2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar selam
Sanki buaralar biraz biraz hissetmeye başladım gibi ama sürekli olan birşey değil gün içinde bir iki kere heralde bu haftalarda daha böyle oluyor dimi sonradan sıklaşıyor.bu gece yattım bekledim gelen giden yok

Aynen öyle canım, 21.haftanın sonunda ben daha fazla hissetmeye başladım.

Şimdi eve geldim kızlar, biraz bekledik doktorda geç girdik, bir de uzun uzun baktığı için ancak çıktık. Çoook şükür her şeyimiz tamam, damarımız da düzelmiş. Artık kocaman bebek gibi görünüyorlar :) 404 gr olmuş :)

Darısı sizlere :)
Ooo maşallah canım :nazar::nazar::nazar:
Gözünaydın herşeyin yolunda olmasına sevindim :KK68:

Ben gayet rahat atlattım sadece kolumu biri tutugunda anlıyodum yoksa beni baya korkuttular kolunu kaldıramıyosun falan yada sanslıyım hic anlamadım herkeste farklı oluyo insallah ağrın olmaz cnm
Kızım da ağrımamıştı cnm bakalım bunda nasıl olacak

Kızlar özel olacak ama burda herşeyimizi konuşuyoruz şimdi erken doğum riski kanama riski filan var ya ilişki bile yasak zaten neyse cırt cırt ağda yaptıramıyorum maalesef evde de kendim çok zor hallediyorum ya jiletle çok beceremiyorum da napıcam böyle her an temiz olmuyor çok üzülüyorum canım sıkkın :110:

Kızlar özel olacak ama burda herşeyimizi konuşuyoruz şimdi erken doğum riski kanama riski filan var ya ilişki bile yasak zaten neyse cırt cırt ağda yaptıramıyorum maalesef evde de kendim çok zor hallediyorum ya jiletle çok beceremiyorum da napıcam böyle her an temiz olmuyor çok üzülüyorum canım sıkkın :110:
Ben kızım da son ana kadar ağda yapmıştım cnm bunda epilatör kullanıyorum

Off hiç sorma, bugün de aynısını ben düşündüm. Göbek büyüdükçe daha da zorlaşıyor. Jilet bir gün sonra çıkmaya başlıyor. Hiç ağda gibi olmuyor ama çekeceğiz artık 4 ay daha.

Benim içinde bu cok sorun ama ağda yapma dedi doktor yapmıyorum. 2 günde bir ayna ve jiletle hallediyorum.

Off hiç sorma, bugün de aynısını ben düşündüm. Göbek büyüdükçe daha da zorlaşıyor. Jilet bir gün sonra çıkmaya başlıyor. Hiç ağda gibi olmuyor ama çekeceğiz artık 4 ay daha.
Ne bitmez çilemiz varmış canım ya :KK12: Hayır ani bişey olsa napıcaz jilet 2 gün anca dayanıyor onu da beceremiyorum valla ya :işsiz: hastaneye filan acil olarak o halde öyle gitsek yerinde dibine girerim :olamaz:

Ne bitmez çilemiz varmış canım ya :KK12: Hayır ani bişey olsa napıcaz jilet 2 gün anca dayanıyor onu da beceremiyorum valla ya :işsiz: hastaneye filan acil olarak o halde öyle gitsek yerinde dibine girerim :olamaz:

Hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil canım, öyle düşün. Bugün ben de binbir şekle girdim duşta.

Back
X