2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Güldürdün beni ya :) demek dövdün, eline sağlık, bence tam anlamıyla hak etmiş.

Bende bazen sinirleniyorum ama kendimi sakinleştiriyorum. Gerçi bu akşam eşim eve gelmese sağlığı açısından daha iyi olacak. Sabah gıcık etti beni, bir de kapıyı kapatıp gitti.
Yapacakları kusurlu bikaç hareketten biridir kapı kapatıp gitmek benim de en nefret ettiğim telefonu işim var deyip yüzüme kapatmasi bide sen konuş ben dinliyorum deyip ise devam edip beni dinlememesi...daha da var sesimle bagarmaya başlıyorum üstteki kadın altta cinayet işleniyor diyodur heralde
:KK70:

vallahi günlerin acısını çıkardım dilimde tüy bitti balkonda iç içeceksen kapıyı kapa balkon kapısını aç yok bi de ev iki kat o yüzden hemen üst odaya cıkıyor koku kolay kolayda cıkmıyor terastan girdim hala leş kokuyordu ortalık o an yine sinirlendim dedim şunu bi cırmalayım ama baktım mışıl mışıl pamuk gibi uyuyor kıyamadım :KK70:
bende sakinleştiriyorum kendimi ya da bazen gizlice ağlıyordum ama o gün içimden bir şey cıktı :KK70:

hayırlı haberlerle gelirsin inş canım

regli günü gelince adet olamıyoruz ya sinirli olur muşuz o günler diye duymuştum ay döngüsü geli,yormus yine diye duymustum ona yordum :KK70:
Aynısı benimkinde de var delirtiyo bazen ben hamile oldugumu ogrendikten sonra azaltarak biraktim benimki balkonda içer ama balkon camini ufacık açar ordan da çıkmaz o koku yalnız bide yatmaya yakın iciyo ben yatınca yani o koku yatak odasına öyle bi geliyo ki nefesim daralıyor sanki sinirden :) hele bide pazarları evde ya sabahın köründe ben uyurken kalkıyor aç karna iciyo o koku sabah cildirtiyo bi bagariyorum kapı pat diye kapanıyor balkonun:) ama gerçekten o koku çıkmıyor ve sinen kokuyu solumak daha da iğrenç oluyo zehir gibi kokuyor resmen

Kızlar selam
Sanki buaralar biraz biraz hissetmeye başladım gibi ama sürekli olan birşey değil gün içinde bir iki kere heralde bu haftalarda daha böyle oluyor dimi sonradan sıklaşıyor.bu gece yattım bekledim gelen giden yok
Ayni durum bende de canim, dun bit pit hisseder gibi oldum yattim bekledim yarim saat bi daha yapmadi. Ama gunde 1-2 defa da hissetsem onlarin gaz olmadigina eminim artik.

Kızlar benim bugün sağ yumurtalığımın olduğu yerde bi sancı var. 2saattir takip ediyorum 4-5dk’da bir oluyor. Normalde de gebelik başından beri bi ağrı girdi mi sağıma oluyordu. Dr’a demiştim rahim büyüyor demişti. Ama bu değişik geldi neden olabilir?:KK64:

Bir de bende idrar enfeksiyonu var. Ondan da olabilir mi acaba

Son düzenleme:
Off hiç sorma, bugün de aynısını ben düşündüm. Göbek büyüdükçe daha da zorlaşıyor. Jilet bir gün sonra çıkmaya başlıyor. Hiç ağda gibi olmuyor ama çekeceğiz artık 4 ay daha.
G gokce41 Kizlar gunaydin, agdayi doktorunuz mu yasakladi? Ben jilet denedim gecenlerde ama kasintidan cok kotu oldum. Guvendiginiz yere yaptirabilirsiniz diyolar ben ayda 1 gidiyorum o yuzden.

Gunaydinlaar. Nasilsiniz hanimlar:KK36:

Ben ilk haftalarimda yazmistim buraya. Sonra annemin yanina gittim, bulantilardan cok cektigim icin. Gerci hala da cekiyorum ama yapacak bir sey yok malesef.. Burayi da pek takip edemedim. Ama heyecanlarimi sorularimi paylasmak istiyorum bundan sonra:KK6::KK200:

Benim yeni dogum yapan arkadasim da kalkan onerdi bana gumus olani duymamistim ama
Aventin göğüs kalkani kesinlikle kurtarıcı emzirme sonrası hemen takıyordum az kremle bir yere değmediğinden catlak yara vs kuruyup çabuk iyileşiyordu. Birde başlarda sürekli süt sağdıgım için kötü durumdaydi ama kalkan cok işime yaramistı.

jileti bende kullanamıyorum. Kaşıntı oluyor. Mikropta kapıyorum galiba. Doktorum bana yapma demedi. Sormadım da ama bende yorgunluk ve strese bağlı vajina uçuğu yara vs olabiliyor. Jilet daha kötü yapıyor.

Bu arada kizlar Lansinoh gogus pompasi aldim ikili 209tl jokerde.Indirimli fiyati cok iyi almayi dusunenler baksin
Çok iyiymiş fiyatı bende bakayım. Elektrikli özellikle ilk zamanlar çok işe yarıyor. Sonrasında da sağ bırak uyuyordum ben biraz dinlendirici olmustu.

Aventin göğüs kalkani kesinlikle kurtarıcı emzirme sonrası hemen takıyordum az kremle bir yere değmediğinden catlak yara vs kuruyup çabuk iyileşiyordu. Birde başlarda sürekli süt sağdıgım için kötü durumdaydi ama kalkan cok işime yaramistı.
Bende oğlumda hangisini aldım bilmiyorum ama hiç kullanamamıştım. Oğlumda beğenmiyordu istemedi. Bu dediğini alayım belki işe yarar. Şimdiden acıma kaşıntı kuruma var göğüs uçlarımda

Gumus gogus kapaklari benim de listemdeydi, cok iyiymis herkes cok memnun ama cok pahali degermi bilmiyorum, fiyati 265 lira. Cok cok zor durumda kalmazsam almam ben.Zaten Avent var bende de ilk onla baslarim.

Kızlar benim bugün sağ yumurtalığımın olduğu yerde bi sancı var. 2saattir takip ediyorum 4-5dk’da bir oluyor. Normalde de gebelik başından beri bi ağrı girdi mi sağıma oluyordu. Dr’a demiştim rahim büyüyor demişti. Ama bu değişik geldi neden olabilir?:KK64:

Bir de bende idrar enfeksiyonu var. Ondan da olabilir mi acaba

Ya kızlar kimsenin fikri yok mu bu sancı konusunda??

Back
X