- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.221
Hamilelik takviminde bugün hep fanfinfondan bahsediyor yasaklıyız gardaşş![]()
![]()
Aaa canım yasakladımı doktor. Bana bi problem yok demişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Benimde 19u persembe günü canim... benide heyecan bastirdi ... insallah saglikli hayirli haberler aliriz![]()
Hahahahahaa güldürdün canim beni..
Ölümüne kankayiz bizde esimle![]()
Sizede mi yasak ? Acaba ben tekrar sorsam mı doktoruma ilk aylarda sormuştum
ne güzel sen dizmişsin bende hiçbir şey yok iki zıbın alttan baskaben özellikle geceleri giysin diye merinos yününden kundak gibi olan tulumlardan aldım. bir ikaç tanede penye vs aldım. battaniye olarak bir tane pamuk var. 1 tane annem örüyor. 1 tane teyzem pazen kumaştan dikti. 1 tanede e bebekten elektromanyetik dalga geçirmeyenlerden almıştım tee ne zaman onu kullanıyorum. hatta onu artık akşamları göbüşüme örtüyorum tv falan izlerken :)
cok tesekkür ederim cnm ama gecmiyo malesef sürünüyorum günlerdir antibiyotikde işe yaramadı napıcam bilmiyorum valla , aman diyeyim dikkat edin kendinize cok zor böyleeMasallah kuzuya kendine çoook dikkat et canım aman gecmis olsun gecip bitsin insallah
tesekkür ederim cnm benimMasallah canim:) sana da cok gecmis olsun
Biz de canım mecburen tabiHahahahahaa güldürdün canim beni..
Ölümüne kankayiz bizde esimle![]()
tesekkür ederim cnm hayırlı haberlerle gel insallah :)gözün aydın cnm bende sabırsızlanıyorum artık
Ay hastalığın şiddetinden burnumda uçuk çıktı ya hiç uçuk çıkardığımı bilmem bu zamana kadar![]()
![]()
canım normalde yasak değil gökcenin bebeği asagıda olduğundan yasakSizede mi yasak ? Acaba ben tekrar sorsam mı doktoruma ilk aylarda sormuştum
Aaa canım yasakladımı doktor. Bana bi problem yok demişti.
Aynen canım riskli durum varsa yasakay evet gördüm onu okudum bende
subliminal mesaj vermiş takvim
canım normalde yasak değil gökcenin bebeği asagıda olduğundan yasak
arkadaşında çoğul gebelikten yasaktır ki belki onun yasağı da kalmıştır
mesela bende ilk 8 haftalıkken kanama geçirmiştim o zaman yasaktı sonra serbest oldu ama dışarı boşalma yoluyla korunacaksanız prezarvatif yok demişti kimyasala maruz kalmaması gerekiyor demişti ama biz zaten yapmıyoruz ne bende istek var ne eşte :) mınnos mınnos yasıyporuz evde sarılarak teletabis seklınde
Disari bosalmayi neden soyledi ki. Zaten hamilelik riskin yok.korunmana gerekte yok.ay evet gördüm onu okudum bende
mesela bende ilk 8 haftalıkken kanama geçirmiştim o zaman yasaktı sonra serbest oldu ama dışarı boşalma yoluyla korunacaksanız prezarvatif yok demişti kimyasala maruz kalmaması gerekiyor demişti ama biz zaten yapmıyoruz ne bende istek var ne eşte :) mınnos mınnos yasıyporuz evde sarılarak teletabis seklınde
Yasaklı insanı gaza getirecekler güyaay evet gördüm onu okudum bende
benim kızımda aynısını yaptı kücük besige alıstı karyolasını kullanmamısıtı yepyeni duruyor nu bebişe kısmet artıkbenim korkumda birine alısırsa bırını yıne yukarı asagı tasımak zorunda kalırsam 2. bi şey almam bosa gıtmıs olacak kafam cok karısık
krem penaten kullandık cok cok memnunduk bezde de hep prima premium care kullandık bırakana kadar cnmgünaydın kızlar
önceden bebeği olan annelere sorum olacak
pişik kremi ne kullandım ve bebek bezi
ben sudocrem kullanıyorum yüüzmde kol altımda yazları alerji oluyor pişmaya egzmaaya kadar gidiyor sudocrem den cok memnun kaldım acaba ona mı devam etsem kızçem doğunca yoksa başka ürün mü denesem bilemedim
Bizde korunmalı yaşıyoruz ilişkiyi ufak tefek sorunlar varsa bulaşıcı erkekte hamilelikte bayana bulasmasın diye.Disari bosalmayi neden soyledi ki. Zaten hamilelik riskin yok.korunmana gerekte yok.
bende hep onu merak ettim soramadım bi arkadaşımda hastanede calısmıstı o sundan olabilir dedı bazı bebekler hucresı gelısıp kesesı sonra bazıların kesesı ılk kendısi sonra gelısıyormus belkı ondandır dediDisari bosalmayi neden soyledi ki. Zaten hamilelik riskin yok.korunmana gerekte yok.