- Emoji Skoru
- 450
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.801
10 kilokaç kilo aldın canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 kilokaç kilo aldın canım ?
Evet sol tarafımda ee ne demek bu yani ne yapmak gerek bu durumdaSol tarafındaysa kasıkta; kabızlıktanmış
Kabızlığa çare yok kiEvet sol tarafımda ee ne demek bu yani ne yapmak gerek bu durumda![]()
İğne batması mı desem. Bıçak girdi çoktı gibi mi desem yani üst üste oldu. Acaba kasılma dedikleri şey mi diye epey korktum. Bi daha olursa doktoru bu saatte arıycaö galiba.Kabızlığa çare yok kitelaşlanma yani, sancı değil.
Kilcal damar kanamasidir belki. Takipte ol yinede.Kızlar bişi dicem eşimle ilişkiye girdikten sonra cok az nokta kadar kan geldi taze kan pecetey bir daha gelmedi iki gündür hassaslık hissediyordum girişte dün ve bugün girdik diye acaba ordanmıdır girişten midir peçeteyi hafif daldırdım içine içinde bişi yoktu kasılma sancı bişide yok acaba dıştan mıdır beynimi yedim uykum kaçtı
Zorlama olmadı ama ilk basta canım yandı sanırım o ara girişte zedelenme olduysa bilemedim devamı gelseydi zaten hastaneye giderdim de gelmeyince bekliyorum gidip geliyorum bakıyorum hepKilcal damar kanamasidir belki. Takipte ol yinede.
Surekli kalkma bence al yanina tuvalet kagidi ara ara kontrol et. Uzan çoğunlukla ayaklar habada vaziyette .Zorlama olmadı ama ilk basta canım yandı sanırım o ara girişte zedelenme olduysa bilemedim devamı gelseydi zaten hastaneye giderdim de gelmeyince bekliyorum gidip geliyorum bakıyorum hep
Haklısın cnm dur ögle yapıyım beynim durdu rengim benizim gitti eşime dedim oda oturdu devamı gelmeyince gelince kaldır beni dedi yattı kızımda ayakta tv izliyor bende uzanıyım bari sende ayaktasın busaatte uyku mu tutmadı tatlımSurekli kalkma bence al yanina tuvalet kagidi ara ara kontrol et. Uzan çoğunlukla ayaklar habada vaziyette .
1000grammis canmKaç gr bebişin cnm
Bende de tam olarak böyle oluyorCanim karnimda bir yerde toplanma oluyor ve cok degisik bir agri mi desem tam.olarak agri da degil hisle bu toplanma.oluyor ve hemen anliyorum bir 20saniye falan sürüyor sertlik sonra normale dönüyor
Göbeğin yere düşecekmiş hissi oluyormuCanim karnimda bir yerde toplanma oluyor ve cok degisik bir agri mi desem tam.olarak agri da degil hisle bu toplanma.oluyor ve hemen anliyorum bir 20saniye falan sürüyor sertlik sonra normale dönüyor
geçmiş olsun canımgünaydın kızlarr
yine grip olmayı başardım o kadar kötüyüm ki.üstelik işteyim şimdi evde olmayı çok isterdimsabahtan beri belki 50 kez hapşurdum
![]()