- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.661
Kızlar ayrıntılı sonuçlarını kendi doktoruma ne zaman götürsem siz ne zaman götürdünüz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza inşallahHadi gözün aydın canım darısı sağlıkla kucağına almana olsun kuzucukları:)
ben fotoğrafını gönderdim canım 1 hafta sonra gelirsin dediKızlar ayrıntılı sonuçlarını kendi doktoruma ne zaman götürsem siz ne zaman götürdünüz![]()
Ben de boşuna gitmişim ve yorulmuşum dedim pişman oldum resmen canım neyse iyilerse idare edicez artık..aynen canım cd verdim dedi eve geldim açtım hiç bişey yok cd de bitek kan akışını gösteren bi foto koymuş o kadar hevesle gittim ölçümleri bile doğru yapmamistir kesin boşa vakit kaybı oldu yani benim için hala sinirim geçmedi bide üstüne etrafımdakiler aaaa daha 500 gram mi diyorlar iyice çıldırdım 22 haftada bebek 2 kilo olcak sanki Ayy bugün çok kötü geçti benim için ya baya doldum kusura bakmayın yazdım baya
Benim zaten aylık kontrol zaten pazartesi salıydı zamanı da geldi aslında ama cuma giderimben fotoğrafını gönderdim canım 1 hafta sonra gelirsin dedi
aynen canım oglumla oraya kadar gittim yoruldum boşa neyse sağlıklı olduklarına sukrediyorum yapcak bişey yok zaten benim erken doğacak bir ay ne kadar gelişirse iyidir cahil çok canım etraftaBen de boşuna gitmişim ve yorulmuşum dedi pişman oldum resmen canım neyse iyilerse idare edicez artık..
Ama senin bebişler gayet boylu poslu canım maşallah o diyenler hiç bişey bilmiyormuş gerçekten benim ki 21 cm 350 gr bana bile iyi dedi doktor seninkiler daha iyi yani millet de bilmeden konuşmaya çok meraklı
gidince gösterirsin hemde bi kez daha görürsün bebisi :)Benim zaten aylık kontrol zaten pazartesi salıydı zamanı da geldi aslında ama cuma giderim
Tamam canim bu sefer oyle yapıcam sgkliyim diycem bi fiyat duysam en azindan icim rahatlayacak tamam ozel sigortaliyim ama kaziklanmakda istemiyorumBenim aldigim fiyat 2017 fiyati yil basindan sorna fiyat drgisir diyorlar.ama en fazla 500 1000 lira arasi degisir dediler. Gecen sene 4000 mis bu sene 4500 olmus seneyede 5000 falan olur dedi fiyat alma servisi. Biz yuzyuze gorustuk. Ben sgk liyim. Ona gore aldim fiyat. Yuzyuze görüş bence sende.
Canim benim 1 numarayi kime sorduysam 1 ay bile kullanmamis hem 2 numaraya gecmisler 1 ve 2 numara arasinda kilo farkı yok denecek kadar az 1 numara 2-5 kg 2 numara 3-6 kg bizde ikisinden birer kutu bulunsuk dedik 0 numara ise premuture bebekler icin canim mesela şişi inmis 3 kiloluk bi bebek direk 2 numara bile kullanabilir boyle dusundum canimBi tablo bulmuştum, görseli yükleyemedim de ilk numara bez için günlük 12 kullanımdan 1 ay kullanılacağını var sayarak yaklaşık 360 adet kullanılacağını yazmıştı. Hemen neden 2 numara aldınız peki, premium care in 0 numarası 3-6 kg için zaten?
Şupheliysen kendi doktoruna danıs sonuclarini mail at hemen bozma sinirlerini bu drlar ünlendikce sinir bozucu oluyolar kendi doktorun baksin bide canimSağol canım supheliyim doğru ölçüm yaptığına bile çok sinirim bozuk tek tesellim hareketlerini hissediyorum çünkü doğru dürüst görmedim bile bebekleri
Benim asıl randevu bu cumartesiydi amaŞÜKRET HALİNE 1 gün sallamışlar beni 12 gün salladı gebermeyesiceler.
Gülhiz karataş. Çukurambarda özel muayenehane. Radyolog ama.Sen kimden aldin randevu
Ben varım canım 17 sindeKızlar gözünüz aydın, darısı girmeyenlerin başına, en geç benim galiba. 14 ekimmm
Bende 2 numara almıstim ayni sebeple oglum 3.500 doğdu premium care 2 numara büyük geldi o yüzden gidip 1 numara aldık. 40 45 gün kullandı ve ayda 1 kilo alıyordu.Canim benim 1 numarayi kime sorduysam 1 ay bile kullanmamis hem 2 numaraya gecmisler 1 ve 2 numara arasinda kilo farkı yok denecek kadar az 1 numara 2-5 kg 2 numara 3-6 kg bizde ikisinden birer kutu bulunsuk dedik 0 numara ise premuture bebekler icin canim mesela şişi inmis 3 kiloluk bi bebek direk 2 numara bile kullanabilir boyle dusundum canim
Acıbadem mi 4500 lira fiyat verdi. Çok çok iyi. Buradada acıbadem memorial hep bu civarlarda 6000 7000 muayenede 250 civarı. Ama sgk anlaşması yok ankaradaki hastanelerin.Kuzenin sallamis sanirim. Dogum 4500 lira ilave vip paket 1750 lira. Ben bu fiyatlarla anlastim. Muayenede 120 lira
Prima premium care alacagım oğlumada hala onu kullanıyorum. Bir tane 60 lı 1 nuamra alip duruma göre bakacagım. Çok hızli büyüyor bebeklerBez olarak ne almayı düşünüyorsunuz ? İlk etapta kaç adet almalı sizce
Bende 2 numara almıstim ayni sebeple oglum 3.500 doğdu premium care 2 numara büyük geldi o yüzden gidip 1 numara aldık. 40 45 gün kullandı ve ayda 1 kilo alıyordu.
Bende o yuzden 1 numarada 2 numarada birer kutu aldım saol canimBende 2 numara almıstim ayni sebeple oglum 3.500 doğdu premium care 2 numara büyük geldi o yüzden gidip 1 numara aldık. 40 45 gün kullandı ve ayda 1 kilo alıyordu.