Günaydın güzel anneler! Bizim şeker yüklememiz bu cumartesi yani tam 26+0'da olacak. 1.derece yakınlarımda şeker hastalığı olmamasına ve hamilelikten önce tatlı tüketmememe rağmen son zamanlarda canımın tatlıyı çok çekmeye başlaması beni de korkutuyor. Kilo alımım hızlandı, 51.5 ile başlamıştım. Bu sabah tartıda 58'i görmek pek hoşuma gitmedi. Halbuki gebelik öncesinden pek farklı da beslenmiyorum ama yapacak bir şey yok sanırım :) bu arada
@nemesis arkadaşım herkes söylemiş ama ben de çeşitlilik ve uygun fiyat açısından istanbul yolundaki babymall'ü şiddetle tavsiye edeceğim :) biz çoğu kıyafetimiz hariç her şeyimizi tamamladık. Erken doğum ya da ağırlaşma olayı gözümü korkuttuğu için odası, ıvır zıvırları dahil hepsini tamamladım. Zaten sırtım ve sol göğsümün altında hafif bir deri katlanması bana çoğunlukla acı veriyor. Bu yüzden bitsin istedim. Fikir olması açısından lohusa pijaması ve geceliği olayını şöyle hallettim: nette bildik bi iki tane bu sitelerden var, onların birinden bir adet gecelik sabahlık takım aldım. Reklam olur mu bilmediğimden iaim yazmıyorum, soran olursa özelden yazarım tabii ki. Onun dışında boynerin internet sitesinden süwen'in 1 adet askılı pijama alt üst takımı, 1 adet emzirme geceliği(bu arada fiyatı uygundu), 1 adet sabahlık aldım. Dünya kadar siteye ve mağazaya baktım ama en mantıklısı bu gibi geldi. Lohusa tacımı instagramdan mahperiaksesuar'dan sipariş verdim, geldi. Uygun fiyata inanılmaz zarif işleri var, ben beğendim en azından :) lohusa terliği olarak düz kalın tabanlı havlu terlik aldım g ile başlayan netteki alışveriş sitesinden. Hastane odasını süslemek için annemle tül aldık. Onlardan süslemeler yapacağız aşırıya kaçmadan. Bir de az önce nevresimlerini attım makineye, bir an önce kurusun, ütüleyip kaldıracağım hepsini. Ne güzel duyguymuş fiziksel tüm zorluklarına rağmen. Biraz uzun oldu ama epeydir yazmıyordum, fikir olsun istedim :)