2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım aynısı bende var .evde çok normal hastanede 14-10 bile gördüm stresten o bak evde çok iyi olacak.
Ay cok sağol rahatladim simdide düşük cıkarmış:D
2018 in manyak anneleriyiz biz 20 ye 10 bile coksa kontrolde tansiyon normal :KK70:

Sorma ya illa hep bir aksiyon her seferinde;)

Aaa benim hep 12ye8 çıkıyor. Hiçbişi demediler.hatta bana yüksek geliyor. Azda olsa hissediyorum ama şekere bağlıyordum hep. Kaldıki ben düşük tansiyonluyumdur. Oğlumda 7ye 5 falan çıkardı.

Benimde normalde düsüktür. Ilk oğlumda ki kayıtlarada baktık aynı doktordu 10 6 9 5 falan. Sınırda dedi banada hep 12 8 13 9 12 9 falan cıkıyor. Bakalım bir takip edeyim.
Benim de normalde düşüktür tansiyonum ama o ultrason sedyesine yatınca ne hikmetse yükseliyor :) ama sen yine de ihmal etme evde tansiyonunu ölçmeyi

Bende bir bakayım. Rahatım diyordum ama bencede etkisi var oranın.

1500 mu nasil yani kız siz kervan sahibi misiniz o ne öyle:)) aman cok iyi ediyorsun telefon tablet vermemekle
Okadar düzensiz bir hayatım varki en yakınlarım bile takip edemiyor. Ben bile takip edemiyorum. Evim alaşehirde. Eşim orda çalışıyor. Oğlum denizli de okula gidiyor. Anaokulunda. Ağustosta başladı. Ben denizlinin güneyinde denizliye 110 km uzaklıkta ufacık tefecik köyden bozma bir ilçede çalışıyorum. Annemler de bu ilçede oturuyorlar. Denizlide babamın boş evi var. Ben haftasonları alaşehirde haftaiçi denizlide ve ilçede hayatın akışına göre kalıyorum git gel yapıyorum.Normalde kardeşim oğlumu denizliye getirip götürüyor bazen. Keyfi iyi olduğunda. Bazen tepesi atıyo sen götür abla diyor. Şimdi askere gitti. Şimdi ptz sabah alaşehirden çıkıyorum , oğlumu denizlide okula bırakıyorum, ardından ilçeye geliyorum. Akşam oluyo. İşten çıkıp denizliye geliyorum oğlumu alıyorum.salı çrş prş sabah oğlumu okula bırakıp ilçeye git gel yapıyorum akşam okuldan alıyorum.. Cuma sabah gene oğlumu okula bırakıp ilçeye geliyorum akşam okuldan alıp alaşehire geliyorum. Haftasonu denizliye doktora yada sağasola alışverişe düğüne ziyarete gidiyoruz. Denizli alaşehir 100 km.ilçe denizli arası 110km. Denizli içinde enaz 10 km gidiyorum. Şimdi kafan yerinden oynamadıysa hesapla :halay::KK70::KK34:

Okadar düzensiz bir hayatım varki en yakınlarım bile takip edemiyor. Ben bile takip edemiyorum. Evim alaşehirde. Eşim orda çalışıyor. Oğlum denizli de okula gidiyor. Anaokulunda. Ağustosta başladı. Ben denizlinin güneyinde denizliye 110 km uzaklıkta ufacık tefecik köyden bozma bir ilçede çalışıyorum. Annemler de bu ilçede oturuyorlar. Denizlide babamın boş evi var. Ben haftasonları alaşehirde haftaiçi denizlide ve ilçede hayatın akışına göre kalıyorum git gel yapıyorum.Normalde kardeşim oğlumu denizliye getirip götürüyor bazen. Keyfi iyi olduğunda. Bazen tepesi atıyo sen götür abla diyor. Şimdi askere gitti. Şimdi ptz sabah alaşehirden çıkıyorum , oğlumu denizlide okula bırakıyorum, ardından ilçeye geliyorum. Akşam oluyo. İşten çıkıp denizliye geliyorum oğlumu alıyorum.salı çrş prş sabah oğlumu okula bırakıp ilçeye git gel yapıyorum akşam okuldan alıyorum.. Cuma sabah gene oğlumu okula bırakıp ilçeye geliyorum akşam okuldan alıp alaşehire geliyorum. Haftasonu denizliye doktora yada sağasola alışverişe düğüne ziyarete gidiyoruz. Denizli alaşehir 100 km.ilçe denizli arası 110km. Denizli içinde enaz 10 km gidiyorum. Şimdi kafan yerinden oynamadıysa hesapla :halay::KK70::KK34:
Ay tansiyonum yerlerde:deli: bacım insallah hayatın düzene girer o ne öyle ben bu kadar yogun hayati kabul etmem için 20 bin tl maaş almam lazim belki o zaman kabul ederim :D şaka bir yana Allah yardimcin olsun ikinci bebisten sonra evinde çocuklarınla kalır dinlenirsin biraz

Cıktım canım çok sağol. Hersey yolunda cok sükür. Tam haftasında suyum gelisimi vs iyi güzel güzel poz verdi.

Ama canımi sıkan birsey oldu. Tansiyonum hep yüksekti yine yüksek çıktı 13 e 9 cikiyor buda tam sınırmıs. Tansiyon aleti al sabah akşam ölç gebelikte riskli dedi aldık doktor cıkısı iyi bir marka cuma gelecek kargoyla. Şuan bir sorun yokmuş ama her an tetikte olmak gerekiyormus. En önemli nedeni yorgunluk şuan görünene göre. Baya korktum .
Canim benim de bir ekre 13 9 cikti ben de baya endişe duymustum ama o aralar sinir ve stres etkilemisti beni. Sonrasinda bir hafta takip ettik tekrar yükselmedi çok şükür. Bu arada bebisin 500 gr uzerindedir diyordun kac gr cikti minnos bence 750 üzeri:)

Canim benim de bir ekre 13 9 cikti ben de baya endişe duymustum ama o aralar sinir ve stres etkilemisti beni. Sonrasinda bir hafta takip ettik tekrar yükselmedi çok şükür. Bu arada bebisin 500 gr uzerindedir diyordun kac gr cikti minnos bence 750 üzeri:)
Üstünde ya 850 gram cıktı boyuda 33 cm. Bencede stresle alakalı olabilir. Öyle düşünüyorum bende artık yarın gelecek tansiyon aleti sabah akşam ölcerim artık için rahatladı cok sağolun;)

Ay tansiyonum yerlerde:deli: bacım insallah hayatın düzene girer o ne öyle ben bu kadar yogun hayati kabul etmem için 20 bin tl maaş almam lazim belki o zaman kabul ederim :KK70: şaka bir yana Allah yardimcin olsun ikinci bebisten sonra evinde çocuklarınla kalır dinlenirsin biraz
:KK70: buna şükür. Ben şikayet etmiyorum sadece yogunluk ve stresi çok yoruyor. Rabbim sağlık versin. Oğlum mutlu eşim mutlu ben mutluyum. Birbirimize bağlıyız. Bu güç olunca gerisini gözü görmüyor insanın. 32. Haftamı bekliyorum biran önce. Tayinim çıkmazsa 2 yıl ücretsiz izin alacağım artık. Eşimin çıkar ama ozamana kadar. Yok okadar maaş bizim gibi memurlara verilmiyor. Maaşın yarısı gaz parası kalanı okul taksiti çocuklara alışveriş derken elde nanay kalıyor :-)

Üstünde ya 850 gram cıktı boyuda 33 cm. Bencede stresle alakalı olabilir. Öyle düşünüyorum bende artık yarın gelecek tansiyon aleti sabah akşam ölcerim artık için rahatladı cok sağolun:KK66:
Madallah küçük kuzucuk:)) her şey yolunda kafana bisey takma tatlım:))

:KK70: buna şükür. Ben şikayet etmiyorum sadece yogunluk ve stresi çok yoruyor. Rabbim sağlık versin. Oğlum mutlu eşim mutlu ben mutluyum. Birbirimize bağlıyız. Bu güç olunca gerisini gözü görmüyor insanın. 32. Haftamı bekliyorum biran önce. Tayinim çıkmazsa 2 yıl ücretsiz izin alacağım artık. Eşimin çıkar ama ozamana kadar. Yok okadar maaş bizim gibi memurlara verilmiyor. Maaşın yarısı gaz parası kalanı okul taksiti çocuklara alışveriş derken elde nanay kalıyor :-)
Allah bereket versin canim benim miktar degil bereket önemli:))

Günaydın guzel annelarrrr nasılsınız
Diyet yapan arkadaslar alistinizmi diyete? Bnm cok midem agriyi yaaa
Bu arada şekere cok iyi gelen yemk buldum karabugday ikinci adi greçka şekere cok iyi geliyormuş bugun denicem insallah

günaydın kızlar
kış geldi vücut kuruyor heralde kaşınıyorum habire.Testlerimde normal çıktığı için kurumaktan diyorum heralde.
hangi kremleri önerirsiniz?bacaklarım kollarım için.
Gunaydin canim, the body shop un yogun kremleri var body butterlar cok guzel, bir de dalan dolive kapta yogun kremi var o da cok guzel icerigi tertemiz cok memnun kaldim.

Ben zeka icin değil ama normalde hep kahve içtiğim icin sordum günde bi adet icebilirsin fark etmez ne olduğu dedi
Daha cok Türk kahvelerini tüketiyorum
Zaten nescafeyi de black ya da sütlü içerim sut tozu sırf şekermiş çünkü
Ben Tuğba kuruyemiş var Ankara’da ordan mirvari kahvesi alıyorum içinde damla Sakız’ı keci boynuzu falan var besleyici bi kahve onu içiyorum zaten hepsini şekersiz kullanırım o şekersiz cok rahat içiliyor kendinden şekerli gibi cunku keci boynuzu olduğu icin bulabilirsen tavsiye ederim güzel kahve
Starbuck da flat white içerdim hala ondan devam ediyorum şekersiz kahvesi yoğun sütlü kahve
Oradan alırken kafeinsiz ve laktozsuz diyorum şansım varken kafeinsizi tercih ediyorum kahve yoğunluğunu sevmiyorsan starbuck dan alacaksan kremasız şekersiz latte alabilirsin kafeinsiz ben laktozsuz sut istiyorum özellikle cunku normalde de midem sakattır acayip rahatsız esip gaz yapıyordu hala da o şekilde devam ediyorum kucuk boy alıyorum doktoruma sordum onu dA icebilirsin dedi

Günaydın canım bana sambucol tablet verdi suya atıp içiyorum cok aşırı bi faydası Yok ama koruma amaçlı faydası varmış kısacası vitamin ayağa kaldırıyor sadece

Uzun uzun yazmissin canim tesekkur ederim. :KK200:Bende de var oyle keciboynuzlu damla sakizli bi kahve bak iyi hatirlattin ondan iceyim madem ben de daha iyi olur

Benim oğlan bana geçen akşam kadınım deyip sarılıyordu. Babası ona çirkin geliyormuş onu sevmiyormuş. Benim erkeğim oymuş. Aslında babasını da çok seviyor ama resmen rakip olarak görüyor
Allahiim laflara bak. Kucuk adam:KK15:
Kucukken kizlar babaya erkekler anneye buyuk bi sevgiyle baglanip kalan kisiyi rakip gorurler derlerdi. Dogruymus demek ki:KK48:

Back
X