- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.241
teşekkürler cnm bunuda not ettim :)krem penaten kullandık cok cok memnunduk bezde de hep prima premium care kullandık bırakana kadar cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler cnm bunuda not ettim :)krem penaten kullandık cok cok memnunduk bezde de hep prima premium care kullandık bırakana kadar cnm
benim arkadaşlar dayanamamıştı sonrada bin pişman olmuştu ama allahtan bi şey olmamıştı bi kereliğineYasaklı insanı gaza getirecekler güya![]()
canım çok geçmiş olsun moralini yüksek tut insallah daha da iyi olacak öyle düşünMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum 15.haftaya kadar ara ara lekelenmelerim oluyordu ama bebekte problem görünmüyordu kese etrafında kanama yok rahim ağzı kapalı vs. 15.haftada kıpkırmızı kanla kaybettim sandım bebeğimi çok ağladım hastanede yattım felan.Allaha şükür o günden sonra problem olmadı sadece plesanta aşağıda denildi ama 28e kadar çıkarmış yukarıya inşallah.Dün detaylı ultrasona girdim yarım saat inceledi perinatolog organlarında bi sorun yok şükürler olsun 504 gr 26cm olmuş minnoş kızım.İnşallah sağ salim atlatırız kalan süreci hepimiz.
Bugune kadar hep kaybetme korkusuyla elim gitmedi bişeyler almaya sadece bi battaniye örmeye başladım hem terapi olsun hem el emeğim olsun diye.İnşallah buralardayım artık doğurana kadar :)
ben yandım o zaman napayım bilemedim odadan odaya olsa gecırırmde merdıven den ındır cıkar bana zor yatak odası yukarda benım gun ıcınde kullanacagım her yer asagı da ne yapsam bılemedımbenim kızımda aynısını yaptı kücük besige alıstı karyolasını kullanmamısıtı yepyeni duruyor nu bebişe kısmet artık![]()
Bizde korunmalı yaşıyoruz ilişkiyi ufak tefek sorunlar varsa bulaşıcı erkekte hamilelikte bayana bulasmasın diye.
bende hep onu merak ettim soramadım bi arkadaşımda hastanede calısmıstı o sundan olabilir dedı bazı bebekler hucresı gelısıp kesesı sonra bazıların kesesı ılk kendısi sonra gelısıyormus belkı ondandır dedi
hamıle kalma olasılıgını sormadım ama bı yumurta haşla devam edıyorsa kalanlar vardı hatta bı kadın vardı türkiyede haberlere cıktı 4 aylık hamileyken diğer yumurta yumurtlamıs diğer bebek 4 ay gec olustu hatta o cocukta meger esınden degıl sevgılısındenmiş belkide öyle durumlar oluyor dıye ıstememıstır
hastalık boyutu da olabilir bel soguklugu falan sanırım bosalmayla gecıyor eş baskasıyla beraber olursa bulasmasın dıyedir belki ama cok merak edıyorum bı gun sorucam![]()
Gebelikte şeytana pek uymamak lazım canım demek kibenim arkadaşlar dayanamamıştı sonrada bin pişman olmuştu ama allahtan bi şey olmamıştı bi kereliğine
![]()
Benim de canım hamburger istiyor süreli allahtan oturduğumuz ilçede hiç biri yok yiyemiyorum :)Hep yasaklı seyler hamburgerler ketçaplı sosisler
Tatli yiyorum ardına eksi
Eksi acı yiyorum acı biberler bi saat geçiyor canim arkasına tatlı istiyor iyice sapıttım bu aralar nerde yasak var fast food var kokusu burnuma geliyor![]()
Canim doktor bana tuzu azalt dedi . O yüzden pek tuketmemeye çalışıyorum iki haftadır . Tatlıdan uzak duramıyorum ama şeker sorunu olur diye dikkatli davranmak istiyorum. Ve ne yesem sanki yararlı değil gibi geliyorKIZLAR NASIL BESLENIYORSUNUZ?
Ben galiba cok sagliksiz seyler yiyiorum
Galiba degil bildiginiz 3 beyazdan uzak duramiyorum homili gitlak...![]()
2 tane aynı şeyden al :)benim korkumda birine alısırsa bırını yıne yukarı asagı tasımak zorunda kalırsam 2. bi şey almam bosa gıtmıs olacak kafam cok karısık
evet tüm planlar suya düştü büyük ihtimalde gündüz aksama kadar yattıgını arayacak geceleri cunku ona daha cok yatacagı ıcın daha cok alısacaktırAnladim. Ben ozellikle sordum doktoruma korunmamiz gerekiyor mi diyem hayir gerek yok dedi. Rahat rahat takiliyoruz
Ilk kez duyuyorum bak onu :)
Eee Bende geceleri yanimda gunduzleri odasinda yatiracaktim benimde planlarim bozuldu simdi o zaman :/
gecmıs olsun canım cok sukur bebeğin iyiymiş sevindimKızlar şimdi doktordan geldim . Bebeğim iyi şükür ama plesante biraz aşağıdaymış birde rahimde kasılma gördü. Progestan 200 mg kullanıcam birde idrar kültürü verdim tekrardan . İnşallah düzelir . Bu aylarda yaşayan var mı bunu ?
işte odaya koymak ıcın park yatak verıcek eltim onu kullanıcam salonda kucuk bsy arıyorum kı yer kaplamasın dıye yoksa 2 tane kucuk alsam sımdı masraf olacak olmadı dedıgın gıbı ıkısınınde ıc yatagıı aynı alırım ama besıklere nasıl yatak konuyor bılmıyorum2 tane aynı şeyden al :)
canım bence evini al ve istediğin yerden alKizlarr size bir soru sorucam. Hazirmisiniz :)) simdi ben calistigim icin bebege kayinvalidem bakicak. Sirf onlar icin ev tasiyacagim. Tasinirkende ev alalim bari dedik. Simdi ben çok yakında oturmak istemiyorum. Esimde bana hak veriyor. Birde onlarin oturdugu bolge sanayiye cok yakin gibi. Onuda bahane ediyorum sahsen . Benim isyerime ve kendi anneme zaten cok uzak oturduklari yer. Simdi bir ev bulduk. Aralarinda 4km falan mesafe var ve ulasimda tek vesayet degil yani bana gelmesi gerekse ya taksiy binedek yada iki otobus yapicak. Annemlerde zaten arabasiz gelmeye kalkissa cilenin dibine vurucaklarda annem zaten calisiyor benim cok da gelemez gibi. Bir de bebeği bakarken annesine biz götüreceğiz yani muhtemelen çoğunlukla ben götürüp getireceğim Bu sebeple kafamda çok soru var kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyorum bu ev alıp almama konusunda şimdi size sormak istediğim yakınlık ne kadar önemli yakınlık ya da uzak olmak 4 km çok mu uzun bir mesafe sizce tecrübeli anneler ne dusunuyorsunuzz??
Aynı şehirde olduktan sonra yakın yada uzak çok fark eder mi bence etmez hem zaten siz bırakacakmışsınız arabayla size eziyet olur biz aynı şehirde olsak bize gelmek isteseler zaten gelip bizi arabayla alın derler daha beter olur Sizinkiler bilemem tabiKizlarr size bir soru sorucam. Hazirmisiniz :)) simdi ben calistigim icin bebege kayinvalidem bakicak. Sirf onlar icin ev tasiyacagim. Tasinirkende ev alalim bari dedik. Simdi ben çok yakında oturmak istemiyorum. Esimde bana hak veriyor. Birde onlarin oturdugu bolge sanayiye cok yakin gibi. Onuda bahane ediyorum sahsen . Benim isyerime ve kendi anneme zaten cok uzak oturduklari yer. Simdi bir ev bulduk. Aralarinda 4km falan mesafe var ve ulasimda tek vesayet degil yani bana gelmesi gerekse ya taksiy binedek yada iki otobus yapicak. Annemlerde zaten arabasiz gelmeye kalkissa cilenin dibine vurucaklarda annem zaten calisiyor benim cok da gelemez gibi. Bir de bebeği bakarken annesine biz götüreceğiz yani muhtemelen çoğunlukla ben götürüp getireceğim Bu sebeple kafamda çok soru var kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyorum bu ev alıp almama konusunda şimdi size sormak istediğim yakınlık ne kadar önemli yakınlık ya da uzak olmak 4 km çok mu uzun bir mesafe sizce tecrübeli anneler ne dusunuyorsunuzz??
Hm evet yatakları aynı olursa da olur park yatak la aynı ölçüde bir beşik olursa sorun olmazişte odaya koymak ıcın park yatak verıcek eltim onu kullanıcam salonda kucuk bsy arıyorum kı yer kaplamasın dıye yoksa 2 tane kucuk alsam sımdı masraf olacak olmadı dedıgın gıbı ıkısınınde ıc yatagıı aynı alırım ama besıklere nasıl yatak konuyor bılmıyorum
dün ufak da olsa yedim ve su an aksama 3 menu yesem doymam derecede canım istiyorBenim de canım hamburger istiyor süreli allahtan oturduğumuz ilçede hiç biri yok yiyemiyorum :)
Canim doktor bana tuzu azalt dedi . O yüzden pek tuketmemeye çalışıyorum iki haftadır . Tatlıdan uzak duramıyorum ama şeker sorunu olur diye dikkatli davranmak istiyorum. Ve ne yesem sanki yararlı değil gibi geliyor![]()
evet tüm planlar suya düştü büyük ihtimalde gündüz aksama kadar yattıgını arayacak geceleri cunku ona daha cok yatacagı ıcın daha cok alısacaktır