- Emoji Skoru
- 68.185
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #33.401
Bende kontroldeyim bakalim ben sipa hala ters mi. Bugun kafasi nerde cozemedim belki gece dönmüştür :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusunarkadaşım da bir akşam böyle mesaj attı akıntı geldi nisan mıdır diye ertesi gün suyu geldi cnm. Tedirgin olma ama hazırlıklı da ol herkeste farklı gerçekten bu doğum olayı standardı yok.

Bende kontroldeyim bakalim ben sipa hala ters mi. Bugun kafasi nerde cozemedim belki gece dönmüştür :)
Katiliyorum. Ben tam karar vermistim yorumlari okudum, cikolatasi iyi diyo, kirilmadan muhafazali biseyle yolluyomuslar bozulmasin diye bunlar muhim e zaten ambalajda da bebek ismisi yazicak daha nolsun. Hayirli olsun simdiden.kac tane vericeksin canim, 50 versem bize gelenler 1 taneyle cikmaz ki, ay gelinime de gotüreyim, 5 tane de komşulara derken...benim nişanda oyle yaptilar yazin sicaginda cikolatalari Istanbuldan Ankaraya fazla fazla topladilar arkadaşlarima kalmadi sonra da aylar sonra dediler ki "ay o guzelim cikolatalari almistik ya komsulara getirdigimizde erimişlerdi diye" niye ac gozluluk yaparlar ki![]()
Benimderuyama girdiydi aksam. Donmemisti hakkat donmemis halaAy hadi inşallahbenim bu gece rüyama bile girdi ya, annem karnıma bakıp dönmüş bu diyordu
![]()
Çok guzelmis iyi gunlerde kullan canim cok değisik ve orjinal buldum hatta bayıldim diyebilirimMadem hazırlıkları paylaşıyoruz, ben normalde taç falan istememiştim ama son dk saçımı derli toplu gösterir diye lohusa tacı almaya karar verdim, fikir olsun paylaşayım sizlerle de.
Her seyin iyi olmasina sağlıklı olmasina sevindim annesi sana cekmiş son dk kadar dönmeyecekBenimderuyama girdiydi aksam. Donmemisti hakkat donmemis halaonun disinda hersey normal :))
Evet aynen oyle :) suyum tamamen normale donmus kalp atisi cok normal. Nst guzel. Bi terslik bebisin ters olmasi iste onunda artik hayirlisi :)Çok guzelmis iyi gunlerde kullan canim cok değisik ve orjinal buldum hatta bayıldim diyebilirim
Her seyin iyi olmasina sağlıklı olmasina sevindim annesi sana cekmiş son dk kadar dönmeyecek![]()
Herşeyin iyi olmasına sevindim Oda düzelir inşallah kafana takma sonuçta bir sağlık problemi değilEvet aynen oyle :) suyum tamamen normale donmus kalp atisi cok normal. Nst guzel. Bi terslik bebisin ters olmasi iste onunda artik hayirlisi :)

Çok farklı ve güzel olmuş canım güle güle kullanMadem hazırlıkları paylaşıyoruz, ben normalde taç falan istememiştim ama son dk saçımı derli toplu gösterir diye lohusa tacı almaya karar verdim, fikir olsun paylaşayım sizlerle de.
Evet kondu maalesef.
Maşallah subhannallah guzel haberler almışsınız sağlıkla devam etsin insallahSonunda geldik doktordan kızlar. Bebiş hala baş gelişi bi sıkıntı yok çok şükür. 48 cm 2500 gr olmuşuz. Suyum falan gayet normal. Nst ye girmedim. 19 Ocakta dedi doktorum bizden haberler böyle![]()
Sendede haberler süper ohhh hep iyi haberler almak dilegiyle maşallahBiz de şimdi çıktık. Her şey yolunda şükür. Suyumuz normal, ölçülerimiz 2556 gr 48 cm. Nst'de de kalp atışı 130-140 arası, sancı da 18-27 arası değişti. O da iyi yani. Haberler böyle :)