2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim gosteren olunca bunu da yaparsin tabi ama bunlar biraz daha zor benim yaptığıma göre. Benimki alize puffy diye bi ipten bi de onun videolarina bak 3 gunde bitirdim ben cok kolay oldu
Tamam bakayim canim modelin ismini ne olarak yazdın internete.. Bunu da izlesen cok basit görünüşü zor ama benim gibi tecrubesizler de yapabilir sanirim :) senin model de çok pofuduk duruyor cok guzel olmuş

Bende seker yuklemesindeyim suan canim. Doktorum 8 saat aclik istedi 75 mg icin. Su icebilirsi. Tahlile kadar dedi.
Bende gittim bugun su bardağına bsy dökmüş kaşıkla karıştırdı şekerli suydu resmen sordum 50 lik dedi rahat içtim 3 yudumda öyle bayılacak ayılacak gibi olmadım is yerinde bi anlattılar bayılacak gibi oldum içim geçti vs diye anlamadım bende mi gariplik var
3 3.5 saat açlığınız olsun şekerli hicbir şey yemeğin sebze ağırlıklı kahvaltınız olsun yeter dedk hemşire bende kahvaltıyı yaptım 11 de sonlandırdım yemeği 2:30 da sekeri yüklediler 1 saat sonra kan alındı 2 tüp bakalım ne çıkacak hatta sonda ki tortuyu karıştırıp içelim dedi bildiğimiz sonda ki tortu toz şeker gibiydi kıtır kıtır ağzıma geldi :)
Benim normalde sekerim düşük cok düşük degil tehlike arz etmiyor 73 78 81 di açlığım tokluğum da normaldi bu zamana kadar belki de bana o yüzden 50 lik yüklediler
Suyu içtikten sonra su içebilir miyim dedim tabi bugun bol bol icin şekerden yine uzak durun gerdi gebelik boyunca uzak durun diyip güldü :)ama bugun zaten alacaginizi aldınız dikkat edin dedi
Ne midem bulandı ne içim kıyıldı bsy olmadı bana :D bende mi gariplik var ya da millet mi cok abarttı bilmiyorum

Yerinde olsam eşime neler yaparım bilmiyorum, bu durumda ilaç almayıp sana geçirmek nedir ya? Eşim geçenlerde burnu kaşınıyor diye salonda yattı. Senin ki bile bile lades yapıyor, sen istesen de ilaç alamayacaksın. Üstelik minicik bebek de hissedecek o hastalığı.
Ben de dün biraz yoruldum hemen bel ağrısı oluyor, şu an vücudumuzun ağırlık merkezi değiştiği için ayakta kalmaya tahammül yok anlaşılan.
:) öksürüğü kaldı gerci omunda benim tarafıma bile donmuyor geçecek diye ama sanırım geberse ayrı yatmaz :d sabah içtiğim çorba iyi geldi gargara yaptım sunbcol içtim şimdi iyiyim gece azıyor sanırım

Kızlar konu dışı olacak ama aklıma takılan danışmak istediğim bir durum var. İlgilenmeyenler kusura bakmasın şimdiden.

Benim eşim 2kardeş, bi görümcem var sadece. Babalarından kalan ortak bir mülkten gelirimiz var. Baba da hayatta bu arada yanlış anlaşılmasın, kayınvalidem rahmetli oldu sadece. Baba da görümcemle birlikte kalıyor çocukları okula filan götürüp getiriyor. Biz evlenmeden de beraberlerdi hep öyleymiş yani. Neyse konu şu; gelen ortak gelirden bizim ev kredimiz ödeniyor, görümcem ödüyor. Parayı her ay eşim alıp gidip ablasına veriyor. Görümcem içinden ihtiyacın olanı al dese de eşim bir alıyorsa iki almıyor. Bizim kredimiz ödenmesine rağmen hala alacağımız oluyor paradan. Bir de eşim babasının kredi kartını ödüyor her ay bin tl’ye yakın. Üstüne bir de babasının arabasını değiştirmiştik onun kredisini de sanırım ödüyor. Bunlar zaten bizim ev kredimizi bile aşıyor. Ablası paranı al biriktir çocuk olacak demesine rağmen almıyor. Bizim birikmiş bir paramız kesinlikle yok. Ben defalarca kenarda kötü gün için olsun desem de ikna edemiyorum. Sen ne kadar para istiyorsan söyle ben vereyim diyor. Yanlış anlaşılmasın eşim benden hiçbir şey sakınmaz. Hatta ben tasarruflu olalım modundayımdır. Diyeceğim o ki; şimdi rahatken geleceğimize yatırım yapmamız lazım diyorum anlatamıyorum. Başka nasıl buna ikna edebilirim, anlatabilirim???
Canim erkekler kolay kolay özellikle ablası kardeşi olsun para istemez şimdi oda krediniz ödeniyor diye minnet düşünüp fazlasıyla ödemek istiyordur aslinda en güzeli herkesin kendi hesabını bilmesi ama maalesef böyle durumlar oluyor bizde de ayni seyler var aile şirketi olunca herkesin malı mülkü parası karışıyor
Esin’e sen ne dersen de istemeyecek bence sen birikim istiyorsan ondan alıp ya da ona kendi parasından birikim yapmasini sağlayabilirsin
Ama bazen ne yaparsan yap dinlemiuorlar ailevi seyler de bence ne dersen de istemeyecek ablasından bunuda kabul etmen lazım cubku kendine dert edersin

Bende gittim bugun su bardağına bsy dökmüş kaşıkla karıştırdı şekerli suydu resmen sordum 50 lik dedi rahat içtim 3 yudumda öyle bayılacak ayılacak gibi olmadım is yerinde bi anlattılar bayılacak gibi oldum içim geçti vs diye anlamadım bende mi gariplik var
3 3.5 saat açlığınız olsun şekerli hicbir şey yemeğin sebze ağırlıklı kahvaltınız olsun yeter dedk hemşire bende kahvaltıyı yaptım 11 de sonlandırdım yemeği 2:30 da sekeri yüklediler 1 saat sonra kan alındı 2 tüp bakalım ne çıkacak hatta sonda ki tortuyu karıştırıp içelim dedi bildiğimiz sonda ki tortu toz şeker gibiydi kıtır kıtır ağzıma geldi :)
Benim normalde sekerim düşük cok düşük degil tehlike arz etmiyor 73 78 81 di açlığım tokluğum da normaldi bu zamana kadar belki de bana o yüzden 50 lik yüklediler
Suyu içtikten sonra su içebilir miyim dedim tabi bugun bol bol icin şekerden yine uzak durun gerdi gebelik boyunca uzak durun diyip güldü :)ama bugun zaten alacaginizi aldınız dikkat edin dedi
Ne midem bulandı ne içim kıyıldı bsy olmadı bana :KK70: bende mi gariplik var ya da millet mi cok abarttı bilmiyorum

:) öksürüğü kaldı gerci omunda benim tarafıma bile donmuyor geçecek diye ama sanırım geberse ayrı yatmaz :d sabah içtiğim çorba iyi geldi gargara yaptım sunbcol içtim şimdi iyiyim gece azıyor sanırım

Canim erkekler kolay kolay özellikle ablası kardeşi olsun para istemez şimdi oda krediniz ödeniyor diye minnet düşünüp fazlasıyla ödemek istiyordur aslinda en güzeli herkesin kendi hesabını bilmesi ama maalesef böyle durumlar oluyor bizde de ayni seyler var aile şirketi olunca herkesin malı mülkü parası karışıyor
Esin’e sen ne dersen de istemeyecek bence sen birikim istiyorsan ondan alıp ya da ona kendi parasından birikim yapmasini sağlayabilirsin
Ama bazen ne yaparsan yap dinlemiuorlar ailevi seyler de bence ne dersen de istemeyecek ablasından bunuda kabul etmen lazım cubku kendine dert edersin
Banada verdikleri limonataydi bildiğin. Midemi bulandirmadi. Ama seninki bana garip geldi. Aclik bakiyorlar once sonra seker yuklemesi yapiyorlar.

Arkadaşlar merhaba dün yazmıştım pembe akıntı ve pıhtı geldi diye bugün gittim doktora bı sıkıntı gözükmüyor pıhtı olayı bı daha olmadı ama akıntı devam ediyor. Hafif enfeksiyon çıktı onun dışında bişey yok rahim ağzı uzunluğu, suyu falan hep normal çıktı şükür Allah im geçer inşallah bı an önce çok tedirgin edici bişey binde gitmişler şeker yükleme yapıldı açlık 83 1.saat 135 2.saat 127 75 lik yapıldı bana da sonuçlari gösteremedik doktora pazartesiye kaldi ama sorun yoktur heralde dimi

Ne midem bulandı ne içim kıyıldı bsy olmadı bana :KK70: bende mi gariplik var ya da millet mi cok abarttı bilmiyorum

Sende gariplik olabilir yada şekerin çok idealdir oğlumda ben 12 saat aç durdum su bile içmeyeceksin dedi doktorum.kan alındı sonra 100lük glikozu içtim. Başım gözüm döndü benim. Çıkartacak gibi oldum hemşire tepemde dikildi sakın çıkarma herşey boşa gidecek dedi. 1 saat sonra gene kan alındı. Ben iyice fena oldum açım aç karnına tatlı üzerine kan veriyorum bir yudum suyu eşimden saklı içtim. Su vs herşey yasaktı. 2 saat kanı verdim elimin altında 1.5 lt su bekliyordu kadın kanı alırken ben suyun kapağını açmaya başladım :-) .belki bünye meselesi. Belki bize acımasız davranıldı. Çünkü 15 saat kadar hiçbişi yiyip içmiyorsun.

Banada verdikleri limonataydi bildiğin. Midemi bulandirmadi. Ama seninki bana garip geldi. Aclik bakiyorlar once sonra seker yuklemesi yapiyorlar.
Bana başka yerde yaptıran arkadaslarım kola gibi kutunun içlinden içtim sadesi vardı limonlusu vardı dedi
Benim ki bana da garip geldi

Arkadaşlar merhaba dün yazmıştım pembe akıntı ve pıhtı geldi diye bugün gittim doktora bı sıkıntı gözükmüyor pıhtı olayı bı daha olmadı ama akıntı devam ediyor. Hafif enfeksiyon çıktı onun dışında bişey yok rahim ağzı uzunluğu, suyu falan hep normal çıktı şükür Allah im geçer inşallah bı an önce çok tedirgin edici bişey binde gitmişler şeker yükleme yapıldı açlık 83 1.saat 135 2.saat 127 75 lik yapıldı bana da sonuçlari gösteremedik doktora pazartesiye kaldi ama sorun yoktur heralde dimi
Geçmiş olsun cnm gözün aydın bana göre şekerde bsy yok sanki

Sende gariplik olabilir yada şekerin çok idealdir oğlumda ben 12 saat aç durdum su bile içmeyeceksin dedi doktorum.kan alındı sonra 100lük glikozu içtim. Başım gözüm döndü benim. Çıkartacak gibi oldum hemşire tepemde dikildi sakın çıkarma herşey boşa gidecek dedi. 1 saat sonra gene kan alındı. Ben iyice fena oldum açım aç karnına tatlı üzerine kan veriyorum bir yudum suyu eşimden saklı içtim. Su vs herşey yasaktı. 2 saat kanı verdim elimin altında 1.5 lt su bekliyordu kadın kanı alırken ben suyun kapağını açmaya başladım :-) .belki bünye meselesi. Belki bize acımasız davranıldı. Çünkü 15 saat kadar hiçbişi yiyip içmiyorsun.
Benim gecen hafta İstanbul’da yedigim tatlı bana daha ağır gelmişti :D yârim saate yiyememistim sonra da uykum gelmişti :d belki de önceden bakılan açlık tokluk şekerine göre yapıyorlardır

Bana başka yerde yaptıran arkadaslarım kola gibi kutunun içlinden içtim sadesi vardı limonlusu vardı dedi
Bnmkide limonluydu canm kola şişesi gibi şişedeydi bayilicak gibi oldum az kalsin çıkaracaktım zor dayandim o gun aksama kadar tadi agzimdan gitmemişti senin ki iyiymiş

Tamam bakayim canim modelin ismini ne olarak yazdın internete.. Bunu da izlesen cok basit görünüşü zor ama benim gibi tecrubesizler de yapabilir sanirim :) senin model de çok pofuduk duruyor cok guzel olmuş
Benim yaptigim model alize puffy hasir örgü canim. ip kendisi pofidik cok kalin

Benim ictigim de gazoz gibi bi seydi icerken degil de beklerken kötü hissettim kendimi. Sekeri yuksek olanlar kötü oluyo heralde. Senin anlattigini 5 yil once kizimda icmistim bardaga karistirip vermişlerdi

YouTube de ebebek takibe aldım süper videolar var ilk 40 gün sütun kalitesi gaz yapmaması gibi soruları cevaplamış uzmanlar
Fikir oldun diye paylaşayım diyim

Bende bu akinti 3 haftadir ara ara var ve bazen kirmixi bile oluyor gittigim her doktor sorun yok nedeni belirsiz yat dinlen defi pruloton depot igneden baska bir sey vermedi merak etme

Hanimlar d vitamininize bakıldı mi acaba ve takviye d vitamini alıyor musunuz? Bana hiç bakılmadi sanırım ama önemliymiş diye duydum acaba gidip baktirsam mi bilemedim. Geç kalmamışımdır herhalde değil mi eğer önemliyse :/

Kuşburnu
Anason
Rezene
Isırgan
Çaylarını Alın kaynamış suya koyup 2-5 dk beklesin sut çayı yerine bunu kendiniz yapın diyo
Sütun fazla olması icin
Suyu bol icin uyumaya çalışın
Normalde içtiğiniz suyu 1.5 litre artırın
Suyunuzu ılık sıcak icin prolaktin o şekilde yukseliyor diyo uzman
Ve ayaklarınızı sırtınızı göğsünüzü sıcak tutmak önemli diyor
Yemeklere kimyon
Sarı leblebi boza sut yapar diyo :)

Bu arada kızlar benim kizce 32.9 cm olmuş
Kilo 820-880 gr arası dedi
Kafa buyuk babaya çekmiş dedi doktor baya güldük
Dedim anormal şekilde mk büyük bi sıkıntı yaratır mi Yok direk anatomik babadan değişedebilir dedi
Bu da kızımız sonunda yüzden bi foto alabildik

Eklentiler

• FA4FC4EA-A53B-471E-BD64-D477347B8994.webp
    FA4FC4EA-A53B-471E-BD64-D477347B8994.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 125
Hanimlar d vitamininize bakıldı mi acaba ve takviye d vitamini alıyor musunuz? Bana hiç bakılmadi sanırım ama önemliymiş diye duydum acaba gidip baktirsam mi bilemedim. Geç kalmamışımdır herhalde değil mi eğer önemliyse :/
Bende bu aralar onu düşündüm ama aldığım vitamin hapında hepsi içinde varmış
Bir de devlete gittiğimde özellikle baktırmak istedim doktor genel bi kan alayım bsy görürsek özellikle isteriz dedi
Ben magnezyum calsiyum d vitaminine bakılsın istemiştim sonra da normal çıkınca istemedi doktor

Back
X