• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydııın vee 28. Haftaaaa :anneadayı::emir_bebek:

Ben de 29. Haftada gidicem kontrole acaba doktoruma sorsam sezaryen gününü söyler mi ki tez canlılık mı ediyorum acaba :KK37:

Ben hamile olduğumu daha öğrenmeden haziran ayında bebek düşündüğümüzden dişçiye gitmiştim. Bebek düşünüyorum bana problem olacak bişey varsa tedavi yapılsın dedim. Aynı seninki gibi dıştan sağlam içinde çürük olan diş çıktı. İyi ki gitmişim çünkü diş ağrısı nedir iyi bilirim:işsiz: inşallah seninde geçer
Sagol canim inşallah surekli agri yapmaz en azindan cok şükür dün gece uyudum. Doğumdan sonra gidip dişlerime film cektirecegim dışarıdan anlasilmiyor ben dişe çok önem veririm

Birdilimkek Birdilimkek canım ilk 3 ay ve son 3 ay çok riskli diyolar diş tedavisinde. Ama o enfeksiyon sonrasan iltihap yapıp bebeğe geçerse daha tehlikeymiş. Benimde diş doktoru ilk üç ay bişey yapamam demişti. Kadın doğumcuma gidip durumu anlatmıştım. Ağrıdan uyuyamıyordum bişey yiyemiyordum 3 kiloyu ilk öyle veemiştim zaten. Hamileliğimin 2 ayı zehir gibi geçti sonra durumu anlatınca kadın doğumcum çok dayanılmazsa tedavi edilmek zorunda diyip bi reçeteye kaşesi ve imzasıyla birlikte lokal anestezi ve diş tedavisi yapılabilir yazmıştı o kağıtla gittiğimde dişimi hallettirdim ve çok şükür rahatım. Yoksa bu 6 ay cehennem olucaktı bence sende şansını bi doktorunla konuşarak dene
Canim bu gece de ayni agri olsa ben de direkt doktorumdan izin alip doktorumun oldugu hastanede diş tedavisi yaptiracaktim ama cok şükür dün gece agrimadi. İgne direkt dogum sancilarini baslatir diyince korktum ben de. Bakalim insallah agrimaz dikkat edecegim

Günaydın kızlar. Şeker konusunda bilgili arkadaşlar: benim açlık hiç 100ün altına düşmüyor. Düşünce ağzıma bişiler atayım diyorum yok. Düşmüyor. Tokluk gayet normal. Yediklerime çok dikkat ediyorum. 140 ı geçirtmiyorum. Ama açlık nasıl düşürülür. Aşırı su içiyorum artık. 3 litre isteyerek ama kalanını zorla içiyorum. Şeker düşsün diye. Düşmezse ne olur. Doktora gitme şansım pek yok. Dahiliyeye endokrine giden arkadaşlar bi sorabilirmisiniz doktorlarınıza. Tokluk şekeri normal ama açlık hep 100-110 arasında olursa ne yapmak lazım diye.
Canim benim de dun dikkatimi cekti tahlilde aclik referans degerlerinde 74-106 yaziyor sanirim 100 de cok yuksek olmuyor bu durumda. Benim acliklarim düşük ama toklukta yuksek cikarsa bi 10 15 dk yürü dedi diyetisyen. Gercekten hareket halinde oldugum zamanlar daha dusuk çıkıyor. Toklugu olcmek icin beklerken oturup kitap okursam mesela cok yuksek ciktigini farkettim. Aclik sekeri diyetle dusurulmez gibi geliyo sanki bana imkanin varsa gunluk yürüyüş dene bakalim faydasi olacak mi

Sagol canim inşallah surekli agri yapmaz en azindan cok şükür dün gece uyudum. Doğumdan sonra gidip dişlerime film cektirecegim dışarıdan anlasilmiyor ben dişe çok önem veririm
Geçmiş olsun. Hamilelik annelik kadınlık gerçekten çok zor bişi. Bir aydır hastayım. Başım çatlııo sürekli. Vücudum ağrıyor.
Biraz da anlayış gösterilse hamilelere. Saygı olsa. Avrupada bir kadın hamile olduğunu öğrenir öğrenmez ücretli izne ayrılabiliyor ve 24 ay doğum sonrası ücretli izni var. Daha çok imkanları vardır belki ama bana bu kadarı bile yetip artacak. :-) gel 32.hafta geeel.

Canim benim de dun dikkatimi cekti tahlilde aclik referans degerlerinde 74-106 yaziyor sanirim 100 de cok yuksek olmuyor bu durumda. Benim acliklarim düşük ama toklukta yuksek cikarsa bi 10 15 dk yürü dedi diyetisyen. Gercekten hareket halinde oldugum zamanlar daha dusuk çıkıyor. Toklugu olcmek icin beklerken oturup kitap okursam mesela cok yuksek ciktigini farkettim. Aclik sekeri diyetle dusurulmez gibi geliyo sanki bana imkanin varsa gunluk yürüyüş dene bakalim faydasi olacak mi
Banada doktor sınır olarak 95 yazmış. Benim hep 100-110arası. Tokluk sıkıntı değil. Bişi yemiyorum zaten. Ekmek kepek bile yemiyorum. Zaten %80 beyaz un. Limon sirkesi kurmuştum. O düşürüyormuş. Bu haftasonuna hazır olur. Açlık çok sınırda hatta üzerine çıkıyor. Bu aletler yüksek ölçer mi acaba. Yükleme sırasında 89 du açlığım. İdrar tahlilinde 15 lökosit yazıyordu. Enfeksiyon çıkmış. Doktor kültüre bakalım dedi. Temiz çıkmış. Ama benim mantar gibi kaşıntım akıntım hepsi var. Demekki şeker yüzünden. Bende doktoru değiştireceğim. Kadın yoğunluktan ilgilenmiyor buda beni kızdırıyor artık. Bişi soramıyorum hep meşgul

fbtl fbtl sen daha önce çok iyi bir markanın tansiyon aletini aldım demiştin ya. Neydi onun markası. Bende almayı düşünüyorum

Geçmiş olsun. Hamilelik annelik kadınlık gerçekten çok zor bişi. Bir aydır hastayım. Başım çatlııo sürekli. Vücudum ağrıyor.
Biraz da anlayış gösterilse hamilelere. Saygı olsa. Avrupada bir kadın hamile olduğunu öğrenir öğrenmez ücretli izne ayrılabiliyor ve 24 ay doğum sonrası ücretli izni var. Daha çok imkanları vardır belki ama bana bu kadarı bile yetip artacak. :-) gel 32.hafta geeel.
Allah sabir versin sana da canim ben asla calisamazdim heralde :) az kaldi canim 32 haftaya zaman cok hızlı geciyor valla

Kızlar...Vajiananın üst tarafında yani alt karın bölgesinde hafif hafif iğne batması gibi bazen de daha keskin bir batma var. Nadir oluyor. Ama bilemedim. Tedirgin oldum biraz. Fikri olan var mı?

Kizlar bnde dahiliye konturolumdan ciktim cok şükür insüline gerek yok diyete devam dedi sizler nasılsınız
ayy ne güzel hadi gözün aydın canım.Ben yarın gidicem 100 gr şeker yüklemesi yapılıp 3 saatlik bakılacak onun sonucuna göre karar verilecek darısı bana inşallah insülün kullanmak istemiyorum hiç yaa :KK61:

Merhaba herkese:anne:

Stresten uzak durmak lazım ama çalışıyorsak bu imkansız gibi :KK62:
Sabahtan beri dengesizin biriyle uğraşıyorum:KK62:

Kızlar...Vajiananın üst tarafında yani alt karın bölgesinde hafif hafif iğne batması gibi bazen de daha keskin bir batma var. Nadir oluyor. Ama bilemedim. Tedirgin oldum biraz. Fikri olan var mı?
benim tam anlattığın bölgede hep ağrı var sanki biryere vurmuşumda morarmış gibi bir ağrı:KK42:Dr'a söylediğimde bebek aşağı döndüğünde kafası baskı yapıyormuş ondandır dedi. baş aşağı duruyor genelde benim prenses nadir yukarda duruyor:KK70:

benim tam anlattığın bölgede hep ağrı var sanki biryere vurmuşumda morarmış gibi bir ağrı:KK42:Dr'a söylediğimde bebek aşağı döndüğünde kafası baskı yapıyormuş ondandır dedi. baş aşağı duruyor genelde benim prenses nadir yukarda duruyor:KK70:
Son üç aya girdik ya aklıma erken doğum riski falan geliyor. Belkide normaldir. Doktor randevuma az kaldı bende sorup bilgilendiririm cnm.

ayy ne güzel hadi gözün aydın canım.Ben yarın gidicem 100 gr şeker yüklemesi yapılıp 3 saatlik bakılacak onun sonucuna göre karar verilecek darısı bana inşallah insülün kullanmak istemiyorum hiç yaa :KK61:
İcini ferah tut canm eger şekerin cikarsada diyetle hallolucak bsymis ilk iki hafta diyete uymadim cok yuksek cikti bu hafta tam diyete uydum insüline gerek gormedi insallah temiz cikar sonucun

Back
X