- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #22.541
İnat ne ilaç ne doktor hiçbirini istemiyor vikcs sürdük sıcak suya kattım onu soludu biraz inşallah geçer burun akıyor bi de öksürük allahtan Ateş yok ve bademcikleri iyihemen doktora gidip ilaç almalı ki sana geçmesin, bir de ayrı yatın mutlaka ve evde maske taksın. normalde biz grip durumunda ev çözümlerine gideriz ama şu an durum farklı. bir de ekinezya çayı içirebilirsin.
Frendly mi ne aldım ben bebekler icin kokusuzKızlar bebeğin kıyafetlerini neyle yıkayacağız? Hangi deterjanla?Aklımda olsun daha erken tabi ama.
Yumuşatıcı yasakmis alerjik reaksiyon yapabiliyor diyeBen haci sakir toz bebek icin olani alicam canim ama yumusatici konusunda kararsizim. Cok sert oluyor kullanin diyorlar ama bilemedim
Canim yuh niye diyelim olur mu öyle şey bende evlenmeden önce 80 idim diyer yaptım 68 düştüm sonra kilo aldım tekrar 80 de 9 ay sonra hamile kaldım suan 85 kiloyum ilk aylar bende almadım sonra iki hafta da iki kilo alınca doktor bi dur yoksa diyetisyene yönlendireceğim dedi ben zaten dikkat ediyordum fakat o dönem evde yatmıştım hareketsizlikten kilo aldım şimdi ayda bir almış gibi bsy oldum ona bsy demiyor ama abartım bu araKizlar hazir herkes gebelik sekerinden bahsetmisken size sorum olacak. Ben hamile kaldigimda 85 kilo idim. Yuh falan demeyin nolur. Aslinda 90 falandim tam larar verip diyete baslafim 5 kilo sonrasi hamile kaldim. Ilk 3 ay hersey iyiydi 1.5 kilo aldim fakat kan ilaclarimdan sonra acayip kilo almaya basladim. Su an 95 im. Cok belim agrigor is yapamiyprum. Bebek normal kilo aliyor iri bebek gibi bisey soz konusi degil ama bem nasil yavaslatirim bu kilo alimini caresiz kaldim valla .
Bence tekrar diywrsiyenden destek al kadın Doğum hastanelerinde diyetisyen bölümü var yönlendirirler bana bakacak olursak da benim aldığım kiloya göre de bebek küçük yürüyüşü kesince hemen kilo alıyorum bunu fark ettim eşimle haftada 3 gün 4 km yürüyorduk o zaman ne yesem de kilo almadım
Ne zaman yürüyüş 1 e düştü ayda olsa bile kilo aldım bende yürüyüş yapmaya çalış canim ve diyetisyene başvur derim bende baktım kilo alıyorum gidicem