- Konu Sahibi Homely_angel
- #22.521
Bana tüm arkadaşlarım dalan roxy yi önerdi. Ben de ondan aldım.Kızlar bebeğin kıyafetlerini neyle yıkayacağız? Hangi deterjanla?Aklımda olsun daha erken tabi ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana tüm arkadaşlarım dalan roxy yi önerdi. Ben de ondan aldım.Kızlar bebeğin kıyafetlerini neyle yıkayacağız? Hangi deterjanla?Aklımda olsun daha erken tabi ama.
Meslek lisesi mi , Allah kolaylık versin canim.Bende çok zorlanıyorum.branş öğretmeniyim meslek lisesinde.en kötü liselerden biri.normal ses tonundan anlamıyolar, bağırmadan susmuyolar derse geçemiyorum, bağrıo duruyorm.yazık bebeğime nasıl etkileniyo kim bilir, okuldan çknca karnım kaskatı oluyor, kaç saat kıpırdamıyor yavrum.vicdan azabı yapıyorum sonra.ama sabrımda tükeniyor elimde değil.bende 32de çksammı diyorum ama sonra nasıl rapor alıcam.doktorumla konuşucam bu konuyu.
Anladim canm cok teşekkür ederim bnde bu şekilde ölçeyim bakim insallah normal cikarCanim sabah oglen aksam yemege oturmadan hemen once ve yemekten 1 saat sonra. Bir de yatarken. Yani toplam 7 defa ölçüp not almami soykediler bana
Kimsenin bir bilgisi yok mu acaba?Kızlar birsey sorucam bu gaz sancisi ve gaz beni deli edicek kimyon rahatlatıyo diyolar ama sakıncalı diyenlerde var kararsız kaldim doktoruma danisamiyorum cunku dr kalp krizi gecirmis baypass oldu yeni dr isini pzt halledecegim cevap verirseniz sevinirim
Bende siracagim doktoruma heyet raporu verecek mi diye ona gore planlamaliyiz kendimizi.Hamileligin son donemleri iyice zorlaşacak birde ben 37ye kadar dayanabilecegimi sanmiyorumBende çok zorlanıyorum.branş öğretmeniyim meslek lisesinde.en kötü liselerden biri.normal ses tonundan anlamıyolar, bağırmadan susmuyolar derse geçemiyorum, bağrıo duruyorm.yazık bebeğime nasıl etkileniyo kim bilir, okuldan çknca karnım kaskatı oluyor, kaç saat kıpırdamıyor yavrum.vicdan azabı yapıyorum sonra.ama sabrımda tükeniyor elimde değil.bende 32de çksammı diyorum ama sonra nasıl rapor alıcam.doktorumla konuşucam bu konuyu.
Bende çok bunalıyorum sallamamayıda başaramıyorum, ne halt ederlerse etsinler diyemiyorumBende siracagim doktoruma heyet raporu verecek mi diye ona gore planlamaliyiz kendimizi.Hamileligin son donemleri iyice zorlaşacak birde ben 37ye kadar dayanabilecegimi sanmiyorum
Sağol canımMeslek lisesi mi , Allah kolaylık versin canim.
Canm bnm bi bilgim yok ama nemesis arkadasimiz yazmisti sana kimyonun zarari yok diye yanlış hatırlamıyorsamKimsenin bir bilgisi yok mu acaba?
Ölç bakalım canim senin nasil cikacakAnladim canm cok teşekkür ederim bnde bu şekilde ölçeyim bakim insallah normal cikar
Uc saat once tok karina olctum 76 cikti yemekten bi saat sonra olctum 95 cikti yarin da ölçeyim insallah boyle devam eder canm bugun ölçtünmü?Ölç bakalım canim senin nasil cikacak
Benim arkadaşım yakın zamanda doğum yapıcak hatta aynı bizim dönemlerde senin gibi sıkıntılar yaşadı. Hatta kapalı ve dar alanlarda da duramıyordu. Evham da baya yapıyordu yani. Psikoloğa yönlendirdi doktoru. Oluyormuş hamilelik depresyonu. Geçmesi için beklediler ama haftalarca uğraştı o. Geçmeseydi antidepresan kullanıcaktı. Çok şükür gerek kalmadan atlattı. Hobi malzemeleriyle falan uğraşmış. Ama bir müddet evde tek kalmadı annesigilde kaldı rapor alarak. Sende kendini oylayacak şeyler bul istersen. Belki iyi gelir.
Beyaz sabun tozu :) ben kendi camasirlsrimi ve nevresimlerimide oyle yikiyorum. Cunku astimim var deterjan beni tikiyor. Bu alerjik bunyeye sabun tozu dokunmuyorsa bebisede dokunmaz diye dusunuyorum :) yumusatici olarakta yumos hipoalerjik yumusatici :)Kızlar bebeğin kıyafetlerini neyle yıkayacağız? Hangi deterjanla?Aklımda olsun daha erken tabi ama.
Diyet yapiyomusun hala ? Bnde diyebet degildim ama gebelikte olabiliyormus bndede gebelik diyabeti cikti eger doktorun şeker yüklemesi yaptrmani soylediyse yaptr canmBu arada henuz seker yuklemesi yaptirmadim. 1 ay sonra yapalim dedi doktorumuz. Diyabetli degilim.
Gunde 1 tane iciyorsan Demir hapini yatarken al canim. O zaman mideye dokunmuyor istahda acmiyor. Eger 2 tane alıyorsan sabah kahvaltisindan ve aksam yemeğinden sonra al. Bende cok mide yanmasi yapti doktorum bu sekilde onerdiKizlar hazir herkes gebelik sekerinden bahsetmisken size sorum olacak. Ben hamile kaldigimda 85 kilo idim. Yuh falan demeyin nolur. Aslinda 90 falandim tam larar verip diyete baslafim 5 kilo sonrasi hamile kaldim. Ilk 3 ay hersey iyiydi 1.5 kilo aldim fakat kan ilaclarimdan sonra acayip kilo almaya basladim. Su an 95 im. Cok belim agrigor is yapamiyprum. Bebek normal kilo aliyor iri bebek gibi bisey soz konusi degil ama bem nasil yavaslatirim bu kilo alimini caresiz kaldim valla .
Yok hamilelikten sonra diyeti biraktirdilar. Seker yuklemesini 1 ay sonraki kontrolde yapalim dedi doktorumuz. Bnde istiyorum cunki dedim acaba ondan mi cok kilo aliyorum.Diyet yapiyomusun hala ? Bnde diyebet degildim ama gebelikte olabiliyormus bndede gebelik diyabeti cikti eger doktorun şeker yüklemesi yaptrmani soylediyse yaptr canm
Bnde 5 aya kadar hic kilo almadim canm 5 ayindan kilo almayi basladim bir bucuk ayda 6,5kilo aldim doktorum normal dedi ama genede şeker yükleme testi yapalim dedi aslinda yaptrmicaktim iyiki yapmisizYok hamilelikten sonra diyeti biraktirdilar. Seker yuklemesini 1 ay sonraki kontrolde yapalim dedi doktorumuz. Bnde istiyorum cunki dedim acaba ondan mi cok kilo aliyorum.