2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebeği makat duruşu olan varmı ben hareketleri bayağı aşağıda hissediyorum
Ben varim canim. Vajinamin hemen ustunde hissediyordum. Doktora daha ultrasona girmeden sordum cok assagida hissediyorum diye. Ultrasonda bakti makat gelis bebek ayaklari asagida normal dedi. Ayrica makat gelis olusunada endiselenme daha 1500 kere doner o dedi :)

Ben varim canim. Vajinamin hemen ustunde hissediyordum. Doktora daha ultrasona girmeden sordum cok assagida hissediyorum diye. Ultrasonda bakti makat gelis bebek ayaklari asagida normal dedi. Ayrica makat gelis olusunada endiselenme daha 1500 kere doner o dedi :)
Benimde ultarason kağıdında makat duruş yazıyor bende tam vajinanın üstünde hissediyorum kprktum bira erken mi çıkmak istiyor acaba diye

Ben yazın kışlık lohusa pijaması almıştım bayağı indirimdeydi terlik ve tacımıda kendim süslücem kendi zevkime göre
Uygun bulsam hava da kaparım canım ama zor bu mevsimde artık normal pijama bakıcam galiba ben de düğmeli modellerden üzerine de ona uygun sabahlık ya da hırka alırım ben sadece kendime taç bebişe de bandana süslücem ya da hazır alıcam bakayım :)

Uygun bulsam hava da kaparım canım ama zor bu mevsimde artık normal pijama bakıcam galiba ben de düğmeli modellerden üzerine de ona uygun sabahlık ya da hırka alırım ben sadece kendime taç bebişe de bandana süslücem ya da hazır alıcam bakayım :)
Ben biraz baktım hazırlar çok özensiz kendin süslersen hem maliyeti düşüyor hemde zevkine göre yapıyorsun benim birde kızım olunca onada yapılacak
Allahım o günleri göstersin inş

Ben çok kararsızım ama süslemeyecek gibiyim :KK64:Biz de hastane ziyareti olmaz pek sadece eve geçince gelirler
Bende aşırı değil ama ufaktan birşeyler yaparım mevlüdüne daha özen vermek istiyorum ilk kızımda mevlüt yapamadım bunda yapmak istiyorum inş

Canım süslücem ama çok abartı olmucak. Masaya lohusa şerbetlik ve kadehlerini süsleyip koyucam çikolatalar ve kurabiyeleri aynalı tepsilere dizicem bide kapısına süs o kadar
Aynı bende öyle düşündüm cnm limonata çikolata şeketli kurabiye kapı süsü birde bebek yatağına tül ve balon

Screenshot_2017-10-08-13-50-52.webp Su tarz takimlar var lohusa sepetinde hosuma gidiyo ama bilemiyorum alsam mi kararsizim

Back
X