- Emoji Skoru
- 2.420
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.981
Bir ayda bi gidiyorum canm dun dahiliye bolumune konturolum vardikız sen kaç günde bir kontrole gidiyorsun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ayda bi gidiyorum canm dun dahiliye bolumune konturolum vardikız sen kaç günde bir kontrole gidiyorsun:)
Gene canm cekerse arada bi oyle yapıp icicemSütün içine kahve koydum öyle içtim:)
hımm doğru canım bu ara dahiliye falan olunca onları okuyunca hep gidiyormuşun gibi düşündüm.Bir ayda bi gidiyorum canm dun dahiliye bolumune konturolum vardi
Yok canm ya arada bi devlet hastanesinede gebe poliklinike gidiyorum ama ultrason yaptrmiyorum idrar tahlili kan tahlili icin onuda doktorum soyledigi zaman gidiyorum bir aydr bebisimi gormedim bakalim kac kilo oldu bn kac kilo aldim acaba cok heycanliyim ya:))))hımm doğru canım bu ara dahiliye falan olunca onları okuyunca hep gidiyormuşun gibi düşündüm.
ne güzel bende çok meraklanıyorum buara birde midem çok kötüleşince acaba bebek büyümüşmüdür diye düşünüyorum benimde haftaya bakalım.Yok canm ya arada bi devlet hastanesinede gebe poliklinike gidiyorum ama ultrason yaptrmiyorum idrar tahlili kan tahlili icin onuda doktorum soyledigi zaman gidiyorum bir aydr bebisimi gormedim bakalim kac kilo oldu bn kac kilo aldim acaba cok heycanliyim ya:))))
Bnmde midem yanıyor canm özellikle aksamlari bakim bugun gaviscon kullanmama izn verirse doktorum kullanicamne güzel bende çok meraklanıyorum buara birde midem çok kötüleşince acaba bebek büyümüşmüdür diye düşünüyorum benimde haftaya bakalım.
Hayırlı haberlerle gel canım benim 7-8 gün var daha ohoo :)Bu arada bnm bugun konturolum var Dua edin kizlarrrr iyi haberlerle geleyim
Saol tatlim sanada az kalmis ama gecmiyor ki bu gunler suan saat gecmiyo gibi banaHayırlı haberlerle gel canım benim 7-8 gün var daha ohoo :)

Kız yeter aldıkların bebiş büyüsün biraz öyle al hiçbirini giyemeden büyüyecek bebişOnumuzde ki hafta sonu ankaraya gidecegim kizlar muhtemelen varmi onereceginiz magaza vs :)
nasıl bir mağaza istersin :)Onumuzde ki hafta sonu ankaraya gidecegim kizlar muhtemelen varmi onereceginiz magaza vs :)
Bncede aralikta daha mantıklı canm bnm ev temizligimide esim yapiyo zaten aralikta buyuk temizlik yapicak izn alicak üç gun bakalimGünaydın kızlar nasılsınız bu araları gece gezip sabahları uyuyorum
Dip köşe temizlik yapmayı planlıyorum eşime yıllık izin aldırayımda fakat aralıktamı başlasam siz temizlik işini napıyorsunuz
bana yardımcı kadın geliyor sağolsun çünkü amniyosentezle beraber ben bırakmak zorunda kalmıştım temizliği... doğuma yakın haftada iki gün filan alıp dip köşe koltuklar perdeler detaylı bir temizlik planlıyorum inşallahGünaydın kızlar nasılsınız bu araları gece gezip sabahları uyuyorum
Dip köşe temizlik yapmayı planlıyorum eşime yıllık izin aldırayımda fakat aralıktamı başlasam siz temizlik işini napıyorsunuz
Saol tatlim sanada az kalmis ama gecmiyor ki bu gunler suan saat gecmiyo gibi bana![]()
hep bilindik mağazalar var canım panorada 2 tane farklı magaza gördum ama vitrin hiç iç acıcı gelmeyince girmedimOnumuzde ki hafta sonu ankaraya gidecegim kizlar muhtemelen varmi onereceginiz magaza vs :)
yapmıyorumGünaydın kızlar nasılsınız bu araları gece gezip sabahları uyuyorum
İnş erken doğırmayız şuan ev temiz fakat bende titizlik var biraz tüm eşyaları kaldırıp silmem gerek eşim olmadan yapamamBncede aralikta daha mantıklı canm bnm ev temizligimide esim yapiyo zaten aralikta buyuk temizlik yapicak izn alicak üç gun bakalim
Ben hiç iyi bir kadına denk gelmedim cnm çok kötü yapıyolar en iyisi eşime yaptırmakhep bilindik mağazalar var canım panorada 2 tane farklı magaza gördum ama vitrin hiç iç acıcı gelmeyince girmedim
kentpark carters ve mothercare büyük baya çeşit oluyor
panorada ki mothercare baya küçük hiçbir şey yok
yapmıyorumev pis duruyor hep
genel düzenleme yapıyorum 3 haftadır sanırım toz almadım
dip köşe yapamıyorum artık
ben mobılya gelmeden bı kadın cagıracagım perde cam onları halledecegım bır de mobılyadan sonra cagırırm doguma yakın yeter sanırım