- 25 Nisan 2017
- 1.110
- 453
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.001
Bugün dolgumu yaptırdım çok şükür ama hala ağrıyor dişim
Bu ara çok stresliyim benim gibi olan varmı kızlar herşeye ağlamak istiyorum[/QUOTE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ara çok stresliyim benim gibi olan varmı kızlar herşeye ağlamak istiyorum[/QUOTE
Bu ara çok stresliyim benim gibi olan varmı kızlar herşeye ağlamak istiyorum
Geçmiş olsun cnm çok üzüldüm rahat olmaya çalışacağım hormonlardan dolayı bu durumumuz geçecek inşCanım ben de stresliydim iki gün önceye kadar. Belki haberlerde izlemişsinizdir ya da gazetelerde var bugün, bir arkadaşımız araba kullanırken kalp krizi geçirdi ve kaza yaptı. Kız daha 27 yaşında, gayet sağlıklıymış. Şimdi hayati riski devam ediyor, bekliyoruz.
Diyeceğim şu ki stres en büyük düşman, her zaman her durumda. Tabi şu an biz hormonların etkisiyle tamamen duygularımıza laf geçiremiyoruz ama çok şükür bebeklerimiz bizimle ve bak yolun yarısı geçildi. Sakin olmaya çalış, güzel kitaplar oku, romantik filmler izle![]()
Ay az kaldı daha geçen kalp atışını duyacakmıyız diye uyuyamıyorduk çok şükür bu günümüzeEvet 5 ay bitecek, 6 ya gireceğiz![]()
Sağol cnmGeçmis olsun dolgu icin.
Stresliyim...belli etmemeye çalışıyorum...endiseliyim...nasıl buyuturum, nasil dogururum, bir terslik cıkar mı...kafamda bir suru soru...aglamakli oluyorum bazen...anne babam da uzakta...
Oo maşallah canim kolay gelsin Allah guzel gunlerde saglikla yemeyi nasip etsinYaklaşık 40 kg turşu, 10 kg haşlanmış taze fasulye, birkac şişe kahvaltılık sos ve kırmızı biber közleme işlemleri bitmiştir efendimönümüzdeki haftada da domates sosları ve patlıcan közlemeleri hazır olacak :)) ben çok seviyorum kışlık yapmayı arkadaslar valla karnım ağrıyor yatmam lazim ama dayanamıyorum benim gibi olan var mı kii:))
Geçmiş olsun cnm çok üzüldüm rahat olmaya çalışacağım hormonlardan dolayı bu durumumuz geçecek inş
Amiin canım inşallah çok teşekkür ederimCanim cok gecmis olsun insallah ağrıların geçer Allah yardimcin olsun
Gidicem canım inşallahGit cnm ihmal etme
Sağol cnm
Kaç yaşındasın ilk bebişmi
Bende ilk kızımda gurbetteydim 21 yasında doğum yaptım eşim en büyük destekcimdi rahat olmaya çalış o bebiş doğunca emzirince herşey kendiliğinden gelişiyor şimdi kızım 7 yaşında nasıl büyüttüm diye bakıyorum
O evham hepimizde var cnm zor zamanlar atlatmışınız sağlıcakla kucagına al inş bu bebişiniDesteğin için sag ol...ilk bebegimi 10 yıl once 8 haftalık hamileyken kaybettim...o sıralar daha evliligimiz oturmamişti eşimle...stres...sıkıntı...ardindan bir ayrilik yasadik bariştık evliligimize sıkıca baglandik. .simdi 10 yil sonra hamileyim...yaşim 40 canım.... kocam da ben de sevincliyiz, bugünümuze bin şükür.Hamilelik iyi ilerliyor...testler yolunda cok şükür...eşim de iyi davraniyor ama ben bazen stres yapiyorum...özellikle olumsuz dogum hikayeleri okuyunca.
...elimde degil...
Ederim tabikide cnm sen şimdilik hastane ortamımdan uzak dur inş herşey yoluna girerSağol canım dua eder misiniz? Ben hastaneye filan gidemedim mikrop konuları yüzünden bol bol dua ediyorum.
Rahat olursak her şey daha yolunda gidecek, bak gör![]()
Doktor, turşu için ne diyor? Benim çok canım çekiyor, oturup bir kavanoz yiyebilirim resmenYaklaşık 40 kg turşu, 10 kg haşlanmış taze fasulye, birkac şişe kahvaltılık sos ve kırmızı biber közleme işlemleri bitmiştir efendimönümüzdeki haftada da domates sosları ve patlıcan közlemeleri hazır olacak :)) ben çok seviyorum kışlık yapmayı arkadaslar valla karnım ağrıyor yatmam lazim ama dayanamıyorum benim gibi olan var mı kii:))
Amin canim inşallah:)) valla kargoyla yollansa sizlere bile yollarim:)Oo maşallah canim kolay gelsin Allah guzel gunlerde saglikla yemeyi nasip etsin
Ben haftada bir kase kadar anca yiyorum canim doktora sormadim. Ben tursularimi genelde evime gelecek olanlar icin yapiyorum kendi ailem ve esimin ailesi geldiğinde çeşit cikarmak kolay olsun. Cok şükür benim tursularim meshurdur kaynanam bile bana kurduruyor. Sadece tursu degil bu kış aperatif olabilecek bircok şey hazirladim.Doktor, turşu için ne diyor? Benim çok canım çekiyor, oturup bir kavanoz yiyebilirim resmen
Ederim tabikide cnm sen şimdilik hastane ortamımdan uzak dur inş herşey yoluna girer
Bende öyleyim bi haftadır erken doğum yaptığımı , düşük olduğunu falan görüyorum . Hep aynı şekilde devam ediyor böyle.Bu arada rüyalarım hep kabuslu olmaya başladı sizlerde durumlar nasıl dizi devamı gibi rüyalar görüyorum
O evham hepimizde var cnm zor zamanlar atlatmışınız sağlıcakla kucagına al inş bu bebişini
Bence turşu zararlı değil tabi ki tuz oranı yüksek olduğu için dikkat etmek gerekiyor hatta bağışıklığı filan güçlendiriyormuş sirke var içinde ondan galiba. Eline sağlık afiyetle yiyin ben hiç cesaret edip yapamam şu an çok yorulurum kuzenim e filan yaptıracağım ben yazın bol bol sebze kuruttum bende kurutmayı çok severimBen haftada bir kase kadar anca yiyorum canim doktora sormadim. Ben tursularimi genelde evime gelecek olanlar icin yapiyorum kendi ailem ve esimin ailesi geldiğinde çeşit cikarmak kolay olsun. Cok şükür benim tursularim meshurdur kaynanam bile bana kurduruyor. Sadece tursu degil bu kış aperatif olabilecek bircok şey hazirladim.
Yaaa tarif versene, çok sevdiğim bir şey. Evim de yapmak isterim kg kgBen haftada bir kase kadar anca yiyorum canim doktora sormadim. Ben tursularimi genelde evime gelecek olanlar icin yapiyorum kendi ailem ve esimin ailesi geldiğinde çeşit cikarmak kolay olsun. Cok şükür benim tursularim meshurdur kaynanam bile bana kurduruyor. Sadece tursu degil bu kış aperatif olabilecek bircok şey hazirladim.