2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben bebek odası baya gezdim, fiyatlar 5-7bin arası hep.birde hep klasik beyaz mobilyalar..heryerdde aynı tarz.ben çilek mobilyada babygirl serisini beğendim.çok tatlı.fiyatta 3500.tipide o klasiklere nazaran çok tatlış.başka modellerde var netten bakabilirsiniz.ayrıca çilek güvenilir,bebekler için sağlığa zararsız olduğuna dair belgeleri filan var..
Canim beğendiysen bsy diyemem ama çilek mobilya hep sunta uzun sürekli kullanman sıkıntı olur ve sunta urune o fiyat yüksek tabi yine de sen bilirsin

Ben small giyiyorum normalde biraz korkarak small aldim ama bedenlwri buyuk tutmuslar şuan 4kiloyu gectim toplamda small rahatlikla olacak gibi kış boyu.aldigim mont bu
Eki Görüntüle 2059876
Bende baktım fakat cok pahalı geldi seneye giyemeyecegimi düşününce modeleri guzel 150 200 olsa alırdım da 350 çokmuş

Canim beğendiysen bsy diyemem ama çilek mobilya hep sunta uzun sürekli kullanman sıkıntı olur ve sunta urune o fiyat yüksek tabi yine de sen bilirsin
Sunta mdf karışık dediler, uzun süreli mesela kaç yıl kullancamki, sonuçta 7-8yaşına gelince çocuk odası istycek beğenmeyecekler bebek odasını, bütün mobilyalarım mdf lake aşırı çiziliyo, çocuklar çizmeyecekmi, büyüyünce heryeri karalıyolar zaten, her türlü zarar görcek diye düşünüyorum.hani bebek odası mdf olsa sunta lam olsa nolur diye düşünüyorm

Sunta mdf karışık dediler, uzun süreli mesela kaç yıl kullancamki, sonuçta 7-8yaşına gelince çocuk odası istycek beğenmeyecekler bebek odasını, bütün mobilyalarım mdf lake aşırı çiziliyo, çocuklar çizmeyecekmi, büyüyünce heryeri karalıyolar zaten, her türlü zarar görcek diye düşünüyorum.hani bebek odası mdf olsa sunta lam olsa nolur diye düşünüyorm
Sen bilirsin cnm 3 sene sonra ayrılır düşerse diye düşündüm eşim mobilyacı bizim arkadaşlar da hep sordu çilek nasıl diye modelleri cok güzel cunku önermem dedi o yüzden söyleyim dedi
Modelleri de cok güzel gerci insan almak istiyor :)

Bende 3 gündür izinliydim yarin is var iyi dinlendim ama hiç ise gitmek istemiyorum

Canim limon sırf seker hatta diyetle de vermezler özelikle seker hastalarına yedirmezler cunku sekeri yuksetir
Aman diyim yıllardır diyet yapmış biri olarak tabsiyem limon yememen yine de bi diyetisyene danış ama bence kas yapayım derken göz çıkarma lifli meyveler tüketebilirsin elma armut gibi

Benim cok akıntım var basından beri bazen acayip ıslanıyor ama doktor normal dedi kültür de aldı sızıntı olsa ultrason dA gorurdu içini ferah tut cnm

Canim siğilin çeşitleri var kimisi bulaşıcı Esin’den bulaşmış olabilir mi ya da esine de senden bulaşabilir bunu dA bi danış istersen

Bende gitmek istiyorum acaba dışardan kayıt olabilir miyim ücreti ne kadar cnm biliyor musun

Canim antibiyotik kullanmazsan geçmez başka bsy kullanman gerekli bence doktorunu dA değiştirmelisin
Bence de degistirmeliyim bir araştırma yapacağım hiç bilmiyorum şu an çok strese girdim

Kızlar bundan alacaktım benim kıza eşimde zaten 30 40 gün çıkmayacak olacak mart sonu Nisan mayıs da belki sıcak olacak almasak mi dedi kararsız kaldım Ankara’nın da soğuğu gerci Nisa’n da bile bitmiyor annemde zaten battaniyeye vs sarili çıkaracaksın gerek Yok dedi bilemedim

Eklentiler

• 0D4C2E37-ACFC-4CA9-A659-F9541D92BB78.webp
    0D4C2E37-ACFC-4CA9-A659-F9541D92BB78.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 71
Bence de degistirmeliyim bir araştırma yapacağım hiç bilmiyorum şu an çok strese girdim
Canim bence sırf bunun icin bi devlete git en acilinden orada da söyle sunu kullandık yan etkisi oldu diye ona göre versinler o arada da özel istiyorsan özel doktor araştır
Şimdi doktoru araştır bul randevu al git derken vakit geçmesin cunku seninki yuksekti baya değerin olmadı acilden giriş yap derim

Bir de kızlar is yerinden ark eniştesi böyle bitkilerle falan uğraşıyor kitap yazmış falan adam bilgisayar mühendisi ama kendini bitkilere adamış is yerinde aylardır idrar yolu enfeksiyonu geçmeyen bi arkadaşıma önerilerde bulundu ilaçlara rağmen geçmiyordu söylediği şeyleri saatine kadar dediği seyleri kullandı ve kızın sonunda enfeksiyonu geçti benimde kokulu akıntım olunda doktor kültür almıştı sonra fitil vermişti ama idrar yolumda bsy yoktu fitili kullandım geçti akıntım devam etti eder dedi doktor ufak koku olsa bile sirkeyle devam dedi
Geçenlerde yine kokular arttı bende sordurdum arkadasa oda gebelere tavsiye veremiyorum zaten o arkadaşa verdiğim seyler ona olmaz cok riskli dedi zaten bende okumuştum is yerinden kıza verdiği seyleri listesinde söktürücü seyler vardı zaten kullanmayacaktım
Gebe o yüzden tavsiye veremem sunlari kullansin diye korkuyorum dedi adam ama son zamanlarda sut ürünleri ve şekerli ürünler cok tüketiyorsa kessin dedi
Bende o ara her gün kefir içiyordum iki bardak süt de içiyordum çenemde de sivilceler çıkmıştı onu dA söyleyince sut ürünleri cenede sivilce yapar azaltsın dedi ben azalttım tatlı seyler yemiştim o ara onu dA kestim benim akıntı da koku ve sivilceler gitti
Çamaşırlarını atsın ütüleyip giysin 90 derece de yıkasın demiş ben zaten bu olay olunca 60 da yıkıyordum
Attım çamaşırları yenilerini aldım onları 90 da yıkadım giymeden eve getirince sonra giyecekken ütüyü bastım sıcak sıcak giydim külotları
kefiri 2 güne bir içtim sekeri çıkardım tamamen koku dA gitti sirkeli suyla da yıkadım her duşta 2 güne bir böylelikle suan hiç kokum yok akıntım oluyor oda normal akıntı zaten hamile olmadan oncede genç kızken de cok akıntısı olan biriydim cunku cok terlerim :) isterseniz bi de böyle deneyin diye yaptıklarımı paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Bende bu doktorların göremiyorum demesini anlamıyorum devlet doktoru ise kız denildiğin de aldırıyorlar diye söylemiyorlar ondan olabilir ama bacak açmıyorsa kesin kız cunku erkek bekleyen ark ultrasonlarını izledim hep erkekler baya ayrık tutuyor bacaklarını testisleri de bariz belli oluyor
Cnm özel benimki devlet degil belkide kızdır eşime annesi hiç görmemiş hep saklıymış dogumda ögrenmişler oda ultrasona giriyormuş hep bilmiyorum saglıklı olsunda önemli olan o

Cnm özel benimki devlet degil belkide kızdır eşime annesi hiç görmemiş hep saklıymış dogumda ögrenmişler oda ultrasona giriyormuş hep bilmiyorum saglıklı olsunda önemli olan o
Aynen sağlıklı gelsin yeter ki hem abla kız kardeş daha güzel :)

Kızlar bu arada vallahi mobilya işi cok pahaliymis yaa.. Eşimle bir dolap modeli cizdik eşim bir arkadaşına gösterip fiyat sordu adam kaliteli malzemeden sadece bu dolap 1800 en az demis:KK35: bir de buna işçilik parasını beşik ve cekmeceli masasini eklesek ne olacak Allah bilir.. Hazır almak istemiyoruz biraz pahalı olacak ama malzeme kaliteli sağlıklı olması çok önemli

Ögle canım nasibimizde ne varsa o allah yeterki saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat eylesin cinsiyeti önemli degil
Amin inş

Aynen canım unisex cok güzel kıyafetler var yavas yavas almaya basla hevesini al.. Biberon emzik ve bakim malzemelerini de alabilirsin
Aynen cok haklısın bende karışık aldım mavi siyah kahve gri gayet güzel seyler var artık
Şimdi batmanli alacağım :) cok severim

Merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim ☺️ Burada seninle aynı heyecanları paylaşan biriyleriyle sohbet edebilmek bilgi paylaşımında bulunabilmek gerçekten çok güzel Mobilya araştırması içindeyim ve gerçekten oahalı ve içinden çıkılmaz bir seçenekler cümbüşü bir karar varıp alışveriş yapan , öneride bulunucak olan var mı?

Back
X