- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.621
Teşekkür ederim canım inşallah yaHadi gozun aydin cnm plasenta da yukari cikar inşallah en kisa zamanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım inşallah yaHadi gozun aydin cnm plasenta da yukari cikar inşallah en kisa zamanda
Bilmiyorum ki canım ya kimseye vermediler suratsızlardı 1 ay sonra kontrol dedi prof ama hiç gelesim yok doğrusu bir dahaAynen dogunca gorucegız ben sıgara ıcersın o agzınla öptürmem solutmam sevidrmem dedim bırakacağım doğdugu gün dedi amaa zor gibi ya neyse hevesini kırmıyorum şimdilik
ben geçiyorum cnm
geçmiş olsun canım görüntü niye vermedi ki unutmuş olabilir mi yukarı cıkabılır belkı de e bsy dedı mı yat dınlen vs dıye
Herşeyini gördük canım gösterdi de elimize foto vermediler hiç sadeceCnm görüntü derken bebekmi dönmedi goremedin yoksa benimki gibi net goruntu olsun diye fazla bakmadı renkliye 23 hafta bakalım dedi net görürsün diye seninde ondanmı yoksa iyi olsunlarda bebısler .
Ohh canim masallah sevindim darisi bizim basimiza insallahKızlar geldim kilomuz 348 plesanta rahim ağzını tam kapatmıyormuş ama yakınmış bayağı 0.7 mm uzanıyor yazıyor raporda. Renkli boyutlu hiç bir görüntü vermedi bebeğin sinir oldum onun dışında güzelmiş herşey![]()
Sen kimden aldin randevuG gokce41 hayırlı haberlerle gel insaallah.
Homely_angel çok sevindim herseyin yolunda olmasına
Bende düşünüp düşünüp karar verdim cumartesi 4e aldım randevu. 250 lira 45 dk inceleme cd ve resim veriyormus. Aslında benim kendi doktorum ayrıntıli gibi bakıyor ama gitmeden edemedim nedense.
İşbir yataktan daha iyisi yok canım. Fiyati hiraz yüksek digerlerine göre ama sınıfının en iyisidir işbirHanımlar merhaba şimdiki sorumda bebek yatağı oda takiminı aldık ama yatağına kararsız kaldim siz ne dusunuyosunuz işbir yatak diyolar ama hangisi fikir paylasirmisiniz?![]()
Güzel geçer canım sizin de inşallahOhh canim masallah sevindim darisi bizim basimiza insallah
lierac phtolastil jel kullandım canımevet ikizler son anda baya büyüyebilir hangi kremi kullanmıştım cnm
çok şükür maşşallah çok sevindim canım gözün aydın
oii yerim ben o minnoşu ben sigara kullanıyorudm önceden ama öyle günde 1 paket içenlerden değildim 2 günde 1 paketim bıteri ona ragmen evde kokudan rahatsız olurdum şimdi daha da rahatsız oluyorum dediğin gibi içip gelince o kokuyu sabaha kadar soluyorum sakalını dişini yıkıyor ama ustune siniyor koku ona da ayar oluyorum
o gün dövdüm yaa evde 1 tane sigara ya içiyor ya içmiyor dün 1 içti önceki gün hiç içmedi
kötek yaradı bizimkinedün baktım tişörtleri ve corpaları da toplamıs sepete götürüyor inatla almadım 1 haftayı geçti darısı salonda ki çoraplara
![]()
acıbademe gidiyorum canım ben. sen mete beye gideceksin sanırım o da perintolog. ama mutlaka tok karnına bir şeyler ye de git.özellikle tatlı. benden en baştan beri çekilen ultrasonları vs de istedi doktor.Canim sen nereye gideceksin ayrıntılı için
?doktorum beni tipa yolladı 5 ekim yani yarın için randevu verdiler saat falan bişey de yazmıyor ama sabahtan diyor kagitta...
Gözün aydın canım çok şükür yine de dikkat edersen sorun olmayacak bir şey değil miKızlar geldim kilomuz 348 plesanta rahim ağzını tam kapatmıyormuş ama yakınmış bayağı 0.7 mm uzanıyor yazıyor raporda. Renkli boyutlu hiç bir görüntü vermedi bebeğin sinir oldum onun dışında güzelmiş herşey![]()
Hadi gözün aydın canım darısı sağlıkla kucağına almana olsun kuzucukları:)Geldim kızlar benim minnoslar baya büyümüş biri 370 gram 24 cm biri 500 gram 28 cm olmuş maşallah kızlarıma :) Dr a sinir oldum ama hiç bişey konuşmadı yorum bile yapmadı kağıttan okudum değerleri renkli göstermedi o kadar parayi boşa verdim
Evet yasaklara devam istirahate devam değişen bişey yok pek canım :)Gözün aydın canım çok şükür yine de dikkat edersen sorun olmayacak bir şey değil mi
Canim minoset ve parol alinabiliyor ama minoset plus olmamasina dikkat etmek lazim. Ben daha hic kullanmadim ama aklimda olsun diye sormustum.
Parol ic canim sorun olmaz ben de zir durumda kalinca iciyorum. Günde 4 taneye kadar kullanilabiliyor mecbur kalinca
Sağolun kızlar 2 gün felaket ağrıdı da dün gittim doktoruma minoset verdi çok şükür bugün ağrımadı basimCanım ben devamlı iciyorum miğren oldugu icin parol icebilirsin doktorlr
Sorun olmaz diyo bir hafta bir iciyorum agrıyınca
Geldim kızlar benim minnoslar baya büyümüş biri 370 gram 24 cm biri 500 gram 28 cm olmuş maşallah kızlarıma :) Dr a sinir oldum ama hiç bişey konuşmadı yorum bile yapmadı kağıttan okudum değerleri renkli göstermedi o kadar parayi boşa verdim
Canım peki 4 tane bebek yatağı modeli var sen inceledin mi hangisi daha iyi yada hangisini tercih etmeliOhh canim masallah sevindim darisi bizim basimiza insallah
Prima pampers premium care bi paket 1 numara aldım bi pakette 2 numara canım arkadaslarin onerisi dogrultusundaBez olarak ne almayı düşünüyorsunuz ? İlk etapta kaç adet almalı sizce