Ben de kilolu başladım 80 ile Suan 93 kiloyum sistim de bana da cok kilo aldın sezeryan olursun bebek kilolu mu sezeryan olursun diyip duruyorlardı bende is yerinde en son bagirdim sustular

hiç takma gerekene cevabı ver doktor gayet iyi diyor doktordan da iyi bilecek değilsiniz de geç densiz insan cok maalesef
Kuzum sigortana ne yatıyorsa ordan hesaplanıyor son 3 ay dokumun baz alınıyor sanırım yol yemeğe bakmaz sigorta ama onu şirketin gösteriyorsa onlarla birlikte toplam ücret yatırıyorsa ondan hesaplanacaktır nette hesaplama programı vardı bi bak istersen
Bence değiştir zaten o girmeyecekmiş hiçbir şey icin geç değildir ayrıca nasıl özel bu doktor akşam nasıl gelmez ki devletten farkı yok demek bu alakasız bence sen git akşam da gelecek doktor istiyorum de bence gelenleri vardır sizin doktor yoğun diye mi gelmiyor ki sasırdım özelde bakan doktorun Doğuma gelmemesine ilk defa duydum
canim cok küçük değil Mevlitte giydirisin ama giydirmedigin şeyi de esek gibi değiştirmek zorunda hem instagram Dan satış yapıyorsunuz hemde fiş fatura kesmiyorsunuz sizi vergiye şikayet ederim de az cirkef ol bak nasıl değiştirir bir kere instagramdan satış yapmak icin satış profili açıp vergi numarası girmek gerekiyor digerleri hep yasak eşim mobilyacı bizim instagram sayfamız o şekilde hepsi faturalı belgeli vergi nomuz bildirilmiş şekilde
O satıcı bi tespit edilirse havale transferler vs bi ton cezası ve hapis cezası var
Ama maalesef insgram da ki satış sayfaları hep kaçak