Ay canim benim kiyamam. Zamansiz olmus kuzucuk da beklemis oyle. Benim endiselerim de bunlardan iste. Aniden hastaneye gitsek esimin eve ugramasi vs gerekse ben tek basima kalacagim oylece. Ki devlete gitmememdeki en buyuk sebep tek basima olmak istememekti

Bi yandan diyorum süsü püsü olmayacak cok mu garip olur ki, bi yandan ne geregi var diyorum. Pek hevesim de yok malesef.
Evet hic degilse zamani belli canim, ailen ona gore gelir. Onlarla beraber olmus olursun dogum oncesi. Cok iyi gelir bence ailenin yaninda olmasi
Uzulme canim cikacagi varsa cikiyor o para malesef. Tabi esin ustalarin basinda dursaydi iyi olurmus ama artik giden gitti canini sıkmana degmez. Bizim de geldi mi ust uste gelir hep. Gecen muayenede arabamiz cekildi mesela, otopark parasi, cezasi, taksi parasi derken gitti bisuru.
68 cm de cok buyuk degil sanki ama degistirme imkanin hic mi yok
Masallah kuzuna canim. Dogum olabilir daha ne olsun

Cok heyecanli ya gunu belli olanlar nasi geciriyorsunuz zamani masallah valla
Aynen oyle ben de evlenince geldim 2.5 sene kadar once.

ustune de 2 kez tasindim komsu filan da edinemedim

benim esimin de akrabasi vs yok. Askeriyede calisiyor. Bi ordaki arkadaslari iste. Esler olarak da tanismadik bile daha. Geleceklerini hic sanmiyorum

Bizimkiler de ben arayinca gelebilecekler. Annem de calistigi icin. Keske o bari biraz once gelebilcek olsa
Bence de mevludu baba evinde yapman daha iyi olurmus canim. Arkadaslar olmadan da tadi olmuyor ki. Bi basina oldugun yerde yapip napacaksin..
Bu hafta randevu alamayinca Lokman hekim Pakize hanimdan randevu almistik biz de saliya

ama hic yoktan bi dunya tahlil istenir simdi kaydimiz olmayinca diye vazgectik. Zaten sonradan aradilar iptal oldu randevu. Sen memnun musun canim? Etimede Banu Ucara gidiyorum ben. Herkes onu tavsiye etmis esime. Eve de nispeten yakin ve sakin bi hastane olunca orda basladik. Sonra da degistirmedik.
Sen memnun musun canim?
Masallah canim gozun aydin. Boyle devam eder gonlune gore olur insallah her sey