- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.281
erken doğum olduğunu bilmiyordum umarım öyle birşeyle karşılaşmayız Allahın izniyle.Erken doğum riski oluyor canim ve büyük ihtimal normal dogum degil sezeryan yapiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken doğum olduğunu bilmiyordum umarım öyle birşeyle karşılaşmayız Allahın izniyle.Erken doğum riski oluyor canim ve büyük ihtimal normal dogum degil sezeryan yapiliyor.
Kuzum moralini bozma şekerin yüksek ise diyet yapmaktan ve ilac kullanmaktan daha mantıklı insülin yapmak. Onun sana ve bebegine hicbir zarari olmaz ve bebegin daha rahat gelişir. Hem de sekerim çıktı mi diye stres yapmazsin ölçüp durmazsin artık. Sabırlı ol insallah geçici bir durum şurada 3 sayımız kaldi@katreinur canm bugun dahiliye ye konturola gelmistim sekerin cok yüksek insuline baslaticam dedi morelim bozuldu ya
İnsallah canım. Doktorum bana stres yapma hayatina devam et gebeligin tadını cikar gez dolaş alışveriş yap. Eger 29. Haftada hala yukarı cikmamissa ondan sonra konuşuruz bu konuyu illaki erken doğum olacak ya da sezeryan olacak diye bisey yok dedi. Kanama olmadikca sıkıntı yok. En kötü ihtimal sezeryan oluruz. O da nasip yeter ki miniklerimiz saglikla gelsin :))erken doğum olduğunu bilmiyordum umarım öyle birşeyle karşılaşmayız Allahın izniyle.
Benim nabız da hiç 90 altına düşmez:)) çarpıntı oluyor ama önemsemiyorum her şeyi takıp zehir etmek istemiyorum kendime.. Endokrin doktoruna sordum catpintiyi önleyecek birssey var mi? Istersen kardiyolojiye git kalp ilaci versin doktor dedi. Peki ben ilac kullanmaya karşıyım böyle kalmamin bir riski var mi dedim hayir tabi ki dedi.. Sonucta hastaligim yok. Ben de kafama takmamaya karar verdimRahatsızlık veriyormu. Bazı insanlara normal sınırlar fazla gelebiliyor bazı insanlara da yüksek gelebiliyor. Mesela nabız 60 ile 100 arası normalmiş. Benim 50 çıkar
günaydın kızlar
kış geldi vücut kuruyor heralde kaşınıyorum habire.Testlerimde normal çıktığı için kurumaktan diyorum heralde.
hangi kremleri önerirsiniz?bacaklarım kollarım için.
Cıktım canım çok sağol. Hersey yolunda cok sükür. Tam haftasında suyum gelisimi vs iyi güzel güzel poz verdi.
Ama canımi sıkan birsey oldu. Tansiyonum hep yüksekti yine yüksek çıktı 13 e 9 cikiyor buda tam sınırmıs. Tansiyon aleti al sabah akşam ölç gebelikte riskli dedi aldık doktor cıkısı iyi bir marka cuma gelecek kargoyla. Şuan bir sorun yokmuş ama her an tetikte olmak gerekiyormus. En önemli nedeni yorgunluk şuan görünene göre. Baya korktum .
Bende aynısını düşünüyorum bi de sekeri 140 da yanı aslında sınırda cok yüksek degil insülin cok yükseklere veriliyor diye biliyorumallah allah 1 2 hafta diiyeti takip edip denemesi gerekmezmiydi yahu.
Bende loccitane’nin sheasini ve sheali sabununu aldım duşta onu kullanıyorum cildim kuruydu iyice kuruduben bacak ve kollarıma neutrigina nın vücut kremini sürüyorum bu ara, kuruluğa oldukça iyi geldi. bir de locciatane nin ürünleri iyi ama fiyatları daha yüksek.
Endokrine gitmesi lazim dahiliyeden ziyade.Bende aynısını düşünüyorum bi de sekeri 140 da yanı aslında sınırda cok yüksek degil insülin cok yükseklere veriliyor diye biliyorum
Bence dahiliye değilse kadın sofum be diyetisyene danışman gerekliLiviya
Aynen insüline de gerekli görürse artık kadın dogum doktoru görür diye düşünüyorum cunku bildiğim 250 ler üstüne insülin veriliyor hamileykenEndokrine gitmesi lazim dahiliyeden ziyade.
10 gun takip etmemi soylemisti evde ölçtüm cok yüksekmiş insuline baslaticam dedi cnm skldi yaallah allah 1 2 hafta diiyeti takip edip denemesi gerekmezmiydi yahu.
Ay cok saol canm ya gerçekten rahatlattin bni insan ister istemez moreli bozuluyo bu kadar diyet yapmama rağmen bi faydasi olmamış ama gene cok şükür az kaldi tam 75 gunum kaldi sabrediyim Allah daha kotusunden korusunHiç bozma kız moralini. Baksana 6 aydır iğne yapanlar var aramızda. Okadar negatif bakma olaya. Düşük doz insülin kullanırsın muhtemelen. Ozaman yediklerine bu kadar dikkat etmen gerekmeyecek. Zaten en fazla 3 ay günlük tek iğne.. ölüme yok çare. Keşke hiç kullanmasan ama başka seçenek yok. Takma kafana öyle.
Aynen. Bizim bünyemize normal değerler fazlaBenimde tansiyon normalde düşüktür hep öyle gidiyor 10-6 9-5 olarak doktorda ayni çıkıyor ben gebe kalır kalmaz tansiyon aleti aldım eve cunku bi arkadaşım tansiyonu normal olmasına rağmen gebelik tansiyonu çıktı
evde bi gün Ateş basınca ölçtüm 13-9 çıktı başım çatlıyordu 12-8 normal derler bende o bile bas ağrısı yapıyor
250 ler değilde 180 üzerine veriliyor genelde. çünkü bebek doğunda şeker komasına girebiliyormuş.Aynen insüline de gerekli görürse artık kadın dogum doktoru görür diye düşünüyorum cunku bildiğim 250 ler üstüne insülin veriliyor hamileyken
canım şimdi doktorun tabiki daha iyi bilir ama bence sen bir endokrine git. sonrada kadın doğumcunla görüş ondan sonra başla insüline. 1 2 günden bir şey olmaz neticede.10 gun takip etmemi soylemisti evde ölçtüm cok yüksekmiş insuline baslaticam dedi cnm skldi ya
Evet canm doktorumu aradim biraz once senin dediklerini aynisini soyle cok şükür caresi olan bsymis biraz sakinleştim simdiKuzum moralini bozma şekerin yüksek ise diyet yapmaktan ve ilac kullanmaktan daha mantıklı insülin yapmak. Onun sana ve bebegine hicbir zarari olmaz ve bebegin daha rahat gelişir. Hem de sekerim çıktı mi diye stres yapmazsin ölçüp durmazsin artık. Sabırlı ol insallah geçici bir durum şurada 3 sayımız kaldi
Eşin aşağı da ama nerde olduğuna bağlı mesela rahim ağzı kenarındaysa normal doğum denenebiliyormuşeee peki soru.benimde eş aşağıda.28 den sonra çıkmazsa ne oluyor?
10 gun diyet yaptim canm 10 gun evde ölç demisti ölçtüm yüksekmiş ondan dediDahiliyeye neden kontrole gitmiştin canım
Şeker dediğin gebelik şekeri mi kaç çıktı da doktor diyet yapmadan iğneye geçti
Kuzum bende sen doktoruna gidene kadar diyetine harfiyen uy acıktıkça bol su iç kahvaltıda cevizini ye ara öğünlerin de eğer meyveyle doymuyorsan sut ve yanında çiğ badem fındık ye 10 - 8 adet arası bence insülin kullanmaktansa tabi şart olursa kullanırsın ama diyetle inecekse diyetine sadık kalman daha iyi olurAy cok saol canm ya gerçekten rahatlattin bni insan ister istemez moreli bozuluyo bu kadar diyet yapmama rağmen bi faydasi olmamış ama gene cok şükür az kaldi tam 75 gunum kaldi sabrediyim Allah daha kotusunden korusun