Bende gittim bugun su bardağına bsy dökmüş kaşıkla karıştırdı şekerli suydu resmen sordum 50 lik dedi rahat içtim 3 yudumda öyle bayılacak ayılacak gibi olmadım is yerinde bi anlattılar bayılacak gibi oldum içim geçti vs diye anlamadım bende mi gariplik var
3 3.5 saat açlığınız olsun şekerli hicbir şey yemeğin sebze ağırlıklı kahvaltınız olsun yeter dedk hemşire bende kahvaltıyı yaptım 11 de sonlandırdım yemeği 2:30 da sekeri yüklediler 1 saat sonra kan alındı 2 tüp bakalım ne çıkacak hatta sonda ki tortuyu karıştırıp içelim dedi bildiğimiz sonda ki tortu toz şeker gibiydi kıtır kıtır ağzıma geldi :)
Benim normalde sekerim düşük cok düşük degil tehlike arz etmiyor 73 78 81 di açlığım tokluğum da normaldi bu zamana kadar belki de bana o yüzden 50 lik yüklediler
Suyu içtikten sonra su içebilir miyim dedim tabi bugun bol bol icin şekerden yine uzak durun gerdi gebelik boyunca uzak durun diyip güldü :)ama bugun zaten alacaginizi aldınız dikkat edin dedi
Ne midem bulandı ne içim kıyıldı bsy olmadı bana

bende mi gariplik var ya da millet mi cok abarttı bilmiyorum
:) öksürüğü kaldı gerci omunda benim tarafıma bile donmuyor geçecek diye ama sanırım geberse ayrı yatmaz :d sabah içtiğim çorba iyi geldi gargara yaptım sunbcol içtim şimdi iyiyim gece azıyor sanırım
Canim erkekler kolay kolay özellikle ablası kardeşi olsun para istemez şimdi oda krediniz ödeniyor diye minnet düşünüp fazlasıyla ödemek istiyordur aslinda en güzeli herkesin kendi hesabını bilmesi ama maalesef böyle durumlar oluyor bizde de ayni seyler var aile şirketi olunca herkesin malı mülkü parası karışıyor
Esin’e sen ne dersen de istemeyecek bence sen birikim istiyorsan ondan alıp ya da ona kendi parasından birikim yapmasini sağlayabilirsin
Ama bazen ne yaparsan yap dinlemiuorlar ailevi seyler de bence ne dersen de istemeyecek ablasından bunuda kabul etmen lazım cubku kendine dert edersin