2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aman dikkat et kendine canım tedbirini al ya antalya gibi olsa sogukmu sıvakmi belli degil giyiniyom terliyom çıkarıyom usuyom gazlanmiyim diye bir suru dikkat ediyom yine sonuc gece gaz dolu bir karın :eek:

Sorma canım o gaz bendede var ayaklarımdan üşütüyorum sanırım karnım hüsmen aga gibi :halay:

bugün devlet hastanesinde normal ultrasonda 21+2 ayrıntılı da 20+4 gözüktüm
geçen hafta yine çarşamba doktorumun ultrasonunda 21+3 ayrıntılıda 22+0 gözüktüm :D
her aletde değişiyor dedikleri bu olsa gerek

Ayrıntili için arayip randevuyu yarına aldılar. Hiç sevmiyroum böyle değisiklikleri:110:

bugün devlet hastanesinde normal ultrasonda 21+2 ayrıntılı da 20+4 gözüktüm
geçen hafta yine çarşamba doktorumun ultrasonunda 21+3 ayrıntılıda 22+0 gözüktüm :KK70:
her aletde değişiyor dedikleri bu olsa gerek
Aynen canım ayrıntılı ultrasona bakan dokt beni korkuttu bit hafta geriden geliyor diye hemen doktruma çıktım raporu inceledi rahat ol sağlıklı bi bebek tam ölçümü yapamaz aletler merak etme beslenmene dikkat et daha büyür annesi diyerek rahatlattı

Aynen canim kombiyi acariz heralde bu gidişle. Ama hava cok guzel güneşli bugün. Keske biraz cikip yürüyüş yapabilsem..

Pazar günü yine yağmurluymuş canım yanıcak kombiler bu gidişle çünkü haftasınundan sonra havalar 16 derceye kadar düşücekmiş. Dün tetanoz aşısını vurundum çok kolum ağrıyo yoksa ısınmak için yürücektim bende

Canım sıkkın ya, niye kurtulamadım bu idrar enfeksiyonundan gıcık oldum:işsiz: sirkeli su da yaptım ara ara. Yaban mersini yiyeyim biraz da.

Canım sıkkın ya, niye kurtulamadım bu idrar enfeksiyonundan gıcık oldum:işsiz: sirkeli su da yaptım ara ara. Yaban mersini yiyeyim biraz da.
Canım benimde sağ kasılma ağrı giriyor arada kalkarken otururken filan ani hareketlerde ilk kez yolda yürürken olmuştu durmuştum resmen sancı dan magnezyum u içmiyordum ama bu sancılar olunca içmeye başladım şu an biraz hafifledi gibi

Pazar günü yine yağmurluymuş canım yanıcak kombiler bu gidişle çünkü haftasınundan sonra havalar 16 derceye kadar düşücekmiş. Dün tetanoz aşısını vurundum çok kolum ağrıyo yoksa ısınmak için yürücektim bende
Ben de önceki gün vuruldum canim benim de hafiften ağrıyor.. Aslinda emirsultana inmeyi düşünüyorum ama bugünden gecti yarin hava güneşli olursa giderim insallah. Orasi bana çok iyi geliyor rahatlatiyor beni:KK28:

Kızlar bu arada oğluşum için iki tane battaniye ördürecegim. Sonra da iç kısımlarına sevimli pazen kumaş ekleyecegim. Hem çok şık oluyor hem sicak hem de bebegi kaşındırmaz. Ama örnek konusunda takıldım. Bildiginiz güzel modeller var mı?

canım sarımsak yutmayı tavsıye edıyorlar ama hamılelıkte sarımsak tansıyonu ne yapar bılemıyorum bır de kızılcık kaynatıp içmek fayda saglıyormus zaten c vıtamını gebelere sakıncası yokmus kızılcıgın

Biz yozgatta kombiyi actik iki gundur kizlar daridi basiniza:KK70:
Ben de hamileligin basindan beri gazdan kurtulamadim ya ne fena biseymis surekli karin agrisi yapiyo

G gokce41 guzel haberlerle gel insallah canim
Homely_angel Homely_angel ayrintili guzel gecmis sevindim cnm

cennet35 cennet35 senin de mi bugundu ayrintili guzel haberle gelirsin sen de inşallah

Ben de önceki gün vuruldum canim benim de hafiften ağrıyor.. Aslinda emirsultana inmeyi düşünüyorum ama bugünden gecti yarin hava güneşli olursa giderim insallah. Orasi bana çok iyi geliyor rahatlatiyor beni:KK28:

Yarında hava böyle olcakmış canım çıkar bi hava alırsın orası rahatlatıyor insanı.Bende cuma günü manisaya gidiyorum canım abimin yemin törenine :anne:

evet ikizler son anda baya büyüyebilir hangi kremi kullanmıştım cnm

çok şükür maşşallah çok sevindim canım gözün aydın

oii yerim ben o minnoşu ben sigara kullanıyorudm önceden ama öyle günde 1 paket içenlerden değildim 2 günde 1 paketim bıteri ona ragmen evde kokudan rahatsız olurdum şimdi daha da rahatsız oluyorum dediğin gibi içip gelince o kokuyu sabaha kadar soluyorum sakalını dişini yıkıyor ama ustune siniyor koku ona da ayar oluyorum
o gün dövdüm yaa evde 1 tane sigara ya içiyor ya içmiyor dün 1 içti önceki gün hiç içmedi
kötek yaradı bizimkine :KK70: dün baktım tişörtleri ve corpaları da toplamıs sepete götürüyor inatla almadım 1 haftayı geçti darısı salonda ki çoraplara :KK70:

:KK70::KK70:benimkide icmiyo artık fazla akillandi yalniz giysilerini toplamaz ama bulasik yikar:KK70: ...aynen bende zaten günde en fazla 5 tane tek iciyodum sonra 2 ye düştü sonra bıraktım şimdi kokusundan tiksiniyorum...ama eşim sağolsun icmesem bile solutuyodu vazgeçti şükür...şimdi de arabada biyere giderken içiyo pofur pofur ama at deyince atiyo...Bunlar cemkirmeyince anlamiyo demek :KK70:bide gece horlamasi olmasa uyku da ağır uyanmaz uyansa da kotkuttun der ne bagariyon der..bebisler dogsun gorcem ben onların hepsini :KK70:ya ben ne sorcam bi de genel olarak herkese aslında bu sorum ya bu avmlerdeki xraylerden gecmiyosunuz dimi kizlar???

Back
X