2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar nasıl bu fiyat? Almış olsam bu beden fazla mı gelir, diğer sitelere baktım da bu site uygun geldi. Alanlar kıyaslayabilirler mi ?

Eklentiler

• IMG_3155.webp
    IMG_3155.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 100
Ben bebek bezi isini en sonra birakmayi dusunuyorum. Hem yaklasik kilosu belli olur. Birde cok paket almak en basta avantajli degil sanirim. Benim bir tanidik yigmisti primayi bebege alerji yaptı molfisx vs de alerji yapti baby me sanirim e bebek markasi onu kullaniyor sadece. Digerleri hemen pisik yapiyormus. O yuzden atoklamak bebek dogmadan pek mantikli degil sanirim.

Kuzenin sallamis sanirim. Dogum 4500 lira ilave vip paket 1750 lira. Ben bu fiyatlarla anlastim. Muayenede 120 lira
Allah allah bana telde konustugumuzda dedi ümit 81 lira deyince çok ucuz ben her gidişimde 200 tl veriyorum dedi...dünde annem dedi 7500 tl fiyat çıkarmışlar diye acaba sezeryan falan mı yapacak yada prenses doğum falan...amaan bide bakarsan naparsa yapsın :) çok sık gorusmeyiz zaten...ya doğum çok para ama işte hizmet iyi :)

Allah allah bana telde konustugumuzda dedi ümit 81 lira deyince çok ucuz ben her gidişimde 200 tl veriyorum dedi...dünde annem dedi 7500 tl fiyat çıkarmışlar diye acaba sezeryan falan mı yapacak yada prenses doğum falan...amaan bide bakarsan naparsa yapsın :) çok sık gorusmeyiz zaten...ya doğum çok para ama işte hizmet iyi :)
Bilemedim. Ama sezeryan ve normal dogum ucreti ayni farkli fiyat uygulamiyorlar

Ben bebek bezi isini en sonra birakmayi dusunuyorum. Hem yaklasik kilosu belli olur. Birde cok paket almak en basta avantajli degil sanirim. Benim bir tanidik yigmisti primayi bebege alerji yaptı molfisx vs de alerji yapti baby me sanirim e bebek markasi onu kullaniyor sadece. Digerleri hemen pisik yapiyormus. O yuzden atoklamak bebek dogmadan pek mantikli degil sanirim.
Sen bebeğe ve kendine alışverişi nerden yaptın canım ebebekten mi?ya bide beşik Hariç mobilya gardrop ve sifonyer nerden alabilirim akıl ver bana sonra aceleye gelip baştan savma olsun istemiyorum da... birde dün annemle lcw ya baktık hamile giyimde birsey yok doğru düzgün ne esofman ne kot nede askılı pantolon var istediğim gibi defactoda aynı şekilde..karnimda sismeye başladı baya kotlarimı giyemiyorum artık :)

Bilemedim. Ama sezeryan ve normal dogum ucreti ayni farkli fiyat uygulamiyorlar
Hadi ya öylemi...Anadoluda dün bana normal 2500 tl sezeryan 2750 dedi kiz epidural yapma dedi bi arkadas yapti 2 ay oldu yapali bas agrisi gecmedi falan dedi bide bence acı da çekme gerek yok sezeryan olurdum ben olsam dedi kafam çok karıştı:confused:

Son düzenleme:
Hadi hayırli haberlerle gel insallah

Ya ben bi hastanemden fiyat alamadim ozel sigortalıyım diye veremiyolar bu sefer gittigimde sgk olarak sorayim bakalim ne diyecekler bu hastanenin bu fiyat politakisi beni cildirtti herseyin fiyatini en son ogreniyoz. Dr burda olmasa sırf su gıcıklik icin kapisindan gecmiycem hastanenin
İnşallah canım yaaa :anne:

Sen bebeğe ve kendine alışverişi nerden yaptın canım ebebekten mi?ya bide beşik Hariç mobilya gardrop ve sifonyer nerden alabilirim akıl ver bana sonra aceleye gelip baştan savma olsun istemiyorum da... birde dün annemle lcw ya baktık hamile giyimde birsey yok doğru düzgün ne esofman ne kot nede askılı pantolon var istediğim gibi defactoda aynı şekilde..karnimda sismeye başladı baya kotlarimı giyemiyorum artık :)

Bebek odasini pretty baby den aldim. Tavsiye ederim yunusemre caddesinde magazalari.urunleri mdf ve su bazli boya kullaniyorlar. Daha dusuk butce istersen mdf suntalem karisik urunleride var. Ama zaten fiyatlari uygun bence.
Bebek alisverisi karisik. Cartersdan aldim antalyadayken h m den aldim. E bebektwn aldim Mothercare zaten alıyorum. Morhipo ve trendyoldada kampanya takip ediyorum. E bebek uygulamasini indir istersen telefonuna mesela ben dun e bebekten baby plus elektrikli pompa aldim. 130 liraya inmisti normalde 280 mis. Bugun geldi guzel gozukuyor denedim cekisi falan iyi gibi. Tabi gogsumde deneyemedim bacagimda denedim baya vakumladi.
Onum disinda hamamyolindaki magazalarida kullaniyorum. Korur ic giyim bebe ar mesela urunleri guzel. Asarciklida Merve bebe guzel. Civil iyi diyorlar ama sirf calisanlarin suratsizligindan ben hic alisveris yapmadim. Ama kullananlar memnun.bebek arabasi vs icin e bebektir vs dir kampanyalari takip et edebiliyorsan. Mesela ben elektrikli anakucagi aldi. E bebekte 800 lira idi hepsiburada da e bebek 750 ye satiyordu oradan aldim :)

Hadi ya öylemi...Anadoluda dün bana normal 2500 tl sezeryan 2750 dedi kiz epidural yapma dedi bi arkadas yapti 2 ay oldu yapali bas agrisi gecmedi falan dedi bide bence acı da çekme gerek yok sezeryan olurdum ben olsam dedi kafam çok karıştı:confused:

Normal varken sezeryana acisiz denmez bence. Neticede birisi ameliyat :)

Kizlar ayrintili ultrasona ben de 9 ekimde gidecegim. 20+5 oluyor erken mi olur ki sizce? 23.haftalardan bahsediyorsunuz. :KK64: biraz daha mi beklesem ki

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugun az biraz kahverengi akıntım olmuş işten gelince farkettim az ama bu normalmi yoksa endişelenmelimiyim yarın tetenoz aşımı olucam acaba olmadan bir doktora gideyimmi.

Her ihtimale karşı git bence, öncesinde sarı filan oldu mu hiç?

:KK70::KK70:benimkide icmiyo artık fazla akillandi yalniz giysilerini toplamaz ama bulasik yikar:KK70: ...aynen bende zaten günde en fazla 5 tane tek iciyodum sonra 2 ye düştü sonra bıraktım şimdi kokusundan tiksiniyorum...ama eşim sağolsun icmesem bile solutuyodu vazgeçti şükür...şimdi de arabada biyere giderken içiyo pofur pofur ama at deyince atiyo...Bunlar cemkirmeyince anlamiyo demek :KK70:bide gece horlamasi olmasa uyku da ağır uyanmaz uyansa da kotkuttun der ne bagariyon der..bebisler dogsun gorcem ben onların hepsini :KK70:ya ben ne sorcam bi de genel olarak herkese aslında bu sorum ya bu avmlerdeki xraylerden gecmiyosunuz dimi kizlar???
Ay ben de biraktirmaya calisiyorum, bizimki guya evlendigimizde birakacakti. 2 sene gecti ustunden. Bebek haberini aliyim birakicam dedi. Kac hafta oldu hala tik yok. Azaltti, evde hic icmez arabada icmez ama ben yine de cok rahatsiz oluyorum kokusundan ellerinden kiyafetlerine kadar hep kokusunu aliyorum. Bak bebege 5 metreden fazla yaklastirmam dedim en son. Bakalim birakabilecek mi.. X rayden de gecmiyorum en basindan beri. Bir sey demiyorlar. Xray isininin bi zarari yok, sehir efsanesi o diye de bir yazi okumustum. Ama tedbir iyidir.
Kızlar geldim kilomuz 348 plesanta rahim ağzını tam kapatmıyormuş ama yakınmış bayağı 0.7 mm uzanıyor yazıyor raporda. Renkli boyutlu hiç bir görüntü vermedi bebeğin sinir oldum onun dışında güzelmiş herşey :dua:
Masallah kuzuya canim insallah sıkıntısız saglikli gecer hamileligin :)
Hoşgeldin, paylaş tabi ki :KK66:
Hosbulduk :) tesekkur ederim :KK200:
Geldim kızlar benim minnoslar baya büyümüş biri 370 gram 24 cm biri 500 gram 28 cm olmuş maşallah kızlarıma :) Dr a sinir oldum ama hiç bişey konuşmadı yorum bile yapmadı kağıttan okudum değerleri renkli göstermedi o kadar parayi boşa verdim
AAa niye oyle yapti ki.. Sinir oluyorum hic bilgi vermeyen doktorlara. Hic degilse bi her sey guzel gorunuyor, surasi su burasi bu falan deseymis.
Ikizlere hayranim ben ya genel olarak. Masallah epey de buyumusler:KK200:
Gülhiz karataş. Çukurambarda özel muayenehane. Radyolog ama.
Ben de ordan aldim randevumu 9 ekime. Doktorum yonlendirdi. Bakalim insallah iyi, ilgili cikaro_O

Bez olarak ne almayı düşünüyorsunuz ? İlk etapta kaç adet almalı sizce
Ben sleepy almayı düşünüyorum, kuzenlerim kullanıyorlar cok memnunlar. Ben de araştırdım primaya en yakin, pamuk ve Türk malı vb. Gibi sebeplerle aklıma yattı En azından sleepy yi deneyerek başlayacağız . Sonrası bebeğin cildine göre değişebilir diyor herkes. İlk etap içinde yeni doğan iki paket dendi bana .

Ay ben de biraktirmaya calisiyorum, bizimki guya evlendigimizde birakacakti. 2 sene gecti ustunden. Bebek haberini aliyim birakicam dedi. Kac hafta oldu hala tik yok. Azaltti, evde hic icmez arabada icmez ama ben yine de cok rahatsiz oluyorum kokusundan ellerinden kiyafetlerine kadar hep kokusunu aliyorum. Bak bebege 5 metreden fazla yaklastirmam dedim en son. Bakalim birakabilecek mi.. X rayden de gecmiyorum en basindan beri. Bir sey demiyorlar. Xray isininin bi zarari yok, sehir efsanesi o diye de bir yazi okumustum. Ama tedbir iyidir.

Masallah kuzuya canim insallah sıkıntısız saglikli gecer hamileligin :)

Hosbulduk :) tesekkur ederim :KK200:

AAa niye oyle yapti ki.. Sinir oluyorum hic bilgi vermeyen doktorlara. Hic degilse bi her sey guzel gorunuyor, surasi su burasi bu falan deseymis.
Ikizlere hayranim ben ya genel olarak. Masallah epey de buyumusler:KK200:

Ben de ordan aldim randevumu 9 ekime. Doktorum yonlendirdi. Bakalim insallah iyi, ilgili cikaro_O
Ben doktoru tanıyorum ilgili biri. Eşide doktor eşimin ameliyatını yapmışti varikosel çok memnun kaldık. Internet yorumlarıda olumlu baya. 45 dk inceliyormuş ve cd ve resim veriyormuş birkac kere gördum ben muayenehanede renkli bebeklerin çok güzel resimleri vardi insaalah poz verir yarın:D

Yüzünü görmedim evet ama kıpır kıpırdı tekme atıyordu kameraya sanki çekmeyin kardeşim der gibi :KK70:
:KK48::KK48: afacan hareketli olacak demek ki masallah. Kiz mi canim bebegin? Benimkine bi sefer bakildi, kiz %99 denildi ama cok hareketsiz ya. Ikili taramada elini basina goturmus, cektiremedik mesela o kadar ugrasmaya ragmen elini bile hareket ettirmedi. Cinsiyet ogrenmeye gittim gostermedi yine hareket yoktu zorla gorduk:KK48: en sonki muayenede de yuz ustu yatiyordu dönmedi. Ayrintilida hareket etsin de bi gorelim diye dua ediyorum :KK48:
Git canım uygun bir zaman ben daha erken giderdim de düşünemedim biraz rahat davrandım randevu bulamıcaktım nerdeyse

21 22.haftalarda daha net gorunuyormus sanirim, ondan da kararsiz kaldim biraz. Ben gideyim en iyisi bakalim aldik bi kere randevuyu:KK49:

Bu arada bez konusunda ben de stok yapmamaktan yanayim. Alerjik bi bunyesi vs olursa bez pisik yapar tahris ederse degistirilir diye dusunuyorum. E bebegin bez markasindan cok memnun benim yengem. Bebegi cok hassas alerjik bi yapida. Her bezi denemisler nerdeyse.
Canbebe de tavsiye ediliyor bana genelde.

Evet onceden ogren mutlaka vunku pazarlik payida oluyor acibademde.

Bise demiyorum :KK70:

Eskisehirde var. Hatta bak ben resimleri ekleyeyim temel pakette sezeryan yada nornal fark etmiyor 4500 lira. Ekstra epidural istersen 500 lira bi kac farkli ilave paket var 450 liradan 1750 liraya kadar gidiyor.ozellikleri bunlar.
Yok öyledir tabi dedim ya şaşırdım baya. Ben 2016 mayısta hastane hastasıydım ve pazarlık yaptık ona rağmen memorialda 6000 lira ödedik. Acıbademde o aralıktaydı. Sgk anlaşması olmaması etkili sanırim. Ben çok çok memnun kaldım ama baya fark var. Ankara zaten genelde pahalı. 2018 girecek bu sefer bakalim ne diyecekler normal doğuma:bicak:

Ben doktoru tanıyorum ilgili biri. Eşide doktor eşimin ameliyatını yapmışti varikosel çok memnun kaldık. Internet yorumlarıda olumlu baya. 45 dk inceliyormuş ve cd ve resim veriyormuş birkac kere gördum ben muayenehanede renkli bebeklerin çok güzel resimleri vardi insaalah poz verir yarın:KK70:

Evet ben de arastirdim biraz aklima yatinca ve baska alternatif bulamayinca aldik randevumuzu :)

Insallah guzel pozlar verir cok hos oluyor onlar:KK200:

Back
X