2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar emzirme ilk zamanlarda zor olabiliyor çatlak ve yaralar yüzünden. Ben avent kalkan kullanmiştim ilkinde ama şimdi gümüş göğüs kapaklari cok iyi diyorlar hiç arastırdinız mı?

Avent kalkandan çok memnundum ama bunudami denesem diyorum.
Benim yeni dogum yapan arkadasim da kalkan onerdi bana gumus olani duymamistim ama

Bu takımı cok beğendim bunda karar kıldım fikir olur sizede . Sadece besik ve dolap diger parcalarını istemiyorum odayı tıkabasa doldurmak istemiyorum .

Eklentiler

• Screenshot_20170927-164957.webp
    Screenshot_20170927-164957.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_20170927-165035.webp
    Screenshot_20170927-165035.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 95
Olmayan pantolonlarımın düğmesine ve deliğine lastil tokamı geçirip kullanıyorum kızlar aklıma geldi söyleyeyim dedim fikir olur :KK53:

Boşvermeye çalış, kendini yıpratmaya değmez :KK66:
Öyle canım maalesef değmiyor diğer çocukların hakkına girmesi ben çıldırtması mühim değil
Kızlar cvb veren arkadaşlar çok teşekkür ederim bu ara çok yoğunum giremiyorum kızın okulu ödevi evin işi misafiri hiç bitmiyor
Yarın bende vurduracagım tetanoz aşısını..
12 ekim ayrıntılı tarihim en son ben miyim ne
Benim ki 17 ekim canım :)
Şimdi eve geldim kızlar, biraz bekledik doktorda geç girdik, bir de uzun uzun baktığı için ancak çıktık. Çoook şükür her şeyimiz tamam, damarımız da düzelmiş. Artık kocaman bebek gibi görünüyorlar :) 404 gr olmuş :)

Darısı sizlere :)
Gözün aydın canım çok sevindim darısı sağlıkla kucağına almaya olsun

aa benimde 7 si adet tarihim acaba ondan mı bu kadar sinir bastı beni

ay kendime sabah bende güldüm ama çaktırmadım tabi bizimkine
bir de kendimden ödün vermeyeceğim ya üstümü örttü al battaniye senin olsn istemez dedim sabaha kadar üstüm açık yattım kendime bk sürdürmemek için atarlıyım ya tabi sabah bi kalktım dona yazmışım :KK70:
daha döverdim de acıdı dedi :KK70: üstüne oturup yastıkla boğmadığıma dua etsin öyle bi cin başıma çıkmıştır :KK70:
Bu içtiğin sıgara için bu salonda bıraktıgın coraplar için gunlerdin inadına almıyorum bu yatak odasında üst üste istiflediğin camasır sepetine atmadığın tişörtler için
bu ayakkabının dıbıne cıkardıgın halı sahadan geldıgınde ki corabın ıcın dıyerek geçirdim kafasına yastıgı :KK70:

Sen çok yaşa emi ne güldüm valla :KK70:işin şakası bende de var bu durumlar ya bazen çok sinirleniyorum sonra ben neden bukadar abarttim diyorum agliyorum kendi kendime ama rahatlatiyo insanı o ayrı :mad:bazen kedimi kovaliyorum evin içinde deli gibi koşuyor hayvan Hali mali bişey kalmiyo yamulmadik kendi kendine halledip biri kovaliyo gibi koşuyor kendi kendine miyavlayip sonra yine keçi gibi ordan oraya zıplayıp koşuyo bazen cinnet gecircek dereceye geliyorum sonra eşşek okadar sevimli ki bi bakiyo affediyorum:KK76:

Back
X