2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Senin de cok yuksek cikmis canim. Herseyin basi stres zaten:/ ben de yukselmesinden dolayi cok gerildim stres oldum ben stres oldukca daha da yukseldi sanki:/ sen gitmiycek misin endokrine vs
Benimki bu hafta yapılacak daha. 26 haftam doldu aslında doktor geç bile kaldı. Önceki gebeliğimde vardı şeker. Diyetle geçiyordu. 2 haftadır dikkat ediyorum ama işte sinir stres tetikliyor. Ki o gün öğlene kadar aç durdum.bişi yiyememiştim. O halimle bu kadar çıktı. Tokluk değil yani bu. Açlık bide. Doktorumada kızıyorum artık. Kadın çok yoğun iyi bir kadın ama mesajıma cvp vermedi. Bu tarz işlerde geç kalıyor

Hiç sorma öyle oldu:sinirli:

Ben belediyede çalışıyorum, aslında tabi ki çift vermeleri lazım, güya kağıt üstünde veriyorlar da ama maaşın hep aynı yatıyor:silah: öyle de saçma bi düzen var. Hakkını arasan laf ederler, haramilik düzeni, sanki aile şirketi:KK53:
Bir belediye çalışanı da benim. Herşey başkanın şeyinde mübarek. Sözde 657 sin kimse bişi diyemez derler de yok öyle bişi

Kızlar selam
Sizlerde benim gibi sabah ilk hareketi hissedene kadar oynamıycak telaşına kapılıyormusunuz.ben hergün ilk hissedene kadar sürekli bir korku içindeyim sonra rahatlıyorum.

Günaydın kızlar nitekim eşimden bana geçti hastalık franjitim azdı zaten bende kronik sabah kadar yutkunamadım üstüne bi de mide bulantısı oldu 6 da kalktım tarhana çorbası yaptım kendime dun bi de kışlıkları halletmiştim aksam cok ağrım oldu 5 saat ayakta kaldım sabah kalktım kollarım kopmuş nasıl ağrıyor indir kaldır yaptım bi ara korktum dA cok ağır kaldırmadım allahtan of of valla dun islerin çoğunu bitirdim Pazartesi annemle ablam gelecek kalani cocuk odasını vs boştacagiz sonrası yatacağım artık dinleneceğim hazır izinliyken
Umarım hasta olmam

Yerinde olsam eşime neler yaparım bilmiyorum, bu durumda ilaç almayıp sana geçirmek nedir ya? Eşim geçenlerde burnu kaşınıyor diye salonda yattı. Senin ki bile bile lades yapıyor, sen istesen de ilaç alamayacaksın. Üstelik minicik bebek de hissedecek o hastalığı.
Ben de dün biraz yoruldum hemen bel ağrısı oluyor, şu an vücudumuzun ağırlık merkezi değiştiği için ayakta kalmaya tahammül yok anlaşılan.

Merhaba kızlar dün göğüsümden sıvı gelmeye başladı ara ara ilk başta sarımsı gibi sonra su gibi 23 haftalığız erken değil mi ? Siz yaşadınız mı böyle şeyler

Bu konuda fikrim yok ama doktoruna bildir her ihtimale karşı bence.

Damarda ufak pihtilar varmis canim. Genler normal.

Bende seker yuklemesindeyim suan canim. Doktorum 8 saat aclik istedi 75 mg icin. Su icebilirsi. Tahlile kadar dedi.

Dogum.icin alisveris yapmadim oradan hic ama bonprixden biseyler almialigim var. Annemin favori mekani orasi baya siparis verir. Ürünleri 8 degisiyor ama standart bir kalitesi yok. Ben kotlarini cok begeniyorum mesela. Ama penye tisortleri cabul sunmustu. Bazi urunleri cok guzel cikiyor bazilari dandik.

O halde yerinde olsam kullanırdım iğneyi, sonuçta bir önlem. İğnenin bir amaçlı da o pıhtıları dağıtmak, bebeğin damarlarına gitmesin diye.

IMG_1708.webp
Kızlar bu arada Amazon'dan sipariş ettiğim kundaklar geldi ;) Türkiye den almamışım iyi ki.

Normal sanırım. Azcık diyetle götürürsün.endokrinlik bişi yok bence. Tabi doktorlar karar verir
evet. d vitamini testi filanda yaptı hesi salı günü çıkacak o zaman konuşacağız. bana enteresan geldi ama benim açlık kan değerim hep 120 üstüdür. ilaç kullanmama rağmen gebelik öncesi hiç düşmedi. şimdi 90 çıktı üstelik kaç aydır ilaçda kullanmıyorum :D

Back
X