2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bende ömrümde yaşamadigim kabizlik yaşadim.Yaşayanlara allah kolaylik versin.6gun tuvalete cikamayinca bugun ayilip bayiliyordum.Doktorum bir şurup onerdi hamilelerin kullanabildigi dupholoc du sanirim onu kullanmaya basladim aklinizda olsun sizinde.
İş yerimde sorunlarda bitmiyor 1 haftadir sular yok tuvaleti kullanamiyoruz hergun 6 saat tuvalete gidememek öldürüyor beni. 32. Haftada kesin izne ayrilcam ben kafaya koydum
Ama çok zor 6saat tuvalete gidememek ben altıma yapardım sanırım yarım saatte bi gidiyorum çünkü :anneadayı::KK48:

Iyi akşamlar kizlar
Grip olanlara geçmiş olsun diyorum ben de grip olmamak için c vitaminine dadandim...Bu arada nar yiyor musunuz nar çok faydalı kışın ama gebelikte nar çekirdeklerinin hurma gibi rahim kasılması gevsemesine yol açtığını duydum çekirdeklerini çıkarıp yiyorum ben de artik.sizle paylaşmak istedim aklınızda olsun
Nar cok severim ben yedim de bayagi soyledigin iyi oldu bunu arastirayim ben

Kizlar bende ömrümde yaşamadigim kabizlik yaşadim.Yaşayanlara allah kolaylik versin.6gun tuvalete cikamayinca bugun ayilip bayiliyordum.Doktorum bir şurup onerdi hamilelerin kullanabildigi dupholoc du sanirim onu kullanmaya basladim aklinizda olsun sizinde.
İş yerimde sorunlarda bitmiyor 1 haftadir sular yok tuvaleti kullanamiyoruz hergun 6 saat tuvalete gidememek öldürüyor beni. 32. Haftada kesin izne ayrilcam ben kafaya koydum
Geçmiş olsun canım pırasa filan yap ye zeytinyağlı iyi gelir. Ben de okulda tuvaletimi tura tuta enfeksiyon oldu tutmak hiç iyi değil artık gidiyorum ama iğrenç kusma mak için kendimi tutarak gidiyorum yıl olmuş 2017 okullar berbat maalesef

Ahahhaa kadinim çok iyiymis yaaa :KK70: maşallah Rabbim size bagislasin benim oglusum ne zaman o kadar büyüyecek acaba.. Son 3 ay kaldı dün akşam eşim diyor artık sabrım kalmadi doğsun gelsin artik.. Beni de sabirsizlandiriyor:))
Hepimizin evlatlarını inşallah. Biz oğlumla bazen kavga ederiz bazen dost oluruz. Canı sağolsun inattçıdır. Büyük adam yerine konmak ister. Bidefa lokantaya gittik o henüz 3 yaşında. Garson bize sordu çocuk ne yer diye. Oğlum bozuldu adama baktı "çocukmu" diye ters bakış attı. Adam pardon beyefendi ne istersiniz dedi çorbaa dedi yavrum. Haftada 1500 km ye yakın yol tepince eline kolay kolay tablet telefon da vermeyince kavga da oluyor aşk ta romantizm de sohbette.

Hepimizin evlatlarını inşallah. Biz oğlumla bazen kavga ederiz bazen dost oluruz. Canı sağolsun inattçıdır. Büyük adam yerine konmak ister. Bidefa lokantaya gittik o henüz 3 yaşında. Garson bize sordu çocuk ne yer diye. Oğlum bozuldu adama baktı "çocukmu" diye ters bakış attı. Adam pardon beyefendi ne istersiniz dedi çorbaa dedi yavrum. Haftada 1500 km ye yakın yol tepince eline kolay kolay tablet telefon da vermeyince kavga da oluyor aşk ta romantizm de sohbette.
1500 mu nasil yani kız siz kervan sahibi misiniz o ne öyle:)) aman cok iyi ediyorsun telefon tablet vermemekle

1500 mu nasil yani kız siz kervan sahibi misiniz o ne öyle:)) aman cok iyi ediyorsun telefon tablet vermemekle

Kızlar bu arada grip soguk alginligi vakalari baya arttı. Ben grip aşısı vurulsam mi diye cok düşünüyorum aslinda vurulmak da istemiyorum. Ama benim griplerim ortalama 5 senede bir geliyor ve komaya sokuyor beni resmen Allah korusun. Ve yillardir da grip olmadim. Acaba aşı olsam mi ya da doğal olsun deyip her gün bir diş sarımsak mı yemeli.. Bol c vitaminli meyve de sekerimi tetikler diye korkuyorum:KK51:

Benim doktorum yaptırmamı söyledi, o yüzden yaptırdım. Dünya sağlık örgütü öneriyor falan dedi. Bu arada bayağı grip vakası artmış durumda heryerde çok şükür henüz hasta falan olmadım bilmiyorum aşıdan mı.

Benim normal zamanda da çok başıma gelir o yüzden bilirim o illeti.

İlk yerinde durum fenaymış ya, çevrede gidebileceğin bir yer de mi yok.

günaydın kızlar
kış geldi vücut kuruyor heralde kaşınıyorum habire.Testlerimde normal çıktığı için kurumaktan diyorum heralde.
hangi kremleri önerirsiniz?bacaklarım kollarım için.

günaydın kızlar
kış geldi vücut kuruyor heralde kaşınıyorum habire.Testlerimde normal çıktığı için kurumaktan diyorum heralde.
hangi kremleri önerirsiniz?bacaklarım kollarım için.

fbtl fbtl canım çıktın mı kontrolden?
Cıktım canım çok sağol. Hersey yolunda cok sükür. Tam haftasında suyum gelisimi vs iyi güzel güzel poz verdi.

Ama canımi sıkan birsey oldu. Tansiyonum hep yüksekti yine yüksek çıktı 13 e 9 cikiyor buda tam sınırmıs. Tansiyon aleti al sabah akşam ölç gebelikte riskli dedi aldık doktor cıkısı iyi bir marka cuma gelecek kargoyla. Şuan bir sorun yokmuş ama her an tetikte olmak gerekiyormus. En önemli nedeni yorgunluk şuan görünene göre. Baya korktum .

Cıktım canım çok sağol. Hersey yolunda cok sükür. Tam haftasında suyum gelisimi vs iyi güzel güzel poz verdi.

Ama canımi sıkan birsey oldu. Tansiyonum hep yüksekti yine yüksek çıktı 13 e 9 cikiyor buda tam sınırmıs. Tansiyon aleti al sabah akşam ölç gebelikte riskli dedi aldık doktor cıkısı iyi bir marka cuma gelecek kargoyla. Şuan bir sorun yokmuş ama her an tetikte olmak gerekiyormus. En önemli nedeni yorgunluk şuan görünene göre. Baya korktum .
Evde ki kontrolun daha onrmli ben sana diyeyim :) benim surekli tansiyonum dusuk cikiyor 8 e 6 filan evde doktor kontrolunde 13 9 // 14 9 vs cikiyor. Tamamen heycandan o :)) ilk ciktiginda idrar tahlili istedi gebelik zehirlenmesi riskine karsi temiz cikti evde ki takipte duzgun cikinca heycana bagladik :)

Günaydın kızlar:anne:

Bir kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum. İş yerinde durumlar karışık, yanımızdaki mesai arkadaşlarımız başımıza şef oldular tabi torpille, liyakat sıfır:eek:

Evde ki kontrolun daha onrmli ben sana diyeyim :) benim surekli tansiyonum dusuk cikiyor 8 e 6 filan evde doktor kontrolunde 13 9 // 14 9 vs cikiyor. Tamamen heycandan o :)) ilk ciktiginda idrar tahlili istedi gebelik zehirlenmesi riskine karsi temiz cikti evde ki takipte duzgun cikinca heycana bagladik :)
Şuan acayip rahatladım bakalım ne olacak benimde. Protein kaçağı yok benimde 2 kere test yapıldı. Elde ayakta şisme başagrısı yani kısaca hiç belirti yok. Aman zaten yüksek çıkıyor diye yine cıkar stresiyle oturuyorum haklısın. Şu alet gelsinde artık günde 3 kere ölcerim ben:D

Şuan acayip rahatladım bakalım ne olacak benimde. Protein kaçağı yok benimde 2 kere test yapıldı. Elde ayakta şisme başagrısı yani kısaca hiç belirti yok. Aman zaten yüksek çıkıyor diye yine cıkar stresiyle oturuyorum haklısın. Şu alet gelsinde artık günde 3 kere ölcerim ben:KK70:
canım aynısı bende var .evde çok normal hastanede 14-10 bile gördüm stresten o bak evde çok iyi olacak.

Şuan acayip rahatladım bakalım ne olacak benimde. Protein kaçağı yok benimde 2 kere test yapıldı. Elde ayakta şisme başagrısı yani kısaca hiç belirti yok. Aman zaten yüksek çıkıyor diye yine cıkar stresiyle oturuyorum haklısın. Şu alet gelsinde artık günde 3 kere ölcerim ben:KK70:
2018 in manyak anneleriyiz biz 20 ye 10 bile coksa kontrolde tansiyon normal :D

Aaa benim hep 12ye8 çıkıyor. Hiçbişi demediler.hatta bana yüksek geliyor. Azda olsa hissediyorum ama şekere bağlıyordum hep. Kaldıki ben düşük tansiyonluyumdur. Oğlumda 7ye 5 falan çıkardı.

Benim de normalde düşüktür tansiyonum ama o ultrason sedyesine yatınca ne hikmetse yükseliyor :) ama sen yine de ihmal etme evde tansiyonunu ölçmeyi

Günaydın kızlar benimde hep tansiyon düşüktür gebelikten dolayı hep 12/8 11/7
Falan çıkıyor bence orda heyecanlanıyoruz

Back
X