Kiz uyuduysa ve firsatin varsa sende yatsana
Gazi vardir canim. Sen mommy blissi duzenli kullan bir iiki gune bagirsak florasi kuvvetlenir duzene girer bence. Az daha sabir.
21 cm civi topukla kugu gibi suzulen ama 2 cm karda yuvarlanan bir ana sahibi kizim

gerci kanada da kar yağıyor ortalik yine duzgun. Eskisehirde kar yağıyor temizlenmedigi icin buza donuyor sonra iste marc reklaminda vileda yapar gibi kayiyorsun suzule süzüle
Bilmiyorum ki. Sormak lazim. Bizim pazartesi asimiz var sorarim olmazsa ben.
Ah o 20 dk. Beynimi becerdiler afederisn her meme 20 dk toplamda 40 dk emecek diye. Yok emmiyor cocuk. Sonunda sinirim bozuldu gittim acibademe dedim emmiyor cocuk. emzirme kocu emzir bakayim dedi. Emziriyorum ee emiyor iste dedi. Dedim 20 dk emince diger memeye geçemiyorum.bazen 20 dk bile gecmeden uyuyor. Dediki her bebek her meme farklidir.sutun hizli geliyordur ve yaglidir bebek 10 dkda doyar emmez. Sutun az akıyordu 40 dk da ancak doyar. O yuzden dakikalara takilma. Gunde en az 6 kere cis yapıyorsa kafidir besleniyordur.
Seffaf kusuyorsa reflu ve gazdandir muhtemelen. Bize fiskirarak kusmadikca sorun olmaz demislerdir. Ama aklında kalmasin bence danis doktoruna.
Birde bu aralar baharatli aci seyler yiyormusun. O da sutu acilastirir demislerdi bize. Dere otu nane tere taze sogan cig kuru sogan bunlari gozden gecir.
O sutu duzeltcez korkma :)