2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar karnınız kaşınıyor mu çok ? Dün geceden beri fena kaşınıyor benim . Biraz netten baktım karaciğer den gelen bisey olabilirmiş filan ama bana normal geliyor sanki
Yırtılacağı icinde kasiniyo olabilir canim genislemeden ama hattinden fazla surekli bi kasinma varsa tabi onu dr danismakta fayda var

Kızlar açlık 68 çıktı
Sonra karnımı doyurdum 40 dk sonra falan 70 çıktı
Annemin makinesiyle ölçüyorum düşük değilmi

Benimde fazla yükselmiyor ama seninki biraz daha düşük. Şeker yüklemesi yaptıracak mısın? Yüksek kadar düşük şeker de önem taşıyormuş.

Benimde fazla yükselmiyor ama seninki biraz daha düşük. Şeker yüklemesi yaptıracak mısın? Yüksek kadar düşük şeker de önem taşıyormuş.
Peki doktor sana diyet verdimi cnm.
Sanırım yaptıracagım çünkü halsiz bırakıyor beni ben hep tansiyonum düşüyor sanıyordum

Bnm açlık hep 70-78 arası çıkıyor şeker yüklemem 29.haftada daha :)

SmartSelectImage_2017-10-28-16-07-30.webp

Canim bendeki deger tablosu aclik icin bu sekilde 70 alt sinir ama 68 sinira cok yakin deger ben sorun olacagini sanmiyorum. Ayrica dusuk seker her zaman iyidir yuksek sekerden kafana takma bence :)

Pıhtılaşma ilk başta kalp durması yapabiliyor veya dediğin gibi son haftalarda pıhtı bebeğin kalp damalarlarına gidip kalbi durdurabiliyor. Ben hamile kalmadan da hemitologlarla görüşüyordum, onlarda 34-36 arasında bırakırsın diyordu, belki tüm hamilelik boyunca kullandığım içindir bilemedim.

Çok şeker sırıtmış ya, bizim ki çok ciddi. Böyle yüzünü dönüp poz vermiyor pek :)
Bizimkide ilk kez verdi. Hatta aslinda bugun kontrolum yoktu dun aksamdi randevum. Doktorum ugrasti ugrasti totsunu dondu durdu. Sonra doktorum seker yuklemesinden sonra gel bidaha bakacagim genelde seker yuklemeden sonra cok hareketli oluyolar dedi :). Benim kızım iste tatlı yiyince mutlu oldu :)

Kızlar karnınız kaşınıyor mu çok ? Dün geceden beri fena kaşınıyor benim . Biraz netten baktım karaciğer den gelen bisey olabilirmiş filan ama bana normal geliyor sanki
Catliyoda olabilir canim. Bir sure badem yagi sur yumuşat kasinti gecerse ondandir gecmezse doktora danisirsin

Hastanedeyim canm nst ye bağladılar bekliyorum insallah sorun cikmaz

Insallah canim. Bizide mutlaka haber et :))

Kizlar kasilma nasıl bsy hissedilirmi nasıl anlaşılır annem hastaneye kaldirildigi icin sabah baya agladim suan sol tarafimda cok sanci batma var sanki bebek ayagiyle ittiriyo gibi ama 5 dakka arayla giriyo bu sanci hic boyle sanci hissetmedigim icin açıkcası biraz korktum

Son düzenleme:
Yırtılacağı icinde kasiniyo olabilir canim genislemeden ama hattinden fazla surekli bi kasinma varsa tabi onu dr danismakta fayda var
Eğer birkaç gün daha devam ederse doktora sorarim. Normalde kasiniyordu ama dün geceden beri daha çok olmaya başladı . Bakalım takip ederim. Belki çatlak habercisidir

Eki Görüntüle 2060933

Canim bendeki deger tablosu aclik icin bu sekilde 70 alt sinir ama 68 sinira cok yakin deger ben sorun olacagini sanmiyorum. Ayrica dusuk seker her zaman iyidir yuksek sekerden kafana takma bence :)

Bizimkide ilk kez verdi. Hatta aslinda bugun kontrolum yoktu dun aksamdi randevum. Doktorum ugrasti ugrasti totsunu dondu durdu. Sonra doktorum seker yuklemesinden sonra gel bidaha bakacagim genelde seker yuklemeden sonra cok hareketli oluyolar dedi :). Benim kızım iste tatlı yiyince mutlu oldu :)

Catliyoda olabilir canim. Bir sure badem yagi sur yumuşat kasinti gecerse ondandir gecmezse doktora danisirsin

Insallah canim. Bizide mutlaka haber et :))
Nstde sanci görünmüyor dediler canm rahim agzina bakti iyi kotu bsy yok idrara bakalim dedi birde dun sabah 9 aksam 17 ye kadar yürümüştüm genislemeye baslayan kaslarini yormussun gunde en cok 3 saat ayankta kal elinden gelene kadar dinlen dedi hp sol tarafimda sol tarafimda sanci oldugu bebek oraya vuruyormus yerini büyütüyormuş bu kaftalarda sanvilar olur ama şiddetliyse mutlaka nstye baglanmasi lazim cunku bu haftalarda erken dogum belirtileri olabiliyormus

Nstde sanci görünmüyor dediler canm rahim agzina bakti iyi kotu bsy yok idrara bakalim dedi birde dun sabah 9 aksam 17 ye kadar yürümüştüm genislemeye baslayan kaslarini yormussun gunde en cok 3 saat ayankta kal elinden gelene kadar dinlen dedi hp sol tarafimda sol tarafimda sanci oldugu bebek oraya vuruyormus yerini büyütüyormuş bu kaftalarda sanvilar olur ama şiddetliyse mutlaka nstye baglanmasi lazim cunku bu haftalarda erken dogum belirtileri olabiliyormus
hadi gözün aydın. en azından için rahatlamıştır :)

Cok şükür bsy yok canm tek idrar tahlili bekliyorum bebek biraz guclu yaramazlık yapiyo ayni yere tepiniyor dedi
Ohh iyi sevindim yat dinlen yorma kendini fazla hadi biz evdeyiz ama calışanlar ne yapacak yaa onlar için zor allah hepsinin yardımcısi olsun ve bizlerinde canim

Geçmiş olsun canım:KK50: bunlar bize hep tecrübe oluyor.

Back
X