yinede sen bilirsin tabiki.
bunları gittiğimde dile getiririm 3 yıl oldu yapılalı bakalım ne diycek

bu arada kızlar benim kuku ağrım kuku kasılmasına döndü idrar yolu enfeksiyonum çıkmamış dün aradılar
ama çiş yaparken resmen kukum kasılıyor ordaki kaslarım geriliyor ben anlamadım bu işi masaj mı bekliyor ne :eek:

bu arada kızlar benim kuku ağrım kuku kasılmasına döndü idrar yolu enfeksiyonum çıkmamış dün aradılar
ama çiş yaparken resmen kukum kasılıyor ordaki kaslarım geriliyor ben anlamadım bu işi masaj mı bekliyor ne :eek:
Bebek ters ise ayaklari tam vajina kismina denk geliyordur. Bende dedim doktoruma bebegi hissetmiyorum ama arada vajinamda kalp atisi gibi oluyor diye. O bebek iste dedi. Makat gelis oldugu icin ayaklari tam oraya denk geliyormus teptikce tepiyor beni :D

Bebek ters ise ayaklari tam vajina kismina denk geliyordur. Bende dedim doktoruma bebegi hissetmiyorum ama arada vajinamda kalp atisi gibi oluyor diye. O bebek iste dedi. Makat gelis oldugu icin ayaklari tam oraya denk geliyormus teptikce tepiyor beni :KK70:
bebeğin kafası aşağı dönmüş ondan olabilir demişti ama o zaman çiş yaparken kasılma yoktu şimdi o basladı resmen çiş kaparken kasıldım etim çekildi

kılzar yarın sabah devlet hastanesine randevu aldım fetal eco benim doktorumda olmadığı için hatta baktır demedi normal gördü kalbi ama ben kendim baktırmak istediğim için randevu aldım
gitmişken kan değerlerime de baktıracağım kuku agrım içinde kalsiyum ve magnezyuma baktırcam
su degerıne suna da baktır dıyeceğiniz bsuy var mı
devlete ilk defa gideceğim baska doktora gıdıyor dıye ılgılenmedıklerı ya da özele gidiyorsan buraya nıye geldik dedikleri oluyor mu hiç
Toksoplazmaya baktir istersen canim, ben haftaya onu isticem.

Toksoplazmaya baktir istersen canim, ben haftaya onu isticem.
ilk gittiğimde bakmışlardı kedilerim ve köpeğim olduğu için ama çok şükür bsy cıkmadı evde doğduğumdan beri kedi olmasına rağmen
tekrar baktırmam gerekli mi ki onu da söyleyim bi gerçi dışarı cıkmıyorlar ama köpek çıkıyor

doktorun ultrasouna göre geçen hafta 21+2 idim öyle hesapladım şuan 22+2 olmam gerekir diye
banu çifçininkinde 21 yazıyor kafam karıştı iyice :KK70:
Usg ileri ya da geri gosterebiliyormus canim bebegin durus pozisyonu bile birkac gün farkli gösterebiliyor dedi daktır:) en mantiklisi son adet tatihin üzerinden gitmek digerleri değişken

Bebek ters ise ayaklari tam vajina kismina denk geliyordur. Bende dedim doktoruma bebegi hissetmiyorum ama arada vajinamda kalp atisi gibi oluyor diye. O bebek iste dedi. Makat gelis oldugu icin ayaklari tam oraya denk geliyormus teptikce tepiyor beni :KK70:
Canım doğru söyluyosun bire bir yasadım 2 gundur bebegi rahmin orta pıt pit hissediyorum hatta cok korktum hissetmiyorum diye ondan once çünkü tam göbek cevremde göbeğim oralarda öne dogru itiyodu bir kaçgun olmayınca korktum tam da dedigin gibi oldu bugun tekrar yukardan vurdu şükür bugun

Ne çektin be şu kukudan :)

Back
X