2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen ya gorunce diyeti falan unutuyorum. Haftada bir falan yiyemez miyim dedim yok simdilk hic yeme ilerde bakariz dedi:/
ah ah bızım ıs yerinde kadın olarak cogunluguz ve haftada ıllakı bı kere pasta borek oluyor ben ıstemesemde tabaklar yapılıyor can ceker dıye zaten de cekıyor :D bugun yıne yedım sonra pısman oluyorum allahtan yuryus yapıyorum dıye kendımı avutuyorum

Kızlar bebegimi hıckırık tuttu baya hıckırıyor suan sinirde oluyor debişiyor sizdede varmı bu durum

bu vıtamın bende kabızlık yapıyo tam tersine
bana ılk zamanlar sırı kabızlık yaptı sımdı ful ıshal anlamadım gıttı acaba bsyle yıyınce mı farklı etkı yapıyor
sut urunlerı yedıkten 2 saat sonra alınması gerekıyor dedı arkadasım acaba ben ona hıc dıkkat etmedım ondan mı oldu kı ıshal bılemedım

bana ılk zamanlar sırı kabızlık yaptı sımdı ful ıshal anlamadım gıttı acaba bsyle yıyınce mı farklı etkı yapıyor
sut urunlerı yedıkten 2 saat sonra alınması gerekıyor dedı arkadasım acaba ben ona hıc dıkkat etmedım ondan mı oldu kı ıshal bılemedım
valla ben sabah kalktıgım gıbı ıcıyorum snra kahvaltımı yapıyorum aç karnına demıstı dr bana ama ben cok kabız oldum bende yedıklerımden mı dıye dusunmuyo degılım :(

Nasıl kı hıckırık tutması ben hıc fark etmedım acaba benım kı de hıckırıyor ben mı bilmiyorum :silah:
Kalp atışı gibi sürekli pıt pıt atıyor bir nokta canım sonra tekmeliyor yine devam ediyor göbegimin solunda hissediyoeum gövdesi orda zaten baya sarsıyor beni :)

Ben ankarada bikac markette gordum canim. Pazarda da vardir muhtemelen. Bu aralar sanirim zamanio_O
Hangi markette gördün canım ankaradayım bende.
canım babam cubuk pazarından almıs aktarlarda kurusu var pazarlarda cıg olarak bulabılırsın ama baktın bulamadın kurusunu kaynat aynen cok faydalı bır sey kac tane mandalına portakaldan aldıgın c vıtamını kızılcıktan alıyorsun azcık mayhos cıg yerken agzın bı tuaf oluyor ama suyu öyle degıl ıcemezsende az seker koyar karıstırır ıcersın meyve suyu gıbı
Bulamazsam aktardan kurusunu alayım teşekür ederim.Severim ben mayhoş tadı zorlanmam heralde:)

Kızlar doğum işi gerçekten planlanmıyor.Bugun doğum yaptı arkadaşım 40.haftasında bol yürüyüşünü yaptı çok kilo almadı dün gece suyu gelmiş bugun 14e kadar beklediler 1cm açıldı ve bebek kanala tam girmedi sezaryene aldılar mecbur.Sağ salim doğsunlarda yavrular nasıl geldiklerini çok da takmamak lazım.
Ben çılgınlar gibi korkuyorum normal doğumdan alttan muayene bile yapamamışlardı bana (kanamanın sebebini bulabılmek için yapmıştı polipden şüphelenmişti doktor), o kadar kasıldım ve o aleti takamadı.Buna dayanamadıysan normal doğuramazsın diyor çevrem.Ama nasip şimdilik plan yapmıyorum o gün gelsin bakalım:)

valla ilaç içmeyen doktorada gitmeyen bi tip viks süreceğiz aksam bana gececek dıye aksam benım tarafıma bile dönememiş robot gibi yattım hiç rahat edemedim dedi sabah :KK70::KK70::KK70:
Valla bnmkiside ilac icmeyen tiplerden ama icmezsen bnmle yatamazsin hatta ayni odada yemk yiyemezsin dedim korkudan mecbur icti :KK53:

Bana kadin dogum dr um hic yeme demisti ama diyetisyene ozellikle sordum 3 porsiyon yiyebilirsin dedi. O listedeki koyu yazili olanlardan yeme dedi. Ben en fazla 1 tane yiyordum gunluk bakalim bi de bunu uygulayalim ne olacak:)
İyi ozmn bana uc porsiyon meyve yiyebilirsin dedi ama hangi meyve oldugunu yazmadi birde gunde kac kez şekerini olcmeni soyledi doktor bnde simdi cihazi aldim kac kez olucem canm

Kızlar doğum işi gerçekten planlanmıyor.Bugun doğum yaptı arkadaşım 40.haftasında bol yürüyüşünü yaptı çok kilo almadı dün gece suyu gelmiş bugun 14e kadar beklediler 1cm açıldı ve bebek kanala tam girmedi sezaryene aldılar mecbur.Sağ salim doğsunlarda yavrular nasıl geldiklerini çok da takmamak lazım.
Ben çılgınlar gibi korkuyorum normal doğumdan alttan muayene bile yapamamışlardı bana (kanamanın sebebini bulabılmek için yapmıştı polipden şüphelenmişti doktor), o kadar kasıldım ve o aleti takamadı.Buna dayanamadıysan normal doğuramazsın diyor çevrem.Ama nasip şimdilik plan yapmıyorum o gün gelsin bakalım:)
Hayırlı ugurlu olsun canım ama bu dogum isi boyle eskiden herkes bormal yapiyomus ama simdi yok allahın izniyle sağ salim dogsunlarda

Bnde iciyorum o ilaci canm ilk zamanlar ihsal yapiyo diye bırakmıştım ama sonra doktor ac karina yani yemk ten iki saat sonra ic birde ilactan yarim saat gecene kadar bsy yeme dedi suan hic kotu etkisi yok canm

Kızlar birsey sorucam bu gaz sancisi ve gaz beni deli edicek kimyon rahatlatıyo diyolar ama sakıncalı diyenlerde var kararsız kaldim doktoruma danisamiyorum cunku dr kalp krizi gecirmis baypass oldu yeni dr isini pzt halledecegim cevap verirseniz sevinirim

Kızlar birsey sorucam bu gaz sancisi ve gaz beni deli edicek kimyon rahatlatıyo diyolar ama sakıncalı diyenlerde var kararsız kaldim doktoruma danisamiyorum cunku dr kalp krizi gecirmis baypass oldu yeni dr isini pzt halledecegim cevap verirseniz sevinirim
kimyonda sıkıntı yok canım. tarçına izin vermedi benim doktorum :) birde miden çok sıkıntılıysa yarım çay kaşığı karbonatta yutabilirsin hem yanmaya iyi gelir hemde gaza ;)

O zaman hesaplamayı ben de yapıyorum. Ama birkaç gündür iyice abarttım durumu sabah işe göndermek istemedim. Evden çıkarsa başına bir iş gelecek diye korktum. Ağlaya ağlaya yatırdı beni uyuyayım diye. Ama uyuyamadım geceden beri. Gün bitmez bana bugün. Az yürüyüşe çıkarım belki ben de hava alınca biraz rahatlıyorum.
Benim arkadaşım yakın zamanda doğum yapıcak hatta aynı bizim dönemlerde senin gibi sıkıntılar yaşadı. Hatta kapalı ve dar alanlarda da duramıyordu. Evham da baya yapıyordu yani. Psikoloğa yönlendirdi doktoru. Oluyormuş hamilelik depresyonu. Geçmesi için beklediler ama haftalarca uğraştı o. Geçmeseydi antidepresan kullanıcaktı. Çok şükür gerek kalmadan atlattı. Hobi malzemeleriyle falan uğraşmış. Ama bir müddet evde tek kalmadı annesigilde kaldı rapor alarak. Sende kendini oylayacak şeyler bul istersen. Belki iyi gelir.

Back
X