2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar kasilma nasıl bsy hissedilirmi nasıl anlaşılır annem hastaneye kaldirildigi icin sabah baya agladim suan sol tarafimda cok sanci batma var sanki bebek ayagiyle ittiriyo gibi ama 5 dakka arayla giriyo bu sanci hic boyle sanci hissetmedigim icin açıkcası biraz korktum bilgisi olan var kasilma nasil olur
5 dkda bir duzenli olarak sancin giriyorsa bence bir doktora danismalisin. Arada olan ve duzensiz sancilar artik normal yalanci dogum sancisi deniyor ama duzenli oluyorsa dogumu tetikleyebilir mutlaka doktoruna danis canim.

5 dkda bir duzenli olarak sancin giriyorsa bence bir doktora danismalisin. Arada olan ve duzensiz sancilar artik normal yalanci dogum sancisi deniyor ama duzenli oluyorsa dogumu tetikleyebilir mutlaka doktoruna danis canim.
Arkadasimda oyle dedi korktum simdi birazdan hastaneye gidicem insallah kotu bsy yoktur canm ya

Aclik icin iyi dedi kan alan gorevli. Once bir makinayla parmaktan bir damla kan aldi. Ordaki olcum 87 cikti iyi dedi. Sonra kan aldi 90 cikti :)
Himm üst siniri 90 diye biliyordum aclik icin yanlis mi biliyorum acaba:işsiz:

Benim sabah tokluk yine yuksekti 158 cikti insulin kullanmaya adim adim yaklasiyorum:(

Benim sabah tokluk yine yuksekti 158 cikti insulin kullanmaya adim adim yaklasiyorum:KK43:
Canm bnm arkadadimin annesi endokrin bolumunde çalışıyor ona sordum yemkten kac saat sonra sekereimi ölçüyüm diye yemkten iki saat sonra dogru gosterir dedi bnce bi dene bnmkisi iki saat sonra iyi cikiyo bi saat sonra yüksek cikiyo dun saglik ocagndeki doktorda iki saat sonra ölç dedi

Benim sabah tokluk yine yuksekti 158 cikti insulin kullanmaya adim adim yaklasiyorum:KK43:

üst sınır 100 canım bana verdikleri tahlil kağıtlarında ki limit aralığında da 100 gözüküyor üst sınır.

Kizlar kasilma nasıl bsy hissedilirmi nasıl anlaşılır annem hastaneye kaldirildigi icin sabah baya agladim suan sol tarafimda cok sanci batma var sanki bebek ayagiyle ittiriyo gibi ama 5 dakka arayla giriyo bu sanci hic boyle sanci hissetmedigim icin açıkcası biraz korktum bilgisi olan var kasilma nasil olur
Tarif ettiğin şey kasılma canım , haberdar et bizi de olur mu

Evet protein s. Gerci fark etmiyor pihtilasma genellikle 28. Haftadan sonra sorun yaratiyormus. Bebegin gelisimi duruyormus beslenemiyormus yada kalbi duruyormus. Benimkinin kani artti heralde sulana sulana siritiyordu pismis kelle gibi :) adini joker koyduk simdilik :))Eki Görüntüle 2060897

Pıhtılaşma ilk başta kalp durması yapabiliyor veya dediğin gibi son haftalarda pıhtı bebeğin kalp damalarlarına gidip kalbi durdurabiliyor. Ben hamile kalmadan da hemitologlarla görüşüyordum, onlarda 34-36 arasında bırakırsın diyordu, belki tüm hamilelik boyunca kullandığım içindir bilemedim.

Çok şeker sırıtmış ya, bizim ki çok ciddi. Böyle yüzünü dönüp poz vermiyor pek :)

Açlıgin iyi gozukuyo sahsi fikrim.sende seker cikcagini dusunmuyorum bide tokluk olctursen az cok bi tahminin olur canım
Özellikle baktırmadım hiç canım sağlık ocağında hemogram yaptırırken aile hekimi bakıyor hepte ordan biliyorum denk gelirse baktırırım tokluğa da o zaman :)

Kızlar açlık 68 çıktı
Sonra karnımı doyurdum 40 dk sonra falan 70 çıktı
Annemin makinesiyle ölçüyorum düşük değilmi

Kızlar karnınız kaşınıyor mu çok ? Dün geceden beri fena kaşınıyor benim . Biraz netten baktım karaciğer den gelen bisey olabilirmiş filan ama bana normal geliyor sanki

Amiinn:dua: bide doğuma kadar bütün ilgi bizde, doğduktan sonra bebekte:anne: bu ayları iyi kullanmak lazım:KK76:

Ben 657 değilim canım sözleşmeliyim ama yıllık sözleşme değil devamlı. Yine de bir çok hakkı çiğniyorlar. Benim maaşım az yatmış diye insan kaynaklarını arıyorsun, bidaha arama daha az yatırırız diyor:işsiz:

Bence gayet iyi çıkmış, burda çıkanlar söylemişlerdi 140tan olması gerekiyor diye. Demek ki normal, maşallah:anneadayı:

Yok bizim kız daha çok akşamları tepiniyor:emir_bebek:
O yüzden sabah beklemiyorum hiç. Doğunca da böyle gececi olursa yandık, inşallah karıştırmaz gündüzle geceyi:dua:

Güle güle kullanın:KK51: türkiye fiyatından baya uyguna geldi sanırsam. Ben bu kundak mevzusunu daha hiç araştırmadım. Gece yatarken mi kuşlanıcaksın yoksa normal zamanda dışarı çıkarken filan mıo_O

Teşekkürler :) türkiye de 169-179 tl filandı bu polar olanları. Ben birini 15 diğerini 19 dolara almışım. Şimdilik gece uyurken diye düşündüm ama bebek arabasının içinde bile kullanılabilir gibi duruyor.

Back
X