2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım doğru söyluyosun bire bir yasadım 2 gundur bebegi rahmin orta pıt pit hissediyorum hatta cok korktum hissetmiyorum diye ondan once çünkü tam göbek cevremde göbeğim oralarda öne dogru itiyodu bir kaçgun olmayınca korktum tam da dedigin gibi oldu bugun tekrar yukardan vurdu şükür bugun
bende dedim doktora test olması sorun mu diye yüzbinkere yer değiştirecek daha dedi :)

İstanbul a geldiğinde buluşturalım kişilikleri o zaman :)

anlaştıkkk :)

kızlar sizdede aşırı sinir var mı sürekli sinirli değilim aslına çok sakinim ama bir şey olup sinirlenince acayip sinir harbi geçiyorum böyle cinayet işleyecek kıvama geliyorum sanki o gün eşimi yastıkla dövdüm yastıkta büyük ortapedik yastıklardan adamın kafası acıdı :KK70: gecenin soğugunda terasa gittim oturdum soğukta bi yarım saat allahım sakinleşemiyorum sinirle beynime vuran ateş geçmedi o soğuk işlemedi bile gerçi gece boyu dötm dondu o ayrı ama :D
öyle cinlendim ki üstüne oturup yüzünü cirmalayasım geldi sigara yakmamak için kendimi zor tuttum
sebep mutfakta öyle sigara içmişti evin her yanını sarmış ne balkon kapısını acmıs ne mutfak kapısını kapamıs salonda koltukta sızmıstım yatak odasına bi cıktım ki aman allahım o da nesi bildiğiniz kahvehane olmuş oda her yer ben 2 saatlık uyurken kaç sıgara içtin be adam cinnet geçittirdi dövdüm bende :KK70:

sabah kalktığımda hala sinirliydim :)

Son düzenleme:
Boy kilo kısmına bakmıyorum çok takılmıyorum canım :))

boy kilo zaten standartı tutmaz ki. benim hep 2 gün ödeydi sata göre. son kontrolde 1 hafta önde çıktı. doktoruma neden diye sordum. sende eşinde uzun boylusunuz çocukta uzun normal dedi.
Ben ilk o pragramı yüklemiştim, 25 günlük kalp atışı duyuluyor, bilmem ne , onda bile strese girmiştim.bizim 7 hafta oldu duyulmazsa diye.. O yüzden iyi bir başlangıç yapmadık o programla:))) o hep ileri gösteriyordu herşeyi.. 8.haftalarda sildim :)) şu bebekten kendini hatırlatıcı Mesajlar geliyor onu çok seviyorum, sırf o yüzden o var , kk nın gebelik takvimi yetiyor.. zaten çoğuna buradan kopyala yapıştır. Yapmışlar

kızlar sizdede aşırı sinir var mı sürekli sinirli değilim aslına çok sakinim ama bir şey olup sinirlenince acayip sinir harbi geçiyorum böyle cinayet işleyecek kıvama geliyorum sanki o gün eşimi yastıkla dövdüm yastıkta büyük ortapedik yastıklardan adamın kafası acıdı :KK70: gecenin soğugunda terasa gittim oturdum soğukta bi yarım saat allahım sakinleşemiyorum sinirle beynime vuran ateş geçmedi o soğuk işlemedi bile gerçi gece boyu dötm dondu o ayrı ama :KK70:
öyle cinlendim ki üstüne oturup yüzünü cirmalayasım geldi sigara yakmamak için kendimi zor tuttum
sebep mutfakta öyle sigara içmişti evin her yanını sarmış ne balkon kapısını acmıs ne mutfak kapısını kapamıs salonda koltukta sızmıstım yatak odasına bi cıktım ki aman allahım o da nesi bildiğiniz kahvehane olmuş oda her yer ben 2 saatlık uyurken kaç sıgara içtin be adam cinnet geçittirdi dövdüm bende :KK70:

Ben muayeneye yakın öyleyim, 1 hafta kala başlıyorum

kızlar sizdede aşırı sinir var mı sürekli sinirli değilim aslına çok sakinim ama bir şey olup sinirlenince acayip sinir harbi geçiyorum böyle cinayet işleyecek kıvama geliyorum sanki o gün eşimi yastıkla dövdüm yastıkta büyük ortapedik yastıklardan adamın kafası acıdı :KK70: gecenin soğugunda terasa gittim oturdum soğukta bi yarım saat allahım sakinleşemiyorum sinirle beynime vuran ateş geçmedi o soğuk işlemedi bile gerçi gece boyu dötm dondu o ayrı ama :KK70:

kızma ama çok güldüm :D yastıkla dövdün demek adamı :D

Ben muayeneye yakın öyleyim, 1 hafta kala başlıyorum
aa benimde 7 si adet tarihim acaba ondan mı bu kadar sinir bastı beni
kızma ama çok güldüm :KK70: yastıkla dövdün demek adamı :KK70:
ay kendime sabah bende güldüm ama çaktırmadım tabi bizimkine
bir de kendimden ödün vermeyeceğim ya üstümü örttü al battaniye senin olsn istemez dedim sabaha kadar üstüm açık yattım kendime bk sürdürmemek için atarlıyım ya tabi sabah bi kalktım dona yazmışım :KK70:
daha döverdim de acıdı dedi :KK70: üstüne oturup yastıkla boğmadığıma dua etsin öyle bi cin başıma çıkmıştır :KK70:
Bu içtiğin sıgara için bu salonda bıraktıgın coraplar için gunlerdin inadına almıyorum bu yatak odasında üst üste istiflediğin camasır sepetine atmadığın tişörtler için
bu ayakkabının dıbıne cıkardıgın halı sahadan geldıgınde ki corabın ıcın dıyerek geçirdim kafasına yastıgı :D

Güldürdün beni ya :) demek dövdün, eline sağlık, bence tam anlamıyla hak etmiş.

Bende bazen sinirleniyorum ama kendimi sakinleştiriyorum. Gerçi bu akşam eşim eve gelmese sağlığı açısından daha iyi olacak. Sabah gıcık etti beni, bir de kapıyı kapatıp gitti.

aa benimde 7 si adet tarihim acaba ondan mı bu kadar sinir bastı beni

ay kendime sabah bende güldüm ama çaktırmadım tabi bizimkine
bir de kendimden ödün vermeyeceğim ya üstümü örttü al battaniye senin olsn istemez dedim sabaha kadar üstüm açık yattım kendime bk sürdürmemek için atarlıyım ya tabi sabah bi kalktım dona yazmışım :KK70:
daha döverdim de acıdı dedi :KK70: üstüne oturup yastıkla boğmadığıma dua etsin öyle bi cin başıma çıkmıştır :KK70:
7 si adet tarihim derken :D
kız bir de üsütüp hasta olacaksın olan bebişe olacak :D

Merhaba kızlar nasılsıniz benim çok bel ağrım var bide karnım hiç çıkmadı diyordum son bi haftada çok büyüdü bi anda bu kadar büyür mü göbiş :anneadayı:

Bende bazen sinirleniyorum ama kendimi sakinleştiriyorum. Gerçi bu akşam eşim eve gelmese sağlığı açısından daha iyi olacak. Sabah gıcık etti beni, bir de kapıyı kapatıp gitti.

Ayrıntılı ultrasona son 3 saat :KK17:

benim nalette üstüme kapıyı örtmeden gitti bir an suratımı yalayan 2 kedi ile fırlayıp uyandım. :D
maoww diyo bir de utanmadan :D

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah :)

vallahi günlerin acısını çıkardım dilimde tüy bitti balkonda iç içeceksen kapıyı kapa balkon kapısını aç yok bi de ev iki kat o yüzden hemen üst odaya cıkıyor koku kolay kolayda cıkmıyor terastan girdim hala leş kokuyordu ortalık o an yine sinirlendim dedim şunu bi cırmalayım ama baktım mışıl mışıl pamuk gibi uyuyor kıyamadım :KK70:
bende sakinleştiriyorum kendimi ya da bazen gizlice ağlıyordum ama o gün içimden bir şey cıktı :D

hayırlı haberlerle gelirsin inş canım
7 si adet tarihim derken :KK70:
kız bir de üsütüp hasta olacaksın olan bebişe olacak :KK70:
regli günü gelince adet olamıyoruz ya sinirli olur muşuz o günler diye duymuştum ay döngüsü geli,yormus yine diye duymustum ona yordum :KK70:

Merhaba kızlar nasılsıniz benim çok bel ağrım var bide karnım hiç çıkmadı diyordum son bi haftada çok büyüdü bi anda bu kadar büyür mü göbiş :anneadayı:
benimde çıktı çatlamış bile kaşınıp duruyorum valla 9 aylıkken fil gibi olacam sanırım :D

Büyür demek ki :KK15:Benin’de karnım bebek gibi değil göbek yapmışım gibi
Beni tanımayanlar hamike oldugumuvhiç anlamıyor ön arka aldı basını gitti :KK43:

Bende bugün yaptırdım tetanoz aşısını 20+4 de ikinci doz için de 24. Haftada dedi bakalım umarım bir sorun olmaz kızlar bu aşıdan

Back
X