2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tuzla aram yoktu hic zaten.. ama sekere düskünlügüm onu dengeler yani :KK70:

Seker yüklemesine 3 haftam kaldi bakalim.. insallah cikmaz biseycik:KK36:
Inşallah şeker yuklemesini sorunsuz geçiririz . Önemliymiş bayağı sanki. Erken doğuma bile yol açıyormuş diyorlar.ama bilemiyorum tabi. Allah hayırlısını nasip etsin .

dün ufak da olsa yedim ve su an aksama 3 menu yesem doymam derecede canım istiyor :KK70:
Deme benim de öyle ama bence söyle yap kıyma al baharat koy biraz soğan rendele içine ben 1 kırmızı 1 yeşil biber de doğruyorum işte kendin köfte yap tavada pişir tam buğday hamburger ekmeği al domates marul ve turşu kendin içine koyarsın zaten gayet güzel oluyor emin ol

işte odaya koymak ıcın park yatak verıcek eltim onu kullanıcam salonda kucuk bsy arıyorum kı yer kaplamasın dıye yoksa 2 tane kucuk alsam sımdı masraf olacak olmadı dedıgın gıbı ıkısınınde ıc yatagıı aynı alırım ama besıklere nasıl yatak konuyor bılmıyorum
Ben gündüzler bot yatakla yatırıcam, akşamları da beşiğinin içine boy yatağıyla koyacağım, olur herhalde, alışır umarım , inş sıkıntı çıkarmaz.Amin.

Kızlar selam;
2.düzey ultrasona girdik,bütün organlarını tek tek görebilmek mucize gibi birde tabii şimdiden kime benzediğini
renkli ultrasonla görmek :KK200:
ben oda yada beşik almayı düşünmüyorum ilk oğlumda karyola almıştım çok kullanamadım başkasına vermiştim ,park yatağı var onu kullanıcam ilk ayları içinde sepet düşünüyorum.
Bebek arabası için de soran arkadaşlara İstanbul'da unkapanında var bir baksınlar derim.Benim arabam ilk 6 ayı için puset takıp çıkarılan,sonrası içinde fermuarlı oturma alanı var çok memnundum.
İştahlar açılıyor herkeste sanırım.23.haftadayım 8 kilo aldım daha şimdiden :işsiz:
Park yatak ilk aylarında da kullanılmaz mi ben öyle sanıyordum ama yanlış mı biliyorum?

Kizlar bu arada birkac gundur yatak icin geziyorum isbir yatak. Visko ve yay bebekte kullanilmaz. Sadece sunger veriyoruz dedi girevli. Digerleri omurga yapisini bozuyormus.
Yatas ise yayli tam ortapedik bir yatak onerdi.
Isbir yatak kafami karistirdi. Varmi fikri bilgisi olan

Bu arada montlarimin hicbiri kapanmiyor Ankara sogugunda birsey bulmaliyim kendime var mi onerisi olan?hamile montu denilince cok pahalli oluyor ya

Kizlar bu arada birkac gundur yatak icin geziyorum isbir yatak. Visko ve yay bebekte kullanilmaz. Sadece sunger veriyoruz dedi girevli. Digerleri omurga yapisini bozuyormus.
Yatas ise yayli tam ortapedik bir yatak onerdi.
Isbir yatak kafami karistirdi. Varmi fikri bilgisi olan
Işbir doğru söylemis. Omurgaya sekil veren bir yatak olmamalı

Bu arada montlarimin hicbiri kapanmiyor Ankara sogugunda birsey bulmaliyim kendime var mi onerisi olan?hamile montu denilince cok pahalli oluyor ya
Ben panço kullandım ve yine panço kullanacağm. Dediğin gibi çok pahalı ve kısa süre kullanılıyor

Ben ilk gebeliğimde kapanmayan montumun üzerine örme panço giymiştim bütün kış idare etmişti ki onda da ocak sonuydu Doğum
Aklıma geldi hemen Aama arkadaşındı geri verdim o da başka şehirde artık :KK48:

Kuzular ben hastaydım ya bugün ders başı yaptım bütün güncsabahtan 4e kadar ders atlattım geri kalmamak için öğle arası çorba içtim saat 4te ayrıntılı ultrason sırasına girdim saf gibi hiçbirşey yemeden 6da sıra geldi ve bebegim hiç hareket etmedi
Kadın vura vura çürüttü karnımı çok üzüldüm vurmasına ayrı korktum hareket etmemesine ayrı korktum siZ nasıl yorumlarsınız bunu ben çok üzüldüm etkilendim ya tam da böyle hastalık ertesi yoğun bir güne denk gelmesi ayrı trajedi oldu
Kalp atış sesini açmadı ama kalbini gördüm sadece atıyordu herşey normal kağıdı verdi sağdan soldan heryerden baktı hatta yan döndürdü beni öyle bile baktı :cry:

Kızlar bebeği makat duruşu olan varmı ben hareketleri bayağı aşağıda hissediyorum

Back
X