2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar dün biraz oda takımı baktık. Yatak odasına 6 aya kadar kullanılan beşikten almaya karar verdik. Gardrop ve etajer de tamam ama yatak-beşik konusunda ikileme düştük. Eşim montessori yatak alalım diyor. Hem içinde geniş geniş yatar hem de istersen sen bile yanına uzanırsın diyor.

Var mı bu konuda fikri olan?
Bence cok mantikli canim bi muddet yatacagi bi besigi varsa tamam. Daha sonra montessori yatagina gecer

Büyük oğluma kışlık alısveris yaptım:KK66: kesinlikle artık erkek bebeklerede harika şeyler var. Bide kızlar suan alıyoruz falan ama asıl doğduktan sonra aşırı masrafları var:deli: her yaz kış dönemi baştan dolap değisiyor daha 17 aylık ama dolaplar doldu bile eskiler yeniler, yine erkek olacak diye veremiyorum da:KK59:
Poff ben de bi sorun var heralde ya:) bi türlü begenemiyorum erkek kiyafetlerini cok zor karar verip aliyorum. Kiz kiyafetleri kendine çekiyordu alismisim heralde:)

Arkadaşımızda var, kızı 1 yaşından sonra o yatağa geçti ve çok severek yatıyor, içinde oynuyor. Gerçekten daha mantıklı galiba eşimin dedikleri.
Benimde bir tanidik kullanıyor. Cok memnun tek.sikintisi oglu vok donerek yattigi icin bazi sabahlar yerde buluyor çocuğu :KK70: o yuzden odasina full haliflex yaptirdi soguk zeminde kalmasin diye :)

iht-1.webp

Kizlar size bir sorum var, bi kac haftadir aklima takiliyor. Ben her gece sola yatmaya calissam da kendimi sirtustu yatar buluyorum uyaninca. Oncekinde bu haftalar sirtustu yatinca nefesim kesilirdi oyle bisey de olmuyor su an gayet rahat uyuyorum. Sizce zararli mi? Bunu doktoruna danisan oldu mu?

Bende sizin gibi 6 aya kadar yanimda oalcak şekilde aldim. Bir tahta sepet besik ve oda yaptık. Ama yatağı besik büyüyen yatak. O zaman göruntü çok güzeldi takımı bozmadım ama şuan alacak olsam onun yerine montessori alırdım. Çünkü şuan uyanınca kendi cıksa sorun olmayacak ya da uyuturken yanina uzanıp uyuyorum mesela sorun oluyor.

bugün baya okudum, gerçekten çok mantıklı geldi, montessoriye karar verdim gibi.

Ben de cok kararsizim canim ya ben de ilk 6 ay 1 yaş arasi bir yatak alip odamiza koymayi sonra da bebek rahat girip cikabilsin diye montessori yataklara olumlu bakiyorum.. Biz de bu ay mobilya siparisini vereceğiz büyüyen yatak düşünmüştük ama simdi onun siparisini hic vermesem mi kararsiz kaldim..

ben oldu bitti o büyüyen yatakları sevmedim, eşim de böyle istediğine göre kırmaya gerek yok. üstelik çocuklar için çok öneriliyormuş. okuyunca mantıklı geldi.

Benimde bir tanidik kullanıyor. Cok memnun tek.sikintisi oglu vok donerek yattigi icin bazi sabahlar yerde buluyor çocuğu :KK70: o yuzden odasina full haliflex yaptirdi soguk zeminde kalmasin diye :)

çevresini çevittireceğim canım, çünkü bebekken düşe ihtimali yüksek ama dizaynını istediğimde kenarları çıkacak şekilde yaparım diyorum.

Kizlar size bir sorum var, bi kac haftadir aklima takiliyor. Ben her gece sola yatmaya calissam da kendimi sirtustu yatar buluyorum uyaninca. Oncekinde bu haftalar sirtustu yatinca nefesim kesilirdi oyle bisey de olmuyor su an gayet rahat uyuyorum. Sizce zararli mi? Bunu doktoruna danisan oldu mu?

benim doktro istediğin gibi yat dedi ama tüm kitaplar sırt üstü yatmayın yazıyor

Ben ne sekilde yatarsam yatauim uyandigimda kendimi sag yanima yatmis buluyorum hatta neredeyse sag karnima yatmis oluyorum. Uykumda donuyorum demekki. Uyurken yaptigim bir seyi engelleyebilitemde yok ki ;) heralde rahatsiz bir durum olsa uyuyamazdim oyle giibi geliyor.

Ay bu aralar meyve çok yiyorum özellikle mandilana 3 günde 2 kilo :oops:Mevsimi heryerde var diye söylüyorum canlar inşallah zararı yoktur bebişe kilo yapsın diye meyveye abandım :D Bir de bir kahvaltı yapıyorum ki sormayın 3 kişi doyar herhalde bnm yendiğimle :D

Kızlar selam
Ben bebeği bir kaç gündür baya hissediyordum.hatta artık tekmeler gözle görülür ve elimi koydugumda hissedilecek şekilde.ama bugün daha hissetmedim öyle yattım bekliyorum tık yok böyle arada kesilmesi normalmi henüz yoksa gün içi hiç durmadan bir hissi yaşıyormusunuz?

Kızlar selam
Ben bebeği bir kaç gündür baya hissediyordum.hatta artık tekmeler gözle görülür ve elimi koydugumda hissedilecek şekilde.ama bugün daha hissetmedim öyle yattım bekliyorum tık yok böyle arada kesilmesi normalmi henüz yoksa gün içi hiç durmadan bir hissi yaşıyormusunuz?

Normal canım daha o kadar düzenli hareket etmiyor sürekli bir his olmuyor tabi ki arada kıpırdıyor

Kızlar selam
EVet cnm normal, senin haftan o kadar ileri değil çünkü.

Kızlar selam
Daha yeni hissetmeye baslamissin normal cnm. Stres yapmadan takip et yarina kadar hissetmezsen bi dr a gidersin icin rahat eder

Back
X