• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Önceden sezeryan oldugum için seçme hakkım var ama ben kendim seçmedim. Dr çocuk 4 kıloyu geçecek gibi dedi. 4 kuloyu geçerse de sezeryandan dolayı dikişlerin açılma riski varmış. Bakalım haftaya tekrar bebeğin kulosuna bakıp karar verecekler. Hakkımızda hayırlısı artık. Ben her ikisi için de kendimi hazırlyayım dedm ve ilk kremden başladım :))

Hangis hayırlısıysa sen ve bebek için öyle olsun. Almanya da sezeryan yapmıyorlar gerekmedikçe diye duymuştum da o yüzden sormak istedim.

Lansimoh için bebeğin ağzındaki aftlara da iyi geliyor demişti benim doktorum ilk doğumda yani silmene gerek yok dedi ama ben de rahatsız olup silmistim.benim de catlaklarim var gogus ucunda doğumdan sonra mı kullanayim önce mi bilemiyorum. Doğumdan önce bebek için meme kokusunu degistiriyor diyor bazı doktorlar

Ben bi kagida yazmistim zaten hissediyorsun bi değişik olduğunu sancim geldikçe gündüz 4ten başladım yazmaya saatlerini ve süresini. .akSam 10 a doğru siklasti kağıda bi baktım ki inanılmaz düzenli aralıklarla geliyor sancılar arası kisaliyor süresi uzuyor.eşime gösterdim hadi gidelim dedim eşim bana bu kadin delirdi gözüyle baktı kagidi görünce hiç unutmuyorum.:halay:

İş hayatına başlayınca ne kadar kıskanç ve kötü yürekli insanlar olduğunu anlamışım gerçekten. Hayirlisi olsun canım bebeğin nasibiyle gelsin güzel haberler alırsın inşallah

Ya çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı bana daha çok varmış gibi geliyor.Burda kimisinin profilinde 37 haftaları bu verilen günleri gorunce heyecan oluyorum en son ben dogurcakmisim gibi hissediyorum bakalım.Sağlikla kavusursun ikizlerine inşallah canim

Benim mutfak tezgahım beyaz tabi sarariyor.misafir falan gelmicekse bekletiyorum bırakıyorum öylece 10 günde 1 ağzımi burnumu tulbentle kapatarak kullanıyorum...başka bişey çıkarmıyor çünkü onu.kipadan beyaz sirke aldım geçenlerde vileda kovasına döktüm tuvalet banyo dusakabin toz alma hepsinde kullandim cok memnun kaldim.gerçekten çok sağlıksız bu deterjanlar bi tek bulaşık makinesi için deterJan arayisindayim markettekiler çok ağır geliyor

maşallah canım bebeğin daha iyi olcak inşallah sen de kendini ihmal etme onun sana ihtiyacı var dikkat et kendine

Doğuma bi kaç gün 1 2 hafta kala böyle şiddetli ağrılar oluyor ben gerçek sancıdan günler öncesinde bi kaç defa acile gitmiştim.az kalmış olabilir doğumuna ama çok kötü olursan dinlensen bile mutlaka git doktora canim bu arada doğum günün de kutlu olsun
Sağol canım hepimiz sağlıkla kavuşalim inşallah

Aynı durum bizde de var :KK54: alışmışım 10-15 dakikada bir hissetmeye baktım hareket etmiyor hemen dürtüyorum onu zilli de karşılık veriyor babasıda kızıyor çocuğu rahatsız etme uyuyup büyüyecek diye :anneadayı: Dayanamıyorum valla bu şekildebir iletişim yolumuz var gayette memnunum ben
Dimi ya enazindan cok şükür iletişime gecebiliyoruz ay bu son aylar herseydennkorkar oldum hayırlısiyle gecsede su gunler kavuşsak artik:21:

Bimden aspirin aldım bulaşık deterjanıyla biraz karıştırdım bir kaç yeri mutfakta sildim yarım saat kadar ama sanki başım ağrıdı bu kadarda etkilemez herhalde psikolojik benimki sanırım ya gerçekten temizlik maddelerine karşı bir panikatak oluştu bende diğer anne adaylarımız çamaşır suyu porcöz falan kullandığını yazıyorlar demekki iyice havalanınca temizlik yapılan yer bu kadar sıkıntı olmuyor

Dedim ya porçöz, çamaşır suyu gibi kimyasal zehir olan şeyleri ben eve sokmam. Kendime ve eşime de yapamam bunu. Mutfakta günlük temizlikte de frosch greyfurtlu kullanıyorum. Frosch un diğer ürünleri de güzeldir, öyle boğazını filan yakmaz.

Yine hüsraaaaaaaannn :sinirli: bizim kontrol iptal kızlar doktor bugün yokmuş. Yarın gidicez artık napalım :KK51:

Birdilimkek Birdilimkek mutlu yıllar canıııımm iyiki doğdun çok güzel bi sene geçir inşallah bebişinle :KK200:

Bir gün daha büyümüş göreceksin ;) iyi olsunlar da boşver sonra görelim. Benim de Çarşamba randevu bakalım.

Ya ayni sey benim de aklimda ben de earth mama diye. I marka gogus ucu kremi aldim. Silmeden emzirebiliyormmussun yani bebege su bile vermeyin derken kremli kremli mi emziricez ben anlamadim. Dedigin gibi kremler yagli zaten silsen de gecmez yikamak lazim. Tecrubeliler bir yol gosterim :)

Benim de çok kafamı kurcalıyor, emzirme eğitiminde de kesinlikle krem sürmeyeceksin dediler, kokuyu değiştirir bebeği memeden uzaklaştırır dediler. Anneme sordum hiç bişi kullanmamış, sadece her emzirme öncesi karbonatlı suyla sildim diyor. Hem bebeğin ağzında pamucak filan da olmazmış karbonatlı su sayesinde.

Ayyyyy esimin dogum gunu, bizimki de 23 ocakta gelse ayni gun diye esim sevincten bayilirdi heralde :) ama mumkunse daha gelmesin benimki o tarihte:) 12 subattan sonra heran alabilirim diuor doktor bana bakalim kova burcunu yakalayabilecekmiyiz :)

Benim Doğum günüm de 13 Şubat :) bakalım tutturabilecek mi minik adam :)

Kızlar selam herkese. Bir iyi bir kötü haberim var. İyi olan yogunbakimdan çıktık çok şükür artık servis teyiz. Bebeğimin emmesini beklicez biraz uzun bir süreç ama sağlıkla atlatalim inşallah. Kötü olansa bunca kosturmanin telasenin içinde sezeryan yerim iltihap kapmis. Dr dinlenemiyorsun sürekli koşturma icindesin normal dedi. Bı tedavi uygulicak geçmezse antibiyotik verecek. Bizden bu şekilde haberler. Allah herkese sağlık versin inşallah.

Bebişe çok sevindim, güzel haberlerini duymak emin ol bizi de çok rahatlatıyor. O gün akıntı yazdığında tahmin etmiştim neyseki geçici bir şey. Şimdi kendine de iyi bakmalısın. Vücuttan iltihap atan besinleri ve meyveleri de araştır bence.

Bugün ayrıntılı ultrasona girdim suyum hala sınırda ve kesenin bir tarafında yok diğer tarafa yığılmış .anı bir durumda hemen yoksada 10 gün sonra alacaklar bebeği

Böyle bir şey hiç duymamıştım, su değil mi bu çalkalanmıyor mu içerde gibi düşünüyor insan. Neyse nasıl olsa artık gününü yakaladın, bundan sonra doğsa da sorun olmaz.

Bebek 28. Haftada aşağı dönmüştü canim zaten. Takibime göre de tekrar yukari dönmedi çünkü ayaklari mideme ve bobreklerime vuruyor devamli.. Bilmiyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum şimdi gittim yarım saat duşun altina girip hareketsiz kalarak dinlenmeye gevşemeye calistim insallah faydası olur
Nice güzel yaşların olsun canım eşin ve evladınla birlikte mutlu bir ömür sür.Geçmiş olsun cnm fazla ayakta kaldıysan ondan da olmuş olabilir

Nice güzel yaşların olsun canım eşin ve evladınla birlikte mutlu bir ömür sür.Geçmiş olsun cnm fazla ayakta kaldıysan ondan da olmuş olabilir
Tesekkur ederim canim evet olabilir çünkü dün eşimle temizlik yaptık yoruldum biraz ondan da olmuş olabilir. Hala tam rahatlamadim ama sabaha göre çok daha iyiyim şükür

Martta doğum yapacak bir arkadaşım var oda hep kafasının midesine baskı yaptığından şikayetçiydi doktor bu muayene o popişi senin velet dönmüş demiş :emir_bebek: inş oda efsunun popiştir :ukala:

Ay benimki de mideme ve hatta kaburgama baskı yapıyor gibi, kaburgam batıyor benim o derece. Acaba döndü mü ki kızçem:emir_bebek: inşallah dönmüştür:KK73:

Birdilimkek Birdilimkek doğum günün kutlu olsun:KK73::KK73::KK73:

Sağlıkla huzurla bebicikle mutlu yılların olsun. En güzel günlerini bundan sonra yaşarsın inşallah:KK73:

Back
X