• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın güzel anneler! Bizim şeker yüklememiz bu cumartesi yani tam 26+0'da olacak. 1.derece yakınlarımda şeker hastalığı olmamasına ve hamilelikten önce tatlı tüketmememe rağmen son zamanlarda canımın tatlıyı çok çekmeye başlaması beni de korkutuyor. Kilo alımım hızlandı, 51.5 ile başlamıştım. Bu sabah tartıda 58'i görmek pek hoşuma gitmedi. Halbuki gebelik öncesinden pek farklı da beslenmiyorum ama yapacak bir şey yok sanırım :) bu arada @nemesis arkadaşım herkes söylemiş ama ben de çeşitlilik ve uygun fiyat açısından istanbul yolundaki babymall'ü şiddetle tavsiye edeceğim :) biz çoğu kıyafetimiz hariç her şeyimizi tamamladık. Erken doğum ya da ağırlaşma olayı gözümü korkuttuğu için odası, ıvır zıvırları dahil hepsini tamamladım. Zaten sırtım ve sol göğsümün altında hafif bir deri katlanması bana çoğunlukla acı veriyor. Bu yüzden bitsin istedim. Fikir olması açısından lohusa pijaması ve geceliği olayını şöyle hallettim: nette bildik bi iki tane bu sitelerden var, onların birinden bir adet gecelik sabahlık takım aldım. Reklam olur mu bilmediğimden iaim yazmıyorum, soran olursa özelden yazarım tabii ki. Onun dışında boynerin internet sitesinden süwen'in 1 adet askılı pijama alt üst takımı, 1 adet emzirme geceliği(bu arada fiyatı uygundu), 1 adet sabahlık aldım. Dünya kadar siteye ve mağazaya baktım ama en mantıklısı bu gibi geldi. Lohusa tacımı instagramdan mahperiaksesuar'dan sipariş verdim, geldi. Uygun fiyata inanılmaz zarif işleri var, ben beğendim en azından :) lohusa terliği olarak düz kalın tabanlı havlu terlik aldım g ile başlayan netteki alışveriş sitesinden. Hastane odasını süslemek için annemle tül aldık. Onlardan süslemeler yapacağız aşırıya kaçmadan. Bir de az önce nevresimlerini attım makineye, bir an önce kurusun, ütüleyip kaldıracağım hepsini. Ne güzel duyguymuş fiziksel tüm zorluklarına rağmen. Biraz uzun oldu ama epeydir yazmıyordum, fikir olsun istedim :)

Arkadaşlar ben daha yeni yeni alışveriş yapabiliyorum bebeklerime,hastane çıkışı,tulum ve zıbın kaçar tane aldınız?bir de 0-3 ay alıyorum genelde yanlış yapmıyorum inşallah
canım 0-3 ay 2-4 ay alabilirsin 3-6 ben bırkaç tane aldım oda 4. ayda vs giydirirm diye ama bence gerek yok 3. ayda dışarı cıkarsın o zaman alırsın
senin bebekler ikiz olduğundan 0-3 ayı sen rahatlıkla kullanabilirsin ilk aylar bazı bebekler büyük oldugundan 0-3 ayı ancak 1 ay giyebiliyorlar
2-4 ayda alırsan 3. ayda falan giydirirsin ben bol bol 2-4 ALDIM 2 VE 3 . AYDA giydirirm diye
Ya kizlar yaa ben yemek yiyince nefes alamiyorum. Siskinlikten olecek gibiyim. Kaburgalarim batiyor ne dik durabiliyorm ne oturabiliyorum. Yedigimde cok bisey degil aslinda sizdede var mi bu durum ??
aynı dert bende de var yürüyüş iyi geliyor gaz sıkışması yaşıyorum

Yok yok ben doktoru değiştireceğim arkadaş. Aynen harfiyen dediğin gibi oldu zaten. Kendimizi kimlere emanet ediyoruz. Burada okadar insan stres yaşıyor. Yazık değilmi can taşıyoruz lan.bide kimi doktor 2 saat sonra ölç diyor kimi 1 saat sonra. Neye inanıp uygulayacağız. Bak asabım bozuldu gece gece. Yazıklar olsun insan sağlığıyla oynayanlara. Zaten ayrıntılı ultrasonda şüphelenmiştim. 20 dk sürdü ama 2 gün sonra benim doktorda 20 dk baktı herşeyine. Aynı şeyleri söyledi. E hacı madem bakabiliyorsun nediye başkasını tavsiye edip te gönderiyorsun. Çok kızdım. Belki benim diyetle kendimi bu derece sıkmama gerek yok. Ama ben bebeğe geçer kokusuyla yaşıyorum.
kuzum bence değiştirmek istiyorsan değiştir
ve kendin bi diyetisyen bul ona git gitmek istiyorsan kendini hiç yorma üzme para senin paran istediğine git seni strese sokacak insan yerine seni rahatlatacak insana para vermiş olursun zaten surada 2 ay ancak kaldı duzenlı bır dıyetle 2 ay gıtsen ya da 1 ay bıle gıtsen dıger ay aynı listeyi yapsan bitti gitti bile

Günaydın güzel anneler! Bizim şeker yüklememiz bu cumartesi yani tam 26+0'da olacak. 1.derece yakınlarımda şeker hastalığı olmamasına ve hamilelikten önce tatlı tüketmememe rağmen son zamanlarda canımın tatlıyı çok çekmeye başlaması beni de korkutuyor. Kilo alımım hızlandı, 51.5 ile başlamıştım. Bu sabah tartıda 58'i görmek pek hoşuma gitmedi. Halbuki gebelik öncesinden pek farklı da beslenmiyorum ama yapacak bir şey yok sanırım :) bu arada @nemesis arkadaşım herkes söylemiş ama ben de çeşitlilik ve uygun fiyat açısından istanbul yolundaki babymall'ü şiddetle tavsiye edeceğim :) biz çoğu kıyafetimiz hariç her şeyimizi tamamladık. Erken doğum ya da ağırlaşma olayı gözümü korkuttuğu için odası, ıvır zıvırları dahil hepsini tamamladım. Zaten sırtım ve sol göğsümün altında hafif bir deri katlanması bana çoğunlukla acı veriyor. Bu yüzden bitsin istedim. Fikir olması açısından lohusa pijaması ve geceliği olayını şöyle hallettim: nette bildik bi iki tane bu sitelerden var, onların birinden bir adet gecelik sabahlık takım aldım. Reklam olur mu bilmediğimden iaim yazmıyorum, soran olursa özelden yazarım tabii ki. Onun dışında boynerin internet sitesinden süwen'in 1 adet askılı pijama alt üst takımı, 1 adet emzirme geceliği(bu arada fiyatı uygundu), 1 adet sabahlık aldım. Dünya kadar siteye ve mağazaya baktım ama en mantıklısı bu gibi geldi. Lohusa tacımı instagramdan mahperiaksesuar'dan sipariş verdim, geldi. Uygun fiyata inanılmaz zarif işleri var, ben beğendim en azından :) lohusa terliği olarak düz kalın tabanlı havlu terlik aldım g ile başlayan netteki alışveriş sitesinden. Hastane odasını süslemek için annemle tül aldık. Onlardan süslemeler yapacağız aşırıya kaçmadan. Bir de az önce nevresimlerini attım makineye, bir an önce kurusun, ütüleyip kaldıracağım hepsini. Ne güzel duyguymuş fiziksel tüm zorluklarına rağmen. Biraz uzun oldu ama epeydir yazmıyordum, fikir olsun istedim :)

hoşgeldin emzirme geceliğini hiç bilmiyordum
bende ankaradayım kilom olduğu için netten almayım dedim geceliği ama söylediklerin fikir oldu bakacağım boynere en olmadı ankamal boynere bakarım
seseryan olursa pijama takımı zor oluyormus dıye duydum indir kaldır alt kısmı zorlanılıyormus
bende gecelik düşündüm
eğer ankarada bi yer de bulursan bana haber edebilir misin
paylaşımın için telekkürler :)

P Prime18 Rica ederim canım, ben ankamalldeki boynere bakmıştım pek çeşit yoktu, hatta hiç bile denilebilir. O yüzden internet sitesinden almak durumunda kaldım aslında görüp almayı tercih ederdim ama oldu neyse ki. Annem daha önce kızılaydaki pasajlara bakmıştı canım, bana da foto çekip göndermişti. Ama benim pek hoşuma gitmedi çoğu. Daha ince el işleri sevdiğim için. Fiyatları da nete göre daha pahalı aslını istersen. Ama yine de göreyim dersen kocabeyoğlu pasajında falan varmış, onlara sorarsan başka nerelerde var diye, bir iki yer ismi veriyorlarmış. Benim netten aldığım dantelli kalın askılı, boynerden de aldığım askılı ancak daha penye ve tek göğsünde zarif bir çiçek işlemesi var sadece. Bir de emzirme özellikli işte, göğsü açılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam boynerden aldığım süwen marka gecelik 50 tl civarı falandı indirimdeydi ben aldığımda.

Evet ilk hedefim babymall :) oda vs isleri ebnde hallettim. Hatta buyuk parcalarin cogu ve kiyafetler tamam bende. Sadece ivir zivir eksiğim kaldi. Terkometredir dus filesidir biberondur emzikdir vs. Onlarida hallettimmi haftaya tamamdir.
Birde gecelik islerini hallettigin yeri bana yazabilirmisin. Hatta bence buradan yaz reklam.olmaz bence. Neticede bizde magaza ismi vs paylasiyoruz.

• Beğen
Reactions: eeg
Evet ilk hedefim babymall :) oda vs isleri ebnde hallettim. Hatta buyuk parcalarin cogu ve kiyafetler tamam bende. Sadece ivir zivir eksiğim kaldi. Terkometredir dus filesidir biberondur emzikdir vs. Onlarida hallettimmi haftaya tamamdir.

Benim de alınacak birkaç kıyafet kaldı. Onların da çoğunu sonraki hafta sonu babymallden tamamlarız muhtemelen. Bu arada istersen babymall'ün internet sitesini incele istersen lazım olan şeylerle ilgili, hem var mı yok mu hem de fiyatlarına bakarsın. Ben öyle yapıyorum, iyice şiştiğim için daha kolay oluyor :)

Birde gecelik islerini hallettigin yeri bana yazabilirmisin. Hatta bence buradan yaz reklam.olmaz bence. Neticede bizde magaza ismi vs paylasiyoruz.
Online çamaşır.com'dan aldım canım geceliğin birini ve sabahlığın birini. Dantelli kalın askısı var. Tereddüt etmedim değil vaktinde verirler mi falan diye ama yalan olmasın 3 iş gününde geldi yanlış hatırlamıyorsam. Benim aldığım bondy diye bi model. Ekru aldım renk ama kremden çok kırık beyaza yakın.

Fotolarını da yüklicektim gecelik vr pijama ama henüz yükleme yetkim yokmuş kızlar :/

Çikolataları sipariş ettim canım bi hafta içinde kapı süs hastane işlerini lohusa pijamalarınıda halledicem nasipse aralık ayında bütün alışveriş işi tamamlanmış olucak

Ben bu hastane odasında ufak bi süsleme ikram yapmak istiyorum. Ama daha karar veremedim ne yapacağıma. Kapı süsümü de almadım, daha yavrunun adına da kesin karar veremedik. Galiba defne olacak. Çikolata şimdi alırsak o zamana kadar durur muo_O bide gece mi doğacak gündüz mü normal mi sezeryan mı bilemediğimden bu hazırlıkları kim yapacak :işsiz:
Benim ablamlar yapardı ama ikisi de çocuklu biri bidaha hamile hatta. En iyisi eşime yaptırmak olur. Bir yerle anlaşayım o gün için cake-pops vs şeyler yaptırayım diyorum ama o gün hemen yapılıp yollanması lazım bence. Bu konuya biraz mesai lazım:işsiz:

Bunu online çamaşır comdan aldım
IMAG0039~3.webp

Bu pijama takımı kızlar boynerin internet sitesinden
IMAG0040~2.webp

Bunlar da boynerin internet sitesinden gecelik ve sabahlık kızlar. Markası suwen. Yükleyemiyorum sandım ama kırpınca yüklendi :)
IMAG0041~2.webp
IMAG0042~3.webp

Armut yiyebilirsin eksi elmada ama gunde iki kez ye kucuk olsun dedi bn nar seviyorum yiyebilirmiyim dedim nar buyukse 4 e bol ceyregini yoğurtla ye dedi
P Prime18 Rica ederim canım, ben ankamalldeki boynere bakmıştım pek çeşit yoktu, hatta hiç bile denilebilir. O yüzden internet sitesinden almak durumunda kaldım aslında görüp almayı tercih ederdim ama oldu neyse ki. Annem daha önce kızılaydaki pasajlara bakmıştı canım, bana da foto çekip göndermişti. Ama benim pek hoşuma gitmedi çoğu. Daha ince el işleri sevdiğim için. Fiyatları da nete göre daha pahalı aslını istersen. Ama yine de göreyim dersen kocabeyoğlu pasajında falan varmış, onlara sorarsan başka nerelerde var diye, bir iki yer ismi veriyorlarmış. Benim netten aldığım dantelli kalın askılı, boynerden de aldığım askılı ancak daha penye ve tek göğsünde zarif bir çiçek işlemesi var sadece. Bir de emzirme özellikli işte, göğsü açılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam boynerden aldığım süwen marka gecelik 50 tl civarı falandı indirimdeydi ben aldığımda.
kısa kollu mu aldınız, ben nedense hep inçe kollu bakıyorum. Bir de çok acemi bir soru olacak ama sıralama olarak hangilerini giyeceğiz

Benim de alınacak birkaç kıyafet kaldı. Onların da çoğunu sonraki hafta sonu babymallden tamamlarız muhtemelen. Bu arada istersen babymall'ün internet sitesini incele istersen lazım olan şeylerle ilgili, hem var mı yok mu hem de fiyatlarına bakarsın. Ben öyle yapıyorum, iyice şiştiğim için daha kolay oluyor :)

Brn o kadar karisik yaptim ki kiyafet alisverisini. Nasipse bu hafta sonu temizleyip odasini yerleştireceğiz esimle.o zaman gorecegiz ne oldu ne bitti :))

Online çamaşır.com'dan aldım canım geceliğin birini ve sabahlığın birini. Dantelli kalın askısı var. Tereddüt etmedim değil vaktinde verirler mi falan diye ama yalan olmasın 3 iş gününde geldi yanlış hatırlamıyorsam. Benim aldığım bondy diye bi model. Ekru aldım renk ama kremden çok kırık beyaza yakın.

Bakayim bende buraya bakalim.gerci ben bu isi online yapmasam daha iyi sanki en son trendyoldan aldigim gecelik suan tisort kivaminda 1.80 boy olunca :D

Kiz subat subat donmazmisin bu askililarla
Zannetmiyorum canım, Ankaralıyım ben, soğuk dokunmuyor :) hırka falan da alcam yanıma zaten ama gerçekten sıcakla hiç aram yoktur. Sitelerde uzun kollu da var bir sürü tercihen

Zannetmiyorum canım, Ankaralıyım ben, soğuk dokunmuyor :) hırka falan da alcam yanıma zaten ama gerçekten sıcakla hiç aram yoktur. Sitelerde uzun kollu da var bir sürü tercihen
Ven dunyaya usumeye geldigim icin donarim sanki bunlarla :2

Ven dunyaya usumeye geldigim icin donarim sanki bunlarla :2
Ay cidden istediğin gibi bulmak çok zor, yok kısası uzunu yok rengi yok dantel miktarı, yok fiyatı... Gerçekten benim de sinirim bozulmuştu, sonunda bunlar oldu. Ama senin boyun dillere destan canım, maşallah :) aslında istanbula falan yolun düşse bunların fabrika mağazaları falan tuzla tarafında sanırım ama dediğim gibi o da yolun dğşersr görerek almış olursun

Kizlar Gunaydin, seker sonucm geldi cok moralim bozuldu.

Aclik 83
1. saat 202
2. saat 158

Sali gunu endocrinology randevusu var. Insuline baslatirlar mi sizce?

Back
X