2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
SANKİ SEN 32. HAFTADA BIRAKACAĞIZ DEDİN GİBİ GELMİŞTİ BANA. DOKTORUM BIRAKMAYACAĞIZ DEDİ. ay aman en azından artık ne nedir onu biliyorum. başa gelen çekilir :/

Şimdilik ben 32 de bırakacağım gibi duruyor ama net değil. 20 de de bırakabiliriz diyorlardı, bıraktırmadılar :)

I

İnsallah kuveze gerek kalmaz saglikla büyüsün minnak .. Insallah biz de 36 'ları görürüz yaa :))
İkiz canım arkadaşımın 1 hafta küvezde kalcaklarmış ama sağlıkları iyi ya 1 hafta da hemencecik geçer :)

İnşallah görürüz canım güzelse büyüsünler kilolansınlar :)

Ayy ne tatlı heyecanlar ❤️ Bugün bizde mobilya bakmak için ikeaya gideceğiz bir de bebek mağazası varmış uygun orayı inceleyeceğim sabah sekizde açıldı gözlerim o yüzden normalfe asla kalkamam ☺️ Allah sağ salim mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin
Neresiymiş peki ben de o tarafa gitmeyi düşünüyorum da

Rahatsızlık dediği protein s mi? Benim kullanma sebebim heterazigot olan gen çünkü.
Evet protein s. Gerci fark etmiyor pihtilasma genellikle 28. Haftadan sonra sorun yaratiyormus. Bebegin gelisimi duruyormus beslenemiyormus yada kalbi duruyormus. Benimkinin kani artti heralde sulana sulana siritiyordu pismis kelle gibi :) adini joker koyduk simdilik :))
20171028_101903.webp

Evet protein s. Gerci fark etmiyor pihtilasma genellikle 28. Haftadan sonra sorun yaratiyormus. Bebegin gelisimi duruyormus beslenemiyormus yada kalbi duruyormus. Benimkinin kani artti heralde sulana sulana siritiyordu pismis kelle gibi :) adini joker koyduk simdilik :))Eki Görüntüle 2060897
Maşallah subhannallah kuzuya canım

Ayy ne tatlı heyecanlar ❤️ Bugün bizde mobilya bakmak için ikeaya gideceğiz bir de bebek mağazası varmış uygun orayı inceleyeceğim sabah sekizde açıldı gözlerim o yüzden normalfe asla kalkamam ☺️ Allah sağ salim mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin

Amiinn:dua: bide doğuma kadar bütün ilgi bizde, doğduktan sonra bebekte:anne: bu ayları iyi kullanmak lazım:KK76:

Bir belediye çalışanı da benim. Herşey başkanın şeyinde mübarek. Sözde 657 sin kimse bişi diyemez derler de yok öyle bişi

Ben 657 değilim canım sözleşmeliyim ama yıllık sözleşme değil devamlı. Yine de bir çok hakkı çiğniyorlar. Benim maaşım az yatmış diye insan kaynaklarını arıyorsun, bidaha arama daha az yatırırız diyor:işsiz:

kızlar bende 75 gr yüklemeye göre açlık 90 1. saat 141 2. saat 114 çıktı. nasıl durum sizce.

Bence gayet iyi çıkmış, burda çıkanlar söylemişlerdi 140tan olması gerekiyor diye. Demek ki normal, maşallah:anneadayı:

Kızlar selam
Sizlerde benim gibi sabah ilk hareketi hissedene kadar oynamıycak telaşına kapılıyormusunuz.ben hergün ilk hissedene kadar sürekli bir korku içindeyim sonra rahatlıyorum.

Yok bizim kız daha çok akşamları tepiniyor:emir_bebek:
O yüzden sabah beklemiyorum hiç. Doğunca da böyle gececi olursa yandık, inşallah karıştırmaz gündüzle geceyi:dua:

Eki Görüntüle 2060775 Kızlar bu arada Amazon'dan sipariş ettiğim kundaklar geldi :KK66: Türkiye den almamışım iyi ki.

Güle güle kullanın:KK51: türkiye fiyatından baya uyguna geldi sanırsam. Ben bu kundak mevzusunu daha hiç araştırmadım. Gece yatarken mi kuşlanıcaksın yoksa normal zamanda dışarı çıkarken filan mıo_O

Evet protein s. Gerci fark etmiyor pihtilasma genellikle 28. Haftadan sonra sorun yaratiyormus. Bebegin gelisimi duruyormus beslenemiyormus yada kalbi duruyormus. Benimkinin kani artti heralde sulana sulana siritiyordu pismis kelle gibi :) adini joker koyduk simdilik :))Eki Görüntüle 2060897
Ay masallah onu yaradana kurban olurum ya ne kadar guzel poz vermiş valla bayildim

Amiinn:dua: bide doğuma kadar bütün ilgi bizde, doğduktan sonra bebekte:anne: bu ayları iyi kullanmak lazım:KK76:

Ben 657 değilim canım sözleşmeliyim ama yıllık sözleşme değil devamlı. Yine de bir çok hakkı çiğniyorlar. Benim maaşım az yatmış diye insan kaynaklarını arıyorsun, bidaha arama daha az yatırırız diyor:işsiz:

Bence gayet iyi çıkmış, burda çıkanlar söylemişlerdi 140tan olması gerekiyor diye. Demek ki normal, maşallah:anneadayı:

Yok bizim kız daha çok akşamları tepiniyor:emir_bebek:
O yüzden sabah beklemiyorum hiç. Doğunca da böyle gececi olursa yandık, inşallah karıştırmaz gündüzle geceyi:dua:

Güle güle kullanın:KK51: türkiye fiyatından baya uyguna geldi sanırsam. Ben bu kundak mevzusunu daha hiç araştırmadım. Gece yatarken mi kuşlanıcaksın yoksa normal zamanda dışarı çıkarken filan mıo_O
BENİM HAMİLELİKTE Kİ TEK korkum şekerdi. şekerim yüksek olduğu için o çıkmadı :)

Ay masallah onu yaradana kurban olurum ya ne kadar guzel poz vermiş valla bayildim

ilk kez yüzünü döndü bize 6 aydır =)) normalde hep toto seyrediyorduk :D

BENİM HAMİLELİKTE Kİ TEK korkum şekerdi. şekerim yüksek olduğu için o çıkmadı :)

ilk kez yüzünü döndü bize 6 aydır =)) normalde hep toto seyrediyorduk :KK70:
Valla cok ama cok guzel poz vermis bnmki yuzunu kollariyke hep net cekemedi doktor bayildim ya masallah cok guzel kiz olucak şimdiden belli:KK36:

Kizlar kasilma nasıl bsy hissedilirmi nasıl anlaşılır annem hastaneye kaldirildigi icin sabah baya agladim suan sol tarafimda cok sanci batma var sanki bebek ayagiyle ittiriyo gibi ama 5 dakka arayla giriyo bu sanci hic boyle sanci hissetmedigim icin açıkcası biraz korktum bilgisi olan var kasilma nasil olur

Back
X